Lepaan kaunis miljöö houkuttelee kesäpäivän viettoon.

Palvelut alueella

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Näyttelyopas on Puutarha&kauppa-lehden numero 13, jonka saa ilmaiseksi sisäänkäynnistä. Sieltä löytyvät alueen kartta, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuussa verkkosivuille.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, pyttipannua, buffet-kotiruokaa, kartanon lounaspöytä, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita, eikä kasvissyöjäkään jää nälkäiseksi.

Oppilaitoksen ruokala ja Lepaan kartano palvelevat näyttelypäivinä klo 11–15. Ruokalan lounas maksaa 11 e, lapset 5–12-vuotta 6 e ja alle 5-vuotiaat lounastavat ilmaiseksi. Opiskelijakortilla lounas 2,60 e. Kartanon lounas maksaa 15 euroa.

Keskuskahvilassa ja Olohuoneella kirjamyynnin yhteydessä sijaitsevassa kahvilassa hengähtää kahvikupin ja pikkusyötävän parissa  ja Vohvelikahvilassa suut saa makeaksi vohvelein.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen kiertävä kahvikärry. Muista myös tutustua alueelle ajettaessa Lepaan Viinitilaan.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo yli 2 000 tykkääjää Facebookissa. Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Jaa näyttelykokemuksesi tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa17.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun majoitus ja matkailu

Lähimmät majoitusvaihtoehdot tarjoaa Lepaan matkailu. Kuuden kilometrin päässä sijaitseva Petäys Resort tarjoaa myös majoitusta. Hämeenlinnan lähellä majoituspalveluita ja matkailukohteita löydät Hämeen sivustolta. Lepaa Golf on kaikille avoin golfkenttä Lepaan Viinitilan kupeessa.

© Copyright - Lepaa.fi