Lepaan kaunis miljöö houkuttelee kesäpäivän viettoon.

Palvelut alueella

Näyttelyalue sijaitsee Lepaan puutarha-alan oppilaitoksen oppimisympäristössä.

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen. Sisäänkäynnistä ostettuna parkkilippu maksaa 6 euroa ja ulos ajatessa 8 euroa (hinnat vahvistamatta vielä vuodelle 2022). Invakortilla, pressikortilla ja moottiripyörille pysäköinti on ilmainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkaiseman näyttelyoppaan saa ilmaiseksi sisäänkäynnistä. Sieltä löytyvät alueen kartta, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuussa tänne näyttelyn verkkosivuille. Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedon kaikesta uudesta ensimmäisenä!

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, pyttipannua, buffet-kotiruokaa, hodareita, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen, vuodesta toiseen ihastuttava kiertävä kahvikärry. Muista myös tutustua alueelle ajettaessa Lepaan Viinitilaan.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo lähemmäs 3 000 tykkääjää Facebookissa. Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Edellisen näyttelyn kokemuksia löydät aihetunnistein #lepaanayttely ja vuoden mukaan esimerkiksi #lepaa19 #lepaa20 #elepaa21.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun majoitus ja matkailu

Lähimmät majoitusvaihtoehdot tarjoaa Lepaan matkailu. Kuuden kilometrin päässä sijaitseva Petäys Resort tarjoaa myös majoitusta. Hämeenlinnan lähellä majoituspalveluita ja matkailukohteita löydät Hämeen sivustolta. Lepaa Golf on kaikille avoin golfkenttä Lepaan Viinitilan kupeessa.