Lepaalla tehdään kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Lepaalla tavataan pian!

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan toimija, tervetuloa omiesi pariin! Lepaa kokoaa viheralojen ammattilaiset vuodesta toiseeen. Lue lisää tapahtumasta.

Seuraava näyttely Lepaalla Hattulassa järjestetään 17.–19. elokuuta 2023. Näyttely on avoinna torstaista perjantaihin kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16. Tutustu hintoihin ja ilmoittaudu näyttelyyn! Mukaan mahtuu vielä, Lepaalla on aina tilaa.

Mistä tapahtumassa on kyse?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma.

Näyttely järjestetään aina elokuussa. Tulevat näyttelyt ovat seuraavasti:

17.–19.8.2023
15.–17.8.2024
14.–16.8.2025

Ilmoittautuminen näyttelyyn ja näyttelyehdot hintoineen

Pääset ilmoittautumaan helposti näyttelyyn täältä. Näyttelyn hinnat ja ehdot löydät tästä. Lisätietoja paikoista näyttelypäällikkö Elina Vuorelta, elina.vuori@hortimedia.fi ja puh. 045 7733 2657.

Jos olet jo ollut mukana tapahtumassa aikaisempina vuosina, pääset kirjautumaan tilillesi täältä oikeasta yläkulmasta.

Lisätietoja tapahtumasta

Lisätietoja näyttelystä ja näyttelypaikoista näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Saat tapahtumasta lisätietoja tutustumalla edellisen tapahtuman näyttelyoppaaseen ja näyttelykoosteeseen. Voit hakea koosteesta myös haluamiasi tuotteita tai yrityksiä nimellä, kuten traktori.

Näyttelyn logo käyttöösi

Lataa tästä näyttelyn logo (pdf) käyttöösi tapahtuman markkinointiin.

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja YouTubesta

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo lähes 3 000.

Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Kokemuksia edellisistä ja tulevasta näyttelystä löydät tunnistein #lepaanayttely #elepaa21 #lepaa21 #lepaa2022. Tulevan näyttelyn tunniste on #lepaa2023.

YouTube-kanavalla pääset fiilistelemään ja tutustumaan Lepaan maisemiin. Kurkkaa lisää täältä.