Lepaalle kesäretkelle?

2022 ohjelma valmistuu lähempänä näyttelyä

Lepaa 2022 -näyttely järjestetään Lepaalla 11.–13. elokuuta 2022. Luvassa on taas paljon mielenkiintoisia uutuuksia ja ohjelmaa. Näihin pääset tutustumaan lähempänä näyttely, joten malta vielä hetki.

Näyttely on avoinna 11.–13. elokuuta torstaista perjantaihin 10–17 ja lauantaina 10–16. Pääsylipun hinta on 17 euroa, perhelippu on 36 euroa ja ryhmälippu 12 euroa henkilöltä (vähintään 10 henkilöä). Eläkeläislippu maksaa 11 euroa. Pysäköintimaksu on 6 euroa.

Tältä sivulta löydät myös kanavat, joita seuraamalla saat tiedon kaikesta tärkeästä sinulle mieleisen kanavan kautta.

Mitä kivaa vuoden 2021 etätapahtumassa olikaan?

Viime kerralla järjestettiin e-Lepaa ja uusi LepaaTalk! Video aiheesta palauttaa aiheet mieleen.

Torstaina 12. elokuuta 2021 järjestettiin kolme ajankohtaista seminaaria: LepaaTalk! Avomaa, LepaaTalk! Kasvihuone ja LepaaTalk! Viher.

Muutaman tunnin mittaisiin seminaareihin oli koottu tämän hetken puheenaiheet ja puhujat. Seminaarien hinta oli vain pääsylipun verran (17 euroa).

Perjantaina 13. elokuuta 2021 oli ilmaispäivä kaikille lepaafaneille. LepaaTalk Studio tarjosi terveisiä tutuilta, kuulumisia Lepaalta, alan ihmisten haastatteluja, puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja rentoa keskustelua.

Pysy kärryillä

Eri kanavia seuraamalla tiedät, mitä näyttelyyn liittyvää tapahtuu milloinkin.

Youtube-kanavalta tunnelmapaloja

Oletko jo vieraillut näyttelyn Youtube-kanavalla? Edellisvuosien näyttely- ja Lepaa-videot löydät täältä.

Oletko Instagramissa?

Seuraa meitä monen muun tapaan Instagramissa. Klik klik, pääset täältä tilillemme.

Ollaan Facebook-kavereita

Kerromme näytteilleasettajien uutuuksista ja muista näyttely- ja Lepaa-aiheisista kuulumisista Facebookissa. Tule seuraamaan!

Tuleeko sinulle jo uutiskirjeemme?

Tilaa näyttelyn etusivun alalaidasta uutiskirjeemme ja saat kootusti tärkeimmät tiedot ja uutuudet suoraan sähköpostiisi.