Lepaalle elokuussa?

Lepaalla luvassa ammattiasiaa ja inspiroivaa tekemistä

Lepaa 2023 -näyttely järjestetään Lepaalla 17.–19. elokuuta 2023. Luvassa on taas paljon mielenkiintoisia uutuuksia ja ohjelmaa. Lisää ohjelmasta lähempänä kesää näyttelyn somekanavissa, elokuun alussa ilmestyvässä sähköisessä ja portilla ilmaiseksi jaossa olevassa näyttelyoppaassa sekä täällä verkkosivuilla.

Näyttely on avoinna 17.–19. elokuuta torstaista perjantaihin 10–17 ja lauantaina 10–16.

Tulevan näyttelyn ohjelma valmisteilla

Viime vuonna Lepaalla oli ohjelmassa muun muassa niittyasiaa, tietoa tuholaisista, tomaattilajikenäyttely, leikkokukkapaneeli ja opastettuja kierroksia. Malta siis odottaa, sillä kiinnostavaa oheisohjelmaa luvassa myös tänä vuonna!

Kaikille avoimia opastettuja kierroksia

Opastettuja kierroksia järjestetään päivittäin. Tarkistathan kierrosten päivät ja kellonajat vielä tältä sivulta lähempänä näyttelyä sekä portilla jaossa olevasta näyttelyoppaasta. Ilmaisille opastetuille kierroksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Koneparaati, työnäytöksiä ja ruohonleikkauksen taitoajon SM-kilpailu

Maailmantilanne vaikuttaa edelleen konealaan, joten Lepaalle kannattaa tulla kuulemaan ja katsomaan, missä nyt mennään.

Koneparaatissa esittäytyvät uutuustuotteet päivittäin kello 11 ja 15. Juonnettu paraati kestää puolisen tuntia. Paraatin ulkopuolella pääset tutustumaan koneisiin näyttelyosastoilla, joilla esitellään toimintaa myös luonnollisessa ympäristössä.

Jo legendaariseksi muodostunut ruohonleikkauksen taitoajon SM-kilpailu kolme kertaa päivässä Päärakennuksen edustalla. Osallistuminen ei vaadi muuta kuin ilmestymistä paikan päälle.

Pysy kärryillä

Eri kanavia seuraamalla tiedät, mitä näyttelyyn liittyvää tapahtuu milloinkin.

Youtube-kanavalta tunnelmapaloja

Oletko jo vieraillut näyttelyn Youtube-kanavalla? Edellisvuosien näyttely- ja Lepaa-videot löydät täältä.

Oletko Instagramissa?

Seuraa meitä monen muun tapaan Instagramissa. Klik klik, pääset täältä tilillemme.

Ollaan Facebook-kavereita

Kerromme näytteilleasettajien uutuuksista ja muista näyttely- ja Lepaa-aiheisista kuulumisista Facebookissa. Tule seuraamaan!

Tuleeko sinulle jo uutiskirjeemme?

Tilaa näyttelyn etusivun alalaidasta uutiskirjeemme ja saat kootusti tärkeimmät tiedot ja uutuudet suoraan sähköpostiisi.