Lepaalla tapaat tuttuja ja uusia asiakkaita sekä teet kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan 13.–15. elokuuta 2020!

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattilaisnäyttely vehreässä puistoympäristössä Hämeenlinnan läheisyydessä Lepaalla (Hattulassa) järjestetään vuosittain aina elokuussa. Tänä vuonna näyttely on 13.–15. elokuuta 2020.

Näyttelyehtoihin pääset tutustumaan tästä. (pdf) Näyttelyyn ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten netissä. Jos olet ollut mukana aikaisemmin, eivätkä tietosi ole muuttuneet, voit vain täpätä Ilmoittaudun mukaan -kohdan. Ilmoittautumiskaavakkeen voit tarvittaessa myös tulostaa täältä ja lähettää postitse.

Onko tapahtuma sinulle uusi?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma.

Saat tapahtumasta lisätietoja tutustumalla tapahtuman viime vuoden näyttelyoppaaseen ja näyttelykoosteeseen. Voit hakea koosteesta myös haluamiasi tuotteita tai yrityksiä nimellä, kuten traktori.

Lisätietoja tapahtumasta

Lisätietoja näyttelystä ja osastoista sekä ennakkovaraukset näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 09 7288 2125 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo yli 2 000. Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Kokemuksia edellisestä näyttelystä löydät tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa19. Tämän vuoden aihetunniste on #lepaa2020.