Lepaalla tapaat tuttuja ja uusia asiakkaita sekä teet kauppaa. Tervetuloa mukaan!

Seuraavaksi juhlanäyttely 15.–17.8.2019

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattilaisnäyttely vehreässä puistoympäristössä Hämeenlinnan läheisyydessä Lepaalla (Hattulassa) järjestetään vuosittain aina elokuussa. Seuraava näyttely on 15.–17.8.2019.

Ilmoittautuminen on jo avattu, käy naksuttelemassa tietosi tai päivittämässä ne. Tutustu hintoihin ja muihin näyttelyehtoihin täältä. Tämän vuoden puolella ilmoittautuneille 20 ylimääräistä, ilmaista VIP-asiakaskutsukorttia!

Luvassa on 2019 juhlanäyttely, sillä näyttelyn järjestäjä Kauppapuutarhaliitto ry täyttää sata vuotta. Lisätietoja näyttelystä ja osastoista näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 09 7288 2125 ja elina.vuori@hortimedia.fi.

Onko tapahtuma sinulle uusi?

Hämeenlinna läheisyydessä sijaitseva Lepaa-näyttely on Suomen suurin koko puutarha- ja viheralan rento ammattilaistapahtuma. Kaiken näyttelystä luet Puutarha&kauppa-lehden julkaisemasta vuoden 2018 näyttelykoosteesta. Voit hakea koosteesta myös haluamiasi tuotteita tai yrityksiä nimellä, kuten traktori. Näytteilleasettajalistasta löydät, ketkä olivat mukana viime näyttelyssä.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Pysy kärryillä viimeisimmistä kuulumista ja jatka keskustelua somessa. Näyttely löytyy Facebookista, jossa mukana on kavereita jo yli 2 000. Instagramista löydät meidät @lepaanayttely. Kokemuksia edellisestä näyttelystä löydät tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa18