Missä Lepaa on, miten sinne pääsee?

Lepaalla on aina uutta ohjelmaa

Tutut, hyvät tapahtumat säilyvät, mutta uutta kehitellään koko ajan. Malta viekä hetki, että nautimme talvesta ja hiomme ohjelmaa. Päivämäärät kannatta laittaa jo kalenteriin: tervetuloa näyttelyyn 13.–15. elokuuta 2020!

Näyttelyopas ilmestyy 7. elokuuta

Kaiken näyttelystä löydät näyttelyoppaasta, jonka jaamme tänne nettisivuille myös sen ilmestyttyä. Tutustu heti, halusitpa löytää tapahtuman näytteilleasettajat, kartat, ohjelman, ruokapaikat tai vessat. Opas myös postitetaan Puutarha&kauppa-lehden tilaajille ja on jaossa näyttelyn sisäänkäynnissä ilmaiseksi.

Somessa tunnelmia

Tiesithän, että näyttely on myös sosiaalisessa mediassa? Kerromme tapahtumista myös näyttelyn somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Someta kohokohdat – voita 50 euron kukkalahjakortti

Mikä sinua näyttelyssä kiinnostaa? Jaa näyttelyvalmistelut ja -kuulumiset tunnistein #lepaa2020 ja #lepaanayttely, niin mekin tiedämme, mikä sinua innosti. Palkitsemme parhaan edellä mainituin tunnistein jaetun Lepaa spirit -kuvan 50 euron kukkalahjakortilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta näyttelyn jälkeisellä viikolla. Veikeimpiä kuvia voidaan myös jakaa näyttelyn somekanavissa.

Opastetuille kierroksille

Näyttelyalueella on joka päivä opastettuja kierroksia. Kaikkien ilmaisten kierrosten ajat löydät kesän edetessä täältä sekä portilla jaossa olevasta näyttelyoppaasta ja näyttelytoimiston seinältä.

Muutokset mahdollisia.

Koneet livenä ovat Lepaan parasta antia

Olipa alustana nurmikko, sora, multa tai asfaltti, Lepaalle näet koneet luontaisessa ympäristössä. Tänä vuonna mm. mekaanisen rikkakasvitorjunnan valikoima kasvaa entisestään, robottiruohonleikkureita näkyy tositoimissa ja uudet edustukset kiinnostavat.

Koneparaati kaksi kertaa päivässä

Legendaarinen Koneparaati keskeisellä paikalla näyttelyalueen keskellä esittelee tämän hetken merkityksellisimmät koneuutuudet. Juonnetussa Koneparaatissa näet laitteet ja kuulet lisää ominaisuuksista reilun puolen tunnin aikana. Uutuuskoneparaati päivittäin kello 11 ja 15.

Työnäytökset laitteiden mukaan

Kiinnostaako maankaivu, nurmikonleikkaus, kastelu, lakaisu vai puun sahaus? Työnäytöksiä luvassa monella osastolla laitteen käyttökohteen mukaisella osastolla. Näe koneet käytössä ja kysy asiantuntijoilta lisää.

Pienoismallinäyttely A-hallissa

Tuttuja konemerkkejä ja malleja löydät veikeässä pienoismallinäyttelyssä. Minit menopelit esillä A-hallissa.

Ruohonleikkauksen taitoajon SM-kilpailu

Kaikille avoin taitoajo ajanottoineen Ferris-ammattileikkurilla haastaa kokeilemaan, kuinka vikkelästi leikkuri pujottelee ja väistää esteet. Mahdollisuus ajoon joka päivä Päärakennuksen vieressä kello 12, 13 ja 14.