Tuulisalmi Oy

Tuulisalmi Oy

Tavolantie 458, 09430 SAUKKOLA

Kasvihuonevalaisimia ammattikäyttöön!

Tuulisalmi Oy on vuonna 1995 perustettu perheyritys ja meidän erikoisalaamme ovat kasvihuonevalaistus ja ulkovalot. Suunnittelemme asiakaskohtaisia valaisintuotteita. Meillä on yli 10 vuoden kokemus valaisinmarkkinoista, valaistuskomponenteista ja teknologiaosaaminen. Suunnittelu, projektinjohto ja valmistus tapahtuu Suomessa, LED osien koonta on Liettuassa. Meillä on myös oma valaisimien mittauslaboratorio Somerolla. Läheinen sijainti mahdollistaa joustavuuden projektien hoidossa.

Tutustu näihin

Palkittu Horti-96V on entistä parempi!

Viime vuonna voitimme näyttelyjärjestäjien myöntämän "Vuoden uutuustuote" palkinnon, josta olemme erittäin kiitollisia! Esittelemme tuotetta myös tänä vuonna uudistettuna ja entistä parempana. Tuotteella on uusi nimi: Horti-96V.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Kotisivut

Kotisivuiltamme löydät edustukset, tuoteluettelot, tuotetiedot, speksit, tietoa yrityksestä jne. Kotisivuilta löydät myös tietoa muista myynnissä olevista komponenteista kuten led-nauhat ja liittimet.

Lue lisää

Suosittu HORTI-250 ylävalo

Suomessa kehitetty ja valmistettu HORTI-250-sarja on monipuolinen ja varma ratkaisu kasvien valotukseen. Valaistusspektri sopii kasveille kuten salaatti, tomaatti, yrtit, koristekasvit ja kurkku (hybridi). Valaisimen rakenne on passiivinen ja erikoisuutena läpihengittävä lämpösiili jolloin ledit ovat viileämpiä. Kustannussäästö vaihtamalla SON tai HPS 400W valaisimet HORTI250 valaisimeen. Investoinnilla lyhyt takaisinmaksuaika (alle 3v).

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

HORTI-96V Välivalo

Viime vuoden palkittu uutuustuote on entistä parempi! Suomessa suunniteltu ja tehty HORTI-06V –LED kasvihuonevalaisin - sarja on uusi ratkaisu kurkkujen ja tomaattien välivaloksi kasvihuoneissa. Valaisimessa on uusi yksinkertainen ratkaisu, jolla valoa saadaan levivettyä hyvin laajalle alueelle kasvien välissä.

Lataa tiedosto Katso lisää

HORTI-480L Ylävalo

HORTI-480L lineaari-sarja on kehitetty kerrosviljelyä varten. Ottoteho 520W. Sopii myös ylävaloksi kasvien valotukseen kasvihuoneissa. Valaistusspektri sopii yleisimmille kasveille kuten salaatti, tomaatti, yrtit, koristekasvit ja kurkku. Vaihtamalla esimerkiksi nykyiset SNA tai HPS 600W kasvivalot uusiin HORTI480L LED valaisimiin, saadaan merkittäviä säästöjä. Valaisimen rakenne on passiivinen ja siinä on läpihengittävä lämpösiili jolloin myös ledit ovat viileämpiä. Kiinnitys ketjuilla tai suoraan ripustusvaijeriin.

Lataa tiedosto Katso lisää

SPEKTRI-80 Valaistusmittari

Suomessa suunniteltu ja valmistettu (SSL Resource, SALO) valaistusmittari on kasvien valaistuksen mittaukseen tarkoitettu monipuolinen mittalaite. Valaistumittarilla voidaan mitata kasvivalojen fotosynteettistä säteilyä, jota kasvit tarvitsevat tuottaakseen satoa. Soveltuu myös valaistuksen mittaukseen, kun halutaan tietää valaistuksen valoteho ja valon värilämpötila. Valaistusmittarin mukana tulee Android tabletti (8”), muovinen kantolaukku, USB laturit mittarille ja tabletille, sekä tarvittavat kaapelit.

Lataa tiedosto Katso lisää