Lepaan kaunis miljöö houkuttelee kesäpäivän viettoon.

Palvelut alueella

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Näyttelyopas on Puutarha&kauppa-lehden numero 13, jonka saa ilmaiseksi sisäänkäynnistä. Sieltä löytyvät alueen kartta, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Kartta näyttelyalueesta löytyy kohdasta Näytteilleasettajat. Sähköinen opas ilmestyy elokuussa verkkosivuille.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan. Tiloihin on myös merkitty seuraavat lähimmät WC:t.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, salaatteja, uuniperunaa, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita, eikä kasvissyöjäkään jää nälkäiseksi. Vohvelikahvilan tilan laajenee nyt niin, että myös ulkona on pöytiä ja tuoleja. Suositut ja viilentävät smoothiet on helppo nauttia samalla näyttelyä kierrellen. Ruokapisteet on merkitty näyttelykarttaan sinisin symbolein. Alueella on myös kiertävä kahvila.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo yli 1 900 tykkääjää Facebookissa. Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Jaa näyttelykokemuksesi tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa17.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun matkailua

Muita matkakohteita Hämeenlinnan lähellä ja esimerkiksi majoituspalveluita löydät Hämeen Matkailun sivuilta.

© Copyright - Lepaa.fi