Lepaan kaunis miljöö houkuttelee kesäpäivän viettoon.

Palvelut alueella

Näyttelyalue sijaitsee Lepaan puutarha-alan oppilaitoksen oppimisympäristössä.

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen. Sisäänkäynnistä ostettuna parkkilippu maksaa 6 euroa ja ulos ajattessa 8 euroa. Invakortilla, pressikortilla ja moottoripyörille pysäköinti on ilmainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkaiseman näyttelyoppaan saa ilmaiseksi sisäänkäynnistä. Sieltä löytyvät alueen kartta, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma, ruokapisteet, wc:t ja käsienpesupisteet sekä kaikki muu tarvittava tieto. Näyttelyopas julkaistaan sähköisenä myös täällä verkkosivuilla elokuun alussa. Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedon kaikesta uudesta ensimmäisenä!

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja käsienpesupisteineen. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, pyttipannua, keittolounasta, hodareita, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa, lounas Lepaan Kartanolla… Erilaisia ruokapisteita on useita. Aikaisemmista vuosista poiketen huomioithan, että oppilaitoksen ruokala on avoinna ainoastaan opiskelijoille ja oppilaitoksen henkilökunnalle.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen, vuodesta toiseen ihastuttava kiertävä kahvikärry. Muista myös tutustua alueelle ajettaessa Lepaan Viinitilaan jossa on lounasta ja kahvilatuotteita.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo lähemmäs 3 000 tykkääjää Facebookissa. Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Edellisen näyttelyn kokemuksia löydät aihetunnistein #lepaanayttely ja vuoden mukaan esimerkiksi #lepaa2022 ja #elepaa21.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun majoitus ja matkailu

Lähimmät majoitusvaihtoehdot tarjoaa Lepaan matkailu. Kuuden kilometrin päässä sijaitseva Petäys Resort tarjoaa myös majoitusta. Hämeenlinnan lähellä majoituspalveluita ja matkailukohteita löydät Hämeen sivustolta. Lepaa Golf on kaikille avoin golfkenttä Lepaan Viinitilan kupeessa.