Lepaalla tehdään kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Lepaalla tavataan elokuussa!

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan toimija, tervetuloa omiesi pariin! Lepaa kokoaa viheralojen ammattilaiset vuodesta toiseeen. Lue lisää tapahtumasta.

Seuraava näyttely Lepaalla Hattulassa järjestetään 15.–17. elokuuta 2024. Näyttely on avoinna torstaista perjantaihin kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16.

Mistä tapahtumassa on kyse?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma.

Näyttely järjestetään aina elokuussa. Tulevat näyttelyt ovat seuraavasti:

15.–17.8.2024
14.–16.8.2025

Ilmoittautuminen näyttelyyn, näyttelyehdot ja hinnat

Tutustu näyttelyehtoihin täältä. Ilmoittaud näyttelyyn tästä. Tässä vaiheessa voit täyttää ainoastaan yrityksen perustiedot, ja täydentää kesän lähestyessä esim. mahdolliset uutuustuotteet.

Lisätietoja tapahtumasta

Lisätietoja näyttelystä ja näyttelypaikoista näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Saat tapahtumasta lisätietoja tutustumalla edellisen tapahtuman näyttelyoppaaseen ja näyttelykoosteeseen. Voit hakea koosteesta myös haluamiasi tuotteita tai yrityksiä nimellä, kuten traktori.

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja YouTubesta

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo lähes 3 000.

Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Kokemuksia edellisistä ja tulevasta näyttelystä löydät tunnistein #lepaanayttely #elepaa21 #lepaa21 #lepaa2023. Tulevan näyttelyn tunniste on #lepaa2024.

YouTube-kanavalla pääset fiilistelemään ja tutustumaan Lepaan maisemiin. Kurkkaa lisää täältä.