Lepaalla kuulet, mitä puutarha-, viher- ja kiinteistöalalle kuuluu.

Lepaa-näyttely järjestetään virtuaalitapahtumana tänä vuonna

Olemme todella pahoillamme, että emme sittenkään pääse tapaamaan paikan päällä tänäkään vuonna Lepaa 2021 -näyttelyssä. Tilalle tulee e-Lepaa 2021 ja mahtava LepaaTalk!, joista lisää alempana.

Vaikka osassa päin Suomea rajoituksia lievennetään, tautia ei ole vielä voitettu. Varsinkin Kanta- ja Päijät-Hämeen koronatilanne on juuri nyt paha. Epidemia ei ole hiipunut edellisen kesän tapaan rokotuksista huolimatta ja rokotettuja ihmisiä on joutunut sairaalaan.

Olemme keskustelleet Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston virkamiesten kanssa tilanteesta.

Nykyisillä turvamääräyksillä Kanta-Hämeen alueella voi kokoontua ulkona 10 henkeä yleisötilaisuuteen. Olisi todella optimistista ajatella, että elokuussa kaikki rajoitukset olisivat poistuneet. Yhdeksi kynnyskysymykseksi nousi kahden metrin turvaväli. Vaikka tilaa Lepaalla on, esimerkiksi lipunmyynti, ruokapalvelut ja sisätilat olisivat vaikeita paikkoja turvavälien pitämiseen. Näillä ohjeilla emme olisi voineet ottaa sisätiloja käyttöön.

Päätös oli kivulias, mutta ainoa oikea näiden tietojen valossa turvallisuusnäkökulmasta niin yksilöiden kuin puutarha-alankin kannalta.

e-Lepaa ja uusi LepaaTalk!

Viime vuonna järjestettiin ensimmäinen e-Lepaa-tapahtuma. Tänä vuonna näytteilleasettajille on näkyvyyttä luvassa verkkosivuilla, somekanavissa ja Puutarha&kauppa-lehdessä. Lisäksi uutena on LepaaTalk! joka tarjoaa myös mahdollisuuden näkyvyyteen. Näyttelynjärjestäjällä on kokemusta tapahtumapäivien ja etäretkien järjestämisestä, joten haluamme tarjota tänä vuonna e-Lepaassa myös esimerkiksi ajankohtaisia puheenvuoroja ja lepaafanien terveisiä eri puolilta Suomea. LepaaTalk! tapahtuu 12. ja 13 elokuuta.

Lepaa sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään ensi vuonna 2022 Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä.

Osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen). Lepaalle on helpoin tulla autolla tai taksilla Hämeenlinnasta, mutta bussillakin pääset perille. Tarkista tästä aikataulu.

Seuraa somea

Seuraa näyttelyvalmisteluja Facebookissa ja Instagramissa! Näyttelyllä on jo lähemmäs 3 000 tykkääjää Facebookissa ja yli 1 300 seuraajaa Instagramissa @lepaanayttely-tilillä. Näyttelyn aihetunnisteet ovat #lepaanayttely sekä vuoden mukaan esim. #elepaa #lepaa2019 ja #lepaa2021 #e-lepaa21.

Kysyttävää?

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657.

Tutustu edellisiin vuosiin

Vuonna 2020 järjestettiin näyttelyn historian ensimmäinen virtuaalinen e-Lepaa. Saat käsityksen tapahtumasta tutustumalla vastaavaan vuoden 2019 näyttelyyn. Tutustu Puutarha&kauppa-lehden julkaisemaan näyttelyoppaaseen! Sieltä löydät kaikki näytteilleasettajat, tapahtumatalueen kartat ja uutuuksia. Näyttelykuulumiset ja alan tunnelmat löydät huikeasta 64-sivuisesta näyttelykoosteesta.

Kaikki näytteilleasettajien ilmoittamat uutuudet löytyvä täältä.

Näyttelyjärjestäjä myönsi 17 uutuustuotetunnustusta parhaille uutuuksille 2019.
Ne ovat täällä.

Näyttelyn yleistiedote.

Tärppejä tapahtumiin.

Näyttely saavutti odotukset

Näyttely järjestetään aina elokuussa

Tulevat näyttelyt ovat seuraavasti:

12.–13.8.2021 e-Lepaa
11.–13.8.2022
17.–19.8.2023
15.–17.8.2024
14.–16.8.2025