Lepaalla tapaat tuttuja ja uusia asiakkaita sekä teet kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu pian mukaan 16.–18.8.2018 näyttelyyn

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattilaisnäyttely vehreässä puistoympäristössä Hämeenlinnan läheisyydessä Lepaalla (Hattulassa) järjestetään vuosittain aina elokuussa. Toimi pian, jos haluat mukaan alan tärkeimpään kaupanteko- ja asiakkaidentapaamistapahtumaan vielä tänä vuonna!

Jos olet ollut mukana näyttelyssä 2017, näyttelyn perustietoja ei tarvitse enää näpytellä uudelleen.

Suunnittelua helpottaa näyttelyalueen kartta. Lisätietoja osastoista näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 09 7288 2125 ja elina.vuori@hortimedia.fi. Näyttelyn hinnat ja muut ehdot täältä.

Lataa näyttelyn logo

Täältä löydät Lepaa 2018 -näyttelyn logon (pdf-muodossa). Voit hyödyntää sitä vapaasti markkinoinnissasi.

Onko tapahtuma sinulle uusi?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma. Kaiken näyttelystä luet Puutarha&kauppa-lehden julkaisemasta näyttelykoosteesta. Näytteilleasettajalistasta löydät, ketkä olivat mukana viime näyttelyssä.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo yli 2 000. Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Jaa oma näyttelykokemuksesi tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa18