Lepaalla tapaat tuttuja, uusia asiakkaita ja teet kauppaa. Vielä ehdit mukaan, toimi pian!

Voit jo ilmoittautua mukaan ensi vuoden näyttelyyn 16.–18.8.2018.

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattilaisnäyttely vehreässä puistoympäristössä Hämeenlinnan läheisyydessä järjestetään vuosittain aina elokuussa. Nyt ehdit hyvin mukaan tekemään kauppaa ja kokemaan rennon Lepaa-spiritin!

Tutustu näyttelyehtoihin ja hintoihin vuodelta 2017 ja ilmoittaudu näyttelyyn. Uudet ehdot päivitetään syksyn kuluessa. Saat nyt täytettyä kerralla kaikki näyttelyyn ja näyttelyoppaaseen tarvittavat tiedot sähköisesti, mutta pääset tarvittaessa täydentämään tietojasi, kuten uutuustuotteita, lähempänä näyttelyä. Ensi vuonna perustietoja ei tarvitse enää näpytellä uudelleen.

Suunnittelua helpottaa näyttelyalueen kartta. Lisätietoja osastoista näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 09 7288 2125 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Onko tapahtuma sinulle uusi?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma. Kaiken näyttelystä luet Puutarha&kauppa-lehden julkaisemasta näyttelykoosteesta. Näytteilleasettajalistasta löydät, ketkä olivat mukana 2017.

Hyödynnä näyttelyn logo

Lataa näyttelyn painokelpoinen logo (pdf).

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo yli 2 000. Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Jaa oma näyttelykokemuksesi tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa18

© Copyright - Lepaa.fi