Lepaalla kuulet, mitä puutarha-, viher- ja kiinteistöalalle kuuluu.

Lepaa-näyttely on ammattilaisten kohtaamispaikka

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely Lepaa on vakiinnuttanut paikkansa ammattilaisten parissa, sillä uutuuksia ja alan laitteita ja palveluita on esitelty vuosittain jo vuodesta 1964. Näytteilleasettajien ilmoittamista uutuuksista valittiin 17 merkittävintä. Tutustus Puutarha&kauppa-lehden toimittamaan 52-sivuiseen näyttelykoosteeseen.

Tutustu näyttelyn tiedotteisiin:

Näyttelyn kutsun löydät täältä.

Megatrendit näkyvät Lepaalla.

Kolme hyvätunnelmaista näyttelypäivää.

Lehdistökortilla näyttelyyn ilmaiseksi

Lepaa 2018 näyttely on avoinna torstaina, perjantaina ja lauantaina
16.–18. elokuuta 2018 joka päivä kello 10–17.

Lehdistön edustajat pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi näyttämällä lehdistökortin portilla. Myös pysäköinti on ilmainen lehdistön edustajalle. Tule käymään näyttelyalueen keskellä sijaitsevassa näyttelytoimistossa, josta saat mukaasi lehdistökassin kahvi- ja ruokalippuineen.

Lepaa sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Näyttelyalueen osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen).

Seuraa somea

Näyttelyllä on jo yli 2 000 tykkääjää Facebookissa. Seuraa näyttelyvalmisteluja Facebookissa ja Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Näyttelyn aihetunnisteet ovat  #lepaanayttely ja #lepaa18.

Kysyttävää? Soita tai suunnista piipulle!

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657. Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa.

Tervetuloa Lepaalle!

© Copyright - Lepaa.fi