Lepaalla kuulet, mitä puutarha-, viher- ja kiinteistöalalle kuuluu.

Seuraava näyttely 12.–14.8.2021

Seuraamme koko ajan viranomaisten tiedotusta koronavirustilanteesta, mutta lähdemme siitä, että Lepaa 2021 -näyttely järjestetään Lepaalla Hattulassa 12.–14. elokuuta 2021. Julkaisemme näytteilleasettajat ja näyttelyn ohjelman myöhemmin kesällä.

Lepaa sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä.

Näyttelyalueen osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen). Lepaalle on helpoin tulla autolla tai taksilla Hämeenlinnasta, mutta bussillakin pääset perille. Tarkista tästä aikataulu.

Seuraa somea

Seuraa näyttelyvalmisteluja Facebookissa ja Instagramissa! Näyttelyllä on jo lähemmäs 3 000 tykkääjää Facebookissa ja yli 1 200 seuraajaa Instagramissa @lepaanayttely-tilillä. Näyttelyn aihetunnisteet ovat #lepaanayttely sekä vuoden mukaan esim. #elepaa #lepaa2019 ja #lepaa2021.

Näyttelytoimisto alueen keskellä

Näyttelytoimiston löydät joka vuosi alueen keskeltä: seuraa vain korkeaa mustaa savupiippua. Saat sieltä lehdistöpaketin sekä kahvilipun. Lehdistön edustajana myös pysäköinti on sinulle ilmainen.

Kysyttävää?

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657.

Tutustu edellisiin vuosiin

Vuonna 2020 järjestettiin näyttelyn historian ensimmäinen virtuaalinen e-Lepaa. Saat käsityksen tapahtumasta tutustumalla vastaavaan vuoden 2019 näyttelyyn. Tutustu Puutarha&kauppa-lehden julkaisemaan näyttelyoppaaseen! Sieltä löydät kaikki näytteilleasettajat, tapahtumatalueen kartat ja uutuuksia. Näyttelykuulumiset ja alan tunnelmat löydät huikeasta 64-sivuisesta näyttelykoosteesta.

Kaikki näytteilleasettajien ilmoittamat uutuudet löytyvä täältä.

Näyttelyjärjestäjä myönsi 17 uutuustuotetunnustusta parhaille uutuuksille 2019.
Ne ovat täällä.

Näyttelyn yleistiedote.

Tärppejä tapahtumiin.

Näyttely saavutti odotukset