Lepaalle kesäretkelle?

2021 e-Lepaa ja uusi LepaaTalk!

Ei mene aina kuin Strömsössä… Niin kuin olisimme halunneet nähdä paikan päällä Lepaalla, tautitilanne Suomessa ei hellitä tarpeeksi ihmisten kokoontumiseen tapahtumassa. Näin ollen Lepaa-näyttely tapahtuu myös tänä virtuaalisena, mutta ei huolta!

Luvassa ovat e-Lepaa ja uusi LepaaTalk! Laita ajankohtaisia ja kuumia aiheita sisältävät päivät torstai 12.8. ja 13.8. jo kalenteriin! Luvassa on niin maksullisia seminaareja kuin ilmaistakin ohjelmaa Lepaa Spirit -henkeen, näytteilleasettajien tarjontaa unohtamatta.

Torstaina 12. elokuuta järjestetään kolme ajankohtaista seminaaria: LepaaTalk! Avomaa, LepaaTalk! Kasvihuone ja LepaaTalk! Viher. Muutaman tunnin mittaisiin sektorikohtaisiin seminaareihin on koottu tämän hetken puhututtavat aiheet. Olitpa traktorin hytissä tai tietokoneen ääressä, voit kuunnella seminaarit pääsylipun hinnalla (17 euroa). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Perjantaina 13. elokuuta on ilmaispäivä kaikille lepaafaneille. Luvassa on on terveisiä tutuilta, kuulumisia Lepaalta, puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja rentoa keskustelua – ihan niin kuin olisit Lepaalla!

Tapahtumiin pääset ilmoittautumaan ihan pian! Lisää ohjelmasta löydät tältä sivulta ja näyttelyn Instagram– ja Facebook-sivuilta kesän edetessä. Olethan jo myös tilannut etusivun alalaidasta uutiskirjeen, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa, mitä on luvassa.

YouTube-kanavalta lisää kukkia – ja muutakin!

Kurkkaa näyttelyn YouTube-kanavalta taimitoimittajien uutuuksista koottuja videoita vuodelta 2020. Pääset myös fiilistelemään kanavalla muun muassa Lepaan kukkaistutuksia ja alueen palveluita. Kaikki videot löydät täältä.