Lepaan kaunis miljöö houkuttelee kesäpäivän viettoon.

Palvelut alueella

HUOM! Lepaalla näyttely järjestetään koronatilanteesta johtuen seuraavan kerran ensi vuonna 12.–14. elokuuta 2021!

Tänä vuonna 2020 tapahtuma on e-Lepaa nettisivuilla, somekanavissa ja Puutarha&kaupan numeroissa 13 ja 14. Pääset fiilistelemään Lepaan tunnelmia, kun otat seurantaan Facebook, Instagram ja YouTube. Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedon kaikesta uudesta ensimmäisenä! Tilaa myös Puutarha&kauppa

Näyttelyalue sijaitsee Lepaan puutarha-alan oppilaitoksen oppimisympäristössä.

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkaiseman näyttelyoppaan saa ilmaiseksi sisäänkäynnistä. Sieltä löytyvät alueen kartta, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuussa tänne näyttelyn verkkosivuille.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, pyttipannua, buffet-kotiruokaa, hodareita, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen, vuodesta toiseen ihastuttava kiertävä kahvikärry. Muista myös tutustua alueelle ajettaessa Lepaan Viinitilaan.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo yli 2 600 tykkääjää Facebookissa. Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Edellilsen näyttelyn kokemuksia löydät aihetunnistein #lepaanayttely ja #lepaa20.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun majoitus ja matkailu

Lähimmät majoitusvaihtoehdot tarjoaa Lepaan matkailu. Kuuden kilometrin päässä sijaitseva Petäys Resort tarjoaa myös majoitusta. Hämeenlinnan lähellä majoituspalveluita ja matkailukohteita löydät Hämeen sivustolta. Lepaa Golf on kaikille avoin golfkenttä Lepaan Viinitilan kupeessa.