e-Lepaa tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Lepaa 2021 on e-Lepaa 2021!

Olemme todella pahoillamme, että emme sittenkään pääse tapaamaan paikan päällä tänäkään vuonna Lepaa 2021 -näyttelyssä. Tilalle tulee e-Lepaa 2021 ja mahtava LepaaTalk!, joista lisää alempana.

Vaikka osassa päin Suomea rajoituksia lievennetään, tautia ei ole vielä voitettu. Varsinkin Kanta- ja Päijät-Hämeen koronatilanne on juuri nyt paha. Epidemia ei ole hiipunut edellisen kesän tapaan rokotuksista huolimatta ja rokotettuja ihmisiä on joutunut sairaalaan.

Olemme keskustelleet Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston virkamiesten kanssa tilanteesta.

Nykyisillä turvamääräyksillä Kanta-Hämeen alueella voi kokoontua ulkona 10 henkeä yleisötilaisuuteen. Olisi todella optimistista ajatella, että elokuussa kaikki rajoitukset olisivat poistuneet. Yhdeksi kynnyskysymykseksi nousi kahden metrin turvaväli. Vaikka tilaa Lepaalla on, esimerkiksi lipunmyynti, ruokapalvelut ja sisätilat olisivat vaikeita paikkoja turvavälien pitämiseen. Näillä ohjeilla emme olisi voineet ottaa sisätiloja käyttöön.

Päätös oli kivulias, mutta ainoa oikea näiden tietojen valossa turvallisuusnäkökulmasta niin yksilöiden kuin puutarha-alankin kannalta. Mutta ei huolta, meillä on tarjota tuotteille ja palveluille näkyvyyttä e-Lepaassa!

Hinnat ja ilmoittautuminen näyttelyyn

Tervetuloa puutarha-, viher- ja kiinteistöalan toimija omiesi pariin. Lepaa kokoaa viheralojen ammattilaiset vuodesta toiseeen – myös etänä.

Ilmoittaudu e-Lepaa 2021 -näyttelyyn täältä. e-Lepaa-näkyvys maksaa 405 e + alv. Luvassa on näkyvyyttä on luvassa viime vuoden tapaan nettisivuilla, näyttelyn somekanavissa ja Puutarha&kauppa-lehdessä. Lisäksi luvassa on LepaaTalk! jossa näytteilleasettajien on myös mahdollista saada näkyvyyttä. Kysy lisää Elina Vuori, puh. 045 7733 2657.

Suunnittelemaan  tulevia vuosia?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma.

Saat tapahtumasta lisätietoja tutustumalla tapahtuman vuoden 2019 näyttelyoppaaseen ja näyttelykoosteeseen. Voit hakea koosteesta myös haluamiasi tuotteita tai yrityksiä nimellä, kuten traktori.

Näyttely järjestetään aina elokuussa. Tulevat näyttelyt ovat seuraavasti:

12.–13.8.2021 e-Lepaa ja LepaaTalk!
11.–13.8.2022
17.–19.8.2023
15.–17.8.2024
14.–16.8.2025

Lisätietoja tapahtumasta

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 09 7288 2125 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo lähes 3 000. Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Kokemuksia edellisistä ja tulevasta näyttelystä löydät tunnistein #lepaanayttely #elepaa2020 ja #lepaa2021.