Lepaalla kuulet, mitä puutarha-, viher- ja kiinteistöalalle kuuluu.

Lepaa-näyttely on ammattilaisten kohtaamispaikka – vuodesta toiseen

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely Lepaa on vakiinnuttanut paikkansa ammattilaisten parissa, sillä uutuuksia ja alan laitteita ja palveluita on esitelty vuosittain jo vuodesta 1964. Näyttelyopas 2018 ilmestyy 10.8. ja kaiken näyttelystä voit lukea 7.9. ilmestyvästä näyttelykoosteesta.

Onko Lepaa 2018 sinulle uusi tapahtuma?

Tutustu edellisen näyttelyn, Puutarha&kauppa-lehden toimittamaan, 52-sivuiseen näyttelykoosteeseen. 2017 näytteilleasettajien ilmoittamista uutuuksista valittiin vuonna  17 merkittävintä.

Näyttelyn tiedotteet 2017:

Megatrendit näkyvät Lepaalla.

Kolme hyvätunnelmaista näyttelypäivää.

Lehdistökortilla näyttelyyn ilmaiseksi

Lepaa 2018 näyttely on avoinna 16.–18. elokuuta 2018 torstaina ja perjantaina kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16.

Lehdistön edustajat pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi näyttämällä lehdistökortin portilla. Myös pysäköinti on ilmainen lehdistön edustajalle. Tule käymään näyttelyalueen keskellä sijaitsevassa näyttelytoimistossa, josta saat mukaasi lehdistömateriaalin ruokalippuineen.

Lepaa sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Näyttelyalueen osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen). Lepaalle on helpoin tulla autolla tai taksilla Hämeenlinnasta.

Hyödynnä näyttelyn logoa

Täältä löydät Lepaa 2018 -näyttelyn painokelpoisen (pdf) logon.

Seuraa somea

Näyttelyllä on jo yli 2 000 tykkääjää Facebookissa. Seuraa näyttelyvalmisteluja Facebookissa ja Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Näyttelyn aihetunnisteet ovat  #lepaanayttely ja #lepaa18.

Kysyttävää? Soita tai suunnista piipulle!

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657. Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa.

Tervetuloa rentoon ammattilaistapahtumaan Lepaalle!