Lepaalla kuulet, mitä puutarha-, viher- ja kiinteistöalalle kuuluu.

Lepaa-näyttely oli taas ammattilaisten kohtaamispaikka

Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely Lepaa järjestettiin 16.–18. elokuuta Lepaalla Hattulassa. Näyttelyyn tutustui kolmen päivän aikana vajaa 8900 henkilöä. Mukana oli 197 näytteilleasettajaa.

Näyttelyssä oli mukana taas paljon uutuuksia monella rintamalla. Näyttelyn virallisia uutuuksia valittiin 22 kappaletta. Kaiken näyttelystä voit lukea 7.9. ilmestyvästä näyttelykoosteesta.

Tutustu näyttelyn lehdistötiedotteisiin.

Lepaa avautuu pian.

Lepaa 2018 päättyi aurinkoisesti.

Lepaa sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta Pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Näyttelyalueen osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen). Lepaalle on helpoin tulla autolla tai taksilla Hämeenlinnasta.

Hyödynnä näyttelyn logoa

Täältä löydät Lepaa 2018 -näyttelyn painokelpoisen (pdf) logon.

Seuraa somea

Näyttelyllä on jo yli 2 000 tykkääjää Facebookissa. Seuraa näyttelyvalmisteluja Facebookissa ja Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Näyttelyn aihetunnisteet ovat  #lepaanayttely ja #lepaa18.

Kysyttävää?

Lisätietoja näyttelystä näyttelypäällikkö Elina Vuori, puh. 045 7733 2657. Näyttelytoimisto alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa.