Avant Tecno Oy

Avant 800-srj

Suurin ja tehokkain Avant-kuormaaja tähän mennessä. Merkittävästi enemmän nostotehoa ja -korkeutta.

Linkki tuotteeseen (https://www.avanttecno.com/fi/uutiset-ja-tapahtumat/uutiset/avant-esittelee-uuden-800-sarjan)


Lehti-imuri

Uusittu tehokkaampi versio


Lehtipuhallin

Täysin uusi työlaite Avantin mallistossa


Maankunnostaja

Täysin uusi työlaite Avantin mallistossa. Power Rake tyyppinen maankunnostaja.


Leguan 135 NEO – Helppokäyttöinen uutuus

Uusi joystick-ohjattu henkilönostin Leguanilta

Linkki tuotteeseen (https://www.leguanlifts.com/tuotteet/leguan-135-neo/#navi-tabs|0)


Elomestari Oy

Terrateck-työntöharat ja käsityökalut

Ammattilaislaatuiset vihannesviljelyn pienkoneet ja harat

Linkki tuotteeseen (www.terrateck.com)
Linkki liitetiedostoon

Rikkamestari E

Rikkamestari, työnnettävä työkoneenkantaja pienimuotoiseen ammattiviljelyyn on saanut sähkömoottorit


Esvi Ky

Trukilla siirrettävä istutusastia

Istutusastia taloyhtiöiden ja liikekeskuksien pihoille, kaupunkien ja kuntien ulkoalueille. Istutusastia helposti siirrettävissä trukkipiikeillä.


Eurofins Viljavuuspalvelu Oy

Puristenesteanalyysi

Nopea puristenesteanalyysi (pH, johtokyky, NO3- ja NH4- N, K, Na, Ca, Mg, Cl, S, HCO3, P, Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo, Si). Analysoiva laboratorio Eurofins Agro, Wageningen, Hollanti. Tulokset 2 - 3 arkipäivässä.


Kasvianalyysi

Kasvianalyysi puutarha- ja kasvihuonekasveille (kuiva-aine, N, K, Na, Ca, Cl, Mg, P, S, Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo).


DNA Multiscan

Kasvilajikohtaisten taudinaiheuttajien seulonta


Falkberg Jordbruk Oy Ab

LX50 Tukkivannesaha

LX50 tukkivannesaha aloitteljoille ja harrastelijoilleFruit Collector

Fruit Collector hedelmänkerääjäverkko

The Original Fruit Collector ® omenankerääjä sopii kaikille hedelmäpuille: omenoille, päärynöille, kirsikoille, luumuille ynnä muille. Se koppaa hedelmät pehmeästi sadonkorjuussa ja nappaa varhaiset pudokkaat talteen. Sen voi jättää paikoilleen viikoiksi keräämään hedelmät puolestasi!

Linkki tuotteeseen (www.fruitcollector.net)


Smartfoot Kaatumaton Aurinkovarjon jalka (+tuotesarja)

Smartfoot on uudenlainen kevyt mutta kaatumaton aurinkovarjon jalka. Se ei tarvitse lisäpainoja eikä vie terassilta paljoa tilaa. Asentamiseen ei tarvita työkaluja ja jalka on helpoo siirtää paikasta toiseen. Tuotesarjaan kuuluu myös mm. kätevällä ja pitävällä kiinnityksellä olevia varjonjalkoja parvekkeille sekä parvekepöytiä.

Linkki tuotteeseen (https://fruitcollector.net/tuote/smartfoot-kaatumaton-aurinkovarjon-jalka/)


Gardena/Oy Husqvarna Ab

Raivaussakset GARDENA EnergyCut 600 B

Vaativampiin leikkuutöihin suunnitellut ohileikkaavat raivaussakset. Optimaalinen voimanvälitysmekanismi säästää erityisen paljon voimaa, myös paksumpia oksia leikattaessa. Kevyt paino tekee käsittelystä erittäin miellyttävää. Raivaussakset on varustettu iskunvaimentimin, jotka suojaavat niveliä rasitukselta. Tarkkuushiotut, tarttumattomaksi pinnoitetut terät takaavat tarkan leikkuun, joka on samalla hellävarainen kasveille. Vaihdettava terä.

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/puiden-ja-pensaiden-hoito/raivaussakset/raivaussakset-gardena-energycut-600-b/967868401/)


Letkuvaunu GARDENA Aquaroll M Easy Metal

Metallinen letkuvaunu, joka taitettavan tukijalan ja nousevien pyörien ansiosta seisoo erittäin tukevasti letkua vedettäessä. Letkunohjain mahdollistaa letkun tasaisen kelaamisen ilman käsien likaamista. Vankka metallinen kela ja kampi varmistavat erityisen korkean kestävyyden ja vakauden. Innovatiivinen jäätymisen kestävyys ja 5 vuoden takuu kertovat korkeasta laadusta.

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/kastelu/letkukelat/letkuvaunu-gardena-aquaroll-m-metal/967916701/)


Ruiskupistooli GARDENA Comfort ecoPulse

Tehokkaaseen puhdistamiseen suunniteltu uusi ruiskupistooli on varustettu innovatiivisella ja tehokkaalla ecoPulse™-suihkulla. Heilahteleva vesisuihku on erityisen tehokas pintojen puhdistamisessa, ja se säästää jopa 40 % vettä tavalliseen pistemäiseen suihkuun verrattuna. Valittavissa on myös kolme muuta suihkumuotoa (pistemäinen, viuhkamainen ja sumu). Ergonominen pehmein muoviosin varustettu kahva tekee käytöstä miellyttävää. Veden virtauksen voimakkuus on säädettävissä portaattomasti. Liipaisin on lukittavissa pitkäkestoista puhdistus- tai kastelutyötä varten, mikä ehkäisee käden väsymistä. Jäätymisen kestävä.

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/kastelu/kastelupistoolit/ruiskupistooli-gardena-comfort-ecopulse/967909001/)


GARDENA SlimCut

Uudet SlimCut-raivaussakset tarjoavat täysin ainutlaatuisen tavan tiheän kasvuston leikkaamiseen. Niiden 1,17 m pitkä alumiinivarsi ulottuu syvälle oksistoon ja erityisen kapea leikkuukärki helpottaa työskentelyä ahtaissa väleissä. SlimCutissa on kaksivaiheinen voimanvälitys: paksujen oksien leikkuuseen voidaan valita voimanvälitykseksi 1:12 ja ohuiden oksien nopeaa leikkuuta varten 1:6. Ergonomisen kahvan sijaintia voidaan säätää nopeasti käyttäjän pituuteen ja työasentoon sopivaksi.

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/puiden-ja-pensaiden-hoito/raivaussakset/raivaussakset-gardena-slimcut/967868801/)


Pistolapio GARDENA ErgoLine

GARDENA ErgoLine -pistolapio on erittäin käyttäjäystävällinen työväline erityisesti kovan, raskaan maan kääntämiseen ja kaivamiseen. Tavanomaista leveämmästä ergonomisesti muotoillusta D-kahvasta saa mukavan otteen kahdella kädellä. Ovaalinmuotoinen varsi ja pidennetty muovipinnoite varmistavat mukavan käsittelyn ilman otteen lipsumista. Erittäin terävä teräosa on karkaistua laatuterästä. Profiloitu jalkatuki on erityisen leveä, ja se tarjoaa hyvän pidon sekä optimaalisen voimankäytön maata kaivettaessa. Takuu 25 vuotta!

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/maapera/lapiot/pistolapio-gardena-ergoline/967861501/)


Tekstiililetku GARDENA Liano

Uudentyyppinen innovatiivinen GARDENA Liano -puutarhaletku on valmistettu äärimmäisen kestävästä tekstiilikudoksesta. Letku on poikkeuksellisen taipuisa eikä se taitu tai kierry käytössä. Kevyt paino tekee letkun säilyttämisestä ja kuljettamisesta helppoa. Maksimaalisesta kestävyydestä kertovat 35 barin paineenkesto ja 30 vuoden takuu.

Linkki tuotteeseen (https://www.gardena.com/fi/tuotteet/kastelu/puutarhaletkut/kangaspaallysteinen-letku-liano-30-m--sarja/967869601/)


GASA Young Plants A/S

Dummenilla huikea valikoima erilaisia sukkulenttikasveja.

Hellekesään ulos, koristeistutuksiin esimerkiksi jouluksi ja milloin vain huonekasviksi.Survivor Idols Rosalinda pelargoni Dümmen

Uusi täysin kerrottu pelargoni Dümmen Orangelta. Suuret erittäin kestävät kukingot.GOLD-CAM Oy

Aava-haravaleikkuri

toimii maalla ja vedessä, suomalaista työtäGrowlightengine / Arrant-Light Oy

GROWLIGHTENGINE®

300W LED-kasvihuonevalaisin

Linkki tuotteeseen (http://www.growlightengine.fi)
Linkki liitetiedostoon


Hautala Service Oy

Pellenc Excelion Alpha -akkutrimmeri ja Helion Alpha -akkupensasleikkuri

Linkki tuotteeseen (http://www.hautalaservice.com/akkutyokalut/pellenc_excelion_alpha_akkutrimmeri/)

AS Motor 799 Rider ja 751 RC leikkurit

Ajettava ja radio-ohjattava leikkuri

Linkki tuotteeseen (http://www.hautalaservice.com/ruohonleikkurit/rinnekoneet/as_motor_as_751_rc_radio_ohjattava_rinneleikkuri/)

AS Motor 30 E Weedhex

sammalen ja rikkaruohon poistaja akkukäyttöisenä

Linkki tuotteeseen (http://www.hautalaservice.com/imurit_puhaltimet_harjalaitteet/as_motor_as_30_weedhex_harjalaite_kestopinnoitteelle/)

Grasshopper Michelin Tweel pyörät:

Puhkeamaton rengas paikallaan kääntyville Grasshopper suurteholeikkureille

Linkki tuotteeseen (http://www.hautalaservice.com/lisavarusteet/grasshopper_michelin_tweel_pyorat/)

Hortilab Oy Ab

Kasvinitraattianalyysit nyt 3-5 päivässä


Hortoilupiste – Horta 2020

Horta2020

Villivihannesmaailman näyttely 22.-23.5.2020 Hollolan Messilässä.

Linkki tuotteeseen (https://horta2020.com/)
Linkki liitetiedostoon


Huiskula Oy Taimitukku

Helianthus Sunbelievable Brown Eyed Girl

Jatkuvakukintainen, pistokaslisätty ja pensastava auringonkukka, joka jatkaa kukintaansa läpi kasvukauden pitkälle syksyyn asti. Voidaan viljellä yhdellä taimella 17-23 cm ruukuissa. Tarvitsee kahdesta kolmeen latvontaa haaroakseen paremmin.Osteospermum FlowerPower Purple Sun

Fleuroselect voittaja 2018 ja upea uutuuslajike tähtisilmä-ryhmään. Purple Sun ihastuttaa kaikissa auringonlaskun sävyissä liukuen oranssista tummaan violettiin.Senecio Angel Wings

Isolehtinen ja näyttävä Angel Wings hopealehti soveltuu hyvin istutusryhmiin tukikasviksi tai isompiin ruukkuistutuksiin lisukkeeksi.Husqvarna Oy Ab

Husqvarna Automower® 535 AWD

elipyörävetoinen robottiruohonleikkuri selviytyy haastavassa maastossa ja rinteissä

Linkki tuotteeseen (https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/automower-535-awd/967853421/)

Husqvarna 550XP/XPG Mark II

Husqvarnan uusissa 50-kuutioisissa 550XP Mark II ja 545 Mark II -moottorisahoissa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen, käyttömukavuuteen ja käsiteltävyyteen. Sahat sopivatkin täydellisesti metsän harventamiseen ja kaupunkialueilla tapahtuvaan metsänhoitoon. Molemmista malleista on saatavana lämpökahvalliset G-versiot. 18.1.2019 jälkeen ostetuille Husqvarnan 50-kuutioisille sahoille myönnetään kahden (2) vuoden takuu myös ammattikäytössä.

Linkki tuotteeseen (https://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/550-xp-mark-ii/967690833/)
Linkki liitetiedostoon


Husqvarna Xplorer -vapaa-ajan mallisto

Husqvarna Xpolorer -mallisto tarjoaa tyylikkään ja käytännöllisen valikoiman vaatteita ja varusteita vapaa-aikaan - niin ulkona retkeilyyn kuin kotoisaan oloiluun. Valikoiman uusi syksy-talvi 2019 -mallisto julkaistaan pian, ja lisäksi Solid-valikoima päivittyy uusilla tuotteilla.

Linkki tuotteeseen (https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/leisure-wear-xplorer/)
Linkki liitetiedostoon


Husqvarna Functional -nahkaturvajalkineet

Husqvarnan uudet, vettä hylkivät ja kevyet nahkakengät on tehty vaativaan ammattimaiseen käyttöön.

Linkki tuotteeseen (https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/jalkineet/nahkaturvajalkineet-functional-24/595087339/)
Linkki liitetiedostoon


Husqvarna X-COM R -kuulonsuojaimet

Pysy kuulolla - Husqvarna X-COM R -kuulonsuojaimet pitävät sinut yhteydessä muihin ja turvaavat työtäsi.

Linkki liitetiedostoon


Hyväkone Oy

Gaint G4500

Pyöräkuormaaja kiinteistöhoito töihin, painoluokka 5tn, ajonopeus 0 - 35km/h, moottori 67 hp

Linkki tuotteeseen (http://www.hyvakone.com/fin/Tuotteet/Camion_tyolaitteet/U-aura_350_-_Camion.27.p283.html )
Linkki liitetiedostoon


Ilkka Lilja Oy

WeatherLinkLive

säätiedot kännykässä livenä

Linkki tuotteeseen (https://www.davisinstruments.com/weatherlinklive/)

InfraPipe Oy

FX-Tupla 110

Maatumattomalla polypropeenikankaalla esipäällystetty 110mm salaojaputki salkoina. Tuote estää salaojien tukkeutumisen ja varmistaa salaojituksen toimivuuden.

Linkki tuotteeseen (WWW.infrapipe.fi)

J-Trading Oy Ab

Bigmow-robottileikkuri, työleveys 1030 mm

itsenäinen hoitoalue / leikkuukapasiteetti jopa 2,4 ha

Linkki liitetiedostoon


Parcmow-robottileikkuri, työleveys 620 mm

itsenäinen hoitoalue / leikkuukapasiteetti jopa 1,2 h


Ballpicker, golfpallokeräin, työleveys 1030 mm

pallosäiliön vetoisuus 250 palloa………automatisoi rangen pallonkeruun.


Jarvenkyla Oy

Cima-kasvinsuojeluruistkut kasvutunneleihin

Linkki liitetiedostoon

Kapea ja tehokas puutarhatraktori

esimerkiksi kasvutunneleihin

Linkki liitetiedostoon

JPT Jaskari Oy/Serco ja TOP-Tuotteet

SERCO Valter Telahiekotin

SERCO Valter Telahiekotin on täysin uudistettu SERCOn telahiekoitin. Valikoimassamme on aiemminkin ollut Telahiekotin, mutta nyt se on täysin uudistettu, paranneltu ja kehitelty. Tämä paranneltu tuote on ENSI-ESITTELYSSÄ Lepaan messuilla 2019. Kehityksessä on huomioitu asiakkaiden kokemuksia, vinkkejä ja toiveita. Tämä uusi Valter telahiekotinmallisto säästää sekä laitetta että käyttäjän hermoja, sillä isoimmat kivet ja möykyt eivät kiiladu syöttöputken väliin. Kuitenki ne pääsevät joustavasti läpi.Kassone Oy

Kassone työajanseuranta


Konetalo Vainikka

Solis 26 traktori


Konevel Oy

EcoWeedKiller "Hausmeister" proto.

Esittelemme täysin uudensukupolven kuumavesilaiteen rikkakasvientorjuntaan. Laite toimii verkkovirralla 16A/230V. Vesitilavuudet tulevat olemaan 300 - 900 litraa. Laite kuumentaa veden yön aikana ja pitää sen yli 100 asteisena ilman sähköä noin 6 tuntia. Laitteisto on suunnattu keskikokoisiin kohteisiin, 100 - 300 m2 kertakuumennuksella. Laite on kevyt ja yksinkertainen, näin ollen myös hinta tulee olemaan edullinen.

Linkki tuotteeseen (www.ecoweedkiller.com )

EcoWeedKiller Home kuumavesilaite

EcoWeedKiller Home on kuumavesilaite rikkakasvientorjuntaa pieniin kohteisiin tai vaikka yhteiseksi laitteeksi naapurien kesken. Tällä laitteella kuumennat sähköllä kerralla 25 litraa vettä yli 100 asteiseksi. Laite on varustettu pyörillä, jolloin se on näppärä siirtää kohteeseen.

Linkki tuotteeseen (www.ecoweedkiller.com)


Terrazza MC Weedee Pro, rikkakasviharja

Terrazza MC on Belgialainen yritys, joka on erikoistunut harjaukseen perustuvien rikkakasvientorjunta menetelmien kehittätämiseen. Samasta harjasta löytyy myös versio teknisten kasvualustojen puhdistamiseen, ja tietysti ILMAN KEMIKAALEJA.

Linkki tuotteeseen (www.terrazzamc.be )


Lai-Mu Oy

LM Trac 587

Täysin uusi monitoimikone 4 tonnin painoluokkaan. Tule tutustumaan!Lännen Tractors Oy

Lundberg 50 -mallisarja

Lundberg 50 -sarjaan kuuluu neljä uutta mallia 4-8 tonnin kokoluokkiin: 4150/4250, 5250, 6250 ja 8250. Koko mallisarja tarjoaa kuljettajille ergonomisen ja miellyttävän työympäristön ja omistajalle taloudellisen sekä ympäristöystävällisen koneen. Enemmän suorituskykyä vähemmällä polttoainekulutuksella ja päästöillä.

Linkki liitetiedostoon

Markki Oy

Uusi modulaarinen Markki tuuletus ja pyykinkuivaus mallisto

Markki SC-sarja, penkit ja tuolit. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista

Linkki tuotteeseen (www.markki.fi)

Muovijaloste Oy / Aspelin Group

Ecoplast Green PE

Kasvipohjainen ja biohajoava polyeteenikalvo

Linkki tuotteeseen (http://www.ecoplastpussit.fi)

Netled Oy

Overhead 500W

Uusi tehokas ylävalaisin. Tuttu rakenne.

Linkki tuotteeseen (https://netled.fi/products/netled-overhead-series/)

Vera -vertikaaliviljelylaitteisto

Turn-key vertikaaliviljelylaitteisto.


Novarbo Oy

Viheralueiden hoitotuotteet

Lannoitteet ja mikrobivalmisteet nurmialueille.


Arvo-luomulannoitteet

Novarbo tuo kaudelle 2020 seitsemän uutta lannoitetta luomuviljelyyn.


Nutriforte Oy

CoteN, pitkävaikutteinen typpilannoite

Vapauttaa typpeä hitaasti kasvukauden aikana. Auttaa viljelijöitä maksimoimaan typen saannin erityisesti peltoviljelyssä, esimerkiksi viljeltäessä perunaa, vehnää tai sokerijuurikasta. Voidaan tarvittaessa sekoittaa muihin rakeisiin lannoitteisiin. CoteN reagoi maan lämpötilan kanssa (eikä veden), mikä ravinteiden vähentää huuhtoutumisen riskiä merkittävästi. Saatavilla myös räätälöidyllä viljelmäkohtaisella ravinneseoksilla (MyCoteN Mix) ja eri vahvuuksilla.Haifa GrowClean

Haifa GrowCleanin ansiosta kaikki ravinteet saadaan kasvin käyttöön, eikä niistä jää jäämiä putkien seinämiin heikentämään järjestelmän toimintaa.. Haifa GrowCleanin avulla sinun ei tarvitse käyttää erillisiä puhdistusaineita ja järjestelmän käyttöikä pitenee, kun tuote pitää putket koko ajan puhtaana. Ravinteet saadaan paremmin kasvin käyttöön, mikä parantaa satoa ja vähentää levän muodostumista.Pakkasmarja Oy

MARJA-jäätelöt

MARJA-jäätelöt ovat ihanan kuohkeita, vegaanisia ja maidottomia jäätelöitä, jotka valmistetaan Suonenjoella. Jäätelöissä on käytetty 72 % kotimaisia marjoja, kuumentamatta.

Linkki tuotteeseen (https://www.pakkasmarja.fi/tuotteet/marja-jaatelo/)
Linkki liitetiedostoon

Pikkuvihreä / Meripalo Oy

GeoTrap Huussisuodatin

Suodatin kuivakäymälän suotonesteiden puhdistukseen.

Linkki tuotteeseen (https://www.pikkuvihrea.fi/fi/jaeteveden-suodattimien-tarvikkeet-ja-suodatinmassat/425-geotrap-huussisuodatin.html)
Linkki liitetiedostoon


GeoTrap harmaan veden suodatin

GeoTrap suodatin harmaan veden suodatukseen mökeillä ja missä tahans viemäriverkon ulkopuolella.

Linkki tuotteeseen (https://www.pikkuvihrea.fi/fi/sesonkituotteet/340-geotrap-harmaavesisuodatin.html)
Linkki liitetiedostoon


Green Toilet kompostoiva käymälä

Green Toilet kompostoiva käymälä on hyvä valinta julkisiin kohteisiin, koska se on helppo huoltaa ja miellyttävä käyttää. Kanavatuulettimella varustettuna se sopii myös sisätiloihin. Vaihtosäiliöiden avulla järjestelmästä saa kapasiteetiltaan rajattoman.

Linkki tuotteeseen (https://www.pikkuvihrea.fi/fi/kompostoivat-kaymala/14-green-toilet-330-kompostikaeymaelae.html)
Linkki liitetiedostoon


PTM-Trans Oy Ab / PTM-Puutarha

Floser Turvepaalinrepijä

Hienontaa 4 kuution turvepaalin ja syöttää sen ruukutuskoneeseen (mahdollisuus myös turpeen kasteluun syötön yhteydessä)

Linkki tuotteeseen (https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=gy29E4xyU3g)

Schetelig Oy

Birchmeier-ruisku

myös akkukäyttöisiäAranet

langaton mittausanturi kasvihuoneeseenMulticolor Paradise mix

MonipottitaimiPikkupetunia Cabrio Eclipse LilacShenzen Enlite Energy Technology co LTD

Demeter-series LED-valaisimet

Linkki liitetiedostoon


Interlight-LEDSinikka Design

Koivunlehtikorvarenkaat

Sinikka Design hopeakorut on valmistettu valamalla, puhtaasta (925) hopeasta. Korut on varustettu nimileimallani SINI. Valmistan korumuotit luonnonmateriaaleista, kuten koivunlehdistä.

Linkki tuotteeseen (https://kotisivukone.fi/app/www/sinikkadesign.kotisivukone.com/8)


Snowek Oy

SNOWEK AH300 HPW avoharjat

Korkeapainepölynsidontajärjestelmällä varusteltu Snowekin high end avoharjamallisto.


Stokker (Teräosa Oy)

Kubota M5111 traktori

Erinomainen ohjattavuus ja toimiva voimanotto vaativillekin työlaitteille


Kubota M4072

72 hv traktori


Kubota M135GX

135 hv traktori


Suomen Biokierto ja Biokaasu ry

Lara laaturavinnehanke

Lara laaturavinnehankkeen tavoitteena on rakentaa kansallinen laatujärjestelmä kierrätyslannoitevalmisteille.

Linkki tuotteeseen (https://www.laatulannoite.fi/)

Suomen Jouluvalo Oy

Valonheittimet ja valopesurit piden ja rakennusten valaisemiseen.

Luo arvorakenuksestasi tai vanhasta tyylikkääsrä rakenuksesta taideteos. Korosta ja valaise kauniit puut.


Valaistut jääveistospolut mittatilaustyönä

Mittatilaustyönä tehtävät teemalliset valaistut jäävistospolut ja alueet kunnille, hotelleille ja matkansärjestäjille

Linkki tuotteeseen (http://www.jouluvalo.fi/taidevalot-valoteokset/haltiapolku-video/)


Suomen KattoCenter Oy

CanadianSolar energiaratkaisut

Kattojen edelläkävijänä voimme tarjota energiaratkaisut luotettavasti, kun varmistamme myös kattosi kunnon.


Suomen Niittysiemen Oy

Mesiniitty

Ihastuttavia yksi- ja monivuotisia mesikasveja pölyttäjille. Riittoisuus 30m2

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.niittysiemen.fi/product/1039/mesiniitty)


Kelloniitty

Seos sisältää runsaasti kellokukkia kuivalle kedolle, kuivahkolle tai tuoreelle niitylle. Sini-puna-valkoinen seos.

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.niittysiemen.fi/product/770/kelloniitty)


Unikkoniitty

Perinteisten peltojen yksivuotisia kukkia maisemapelloille tai kukkaniityille monivuotisten kasvien joukkoon.

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.niittysiemen.fi/product/974/unikkoniitty)


TJ Hyvis

TIPI - kastelulaite

Uutuustuote, jolla kuljettaja kastelee ja lannoittaa kasveja. Kuljettaja suuntaa puomiston kasteltavan kohteen kohdalla ja aukaisee suuttimet jolloin vesi ja lannoite virtaa kohteeseen. Todella nopea ja näppärä menetelmä.

Linkki tuotteeseen (kastelulaite.fi)

Viherterra Oy

IQ POWER TOOLS KIVI- JA BETONISAHA

MAAILMAN ENSIMMÄINEN KUIVALEIKKAAVA KIVISAHA, JOSSA ON INTEGROITU PÖLYNHALLINTAJÄRJESTELMÄ - EI PÖLYÄ

Linkki tuotteeseen (https://iqpowertools.com/ https://iqpowertools.com/videos-iqms362/)
Linkki liitetiedostoon

Viherympäristöliitto ry

Puiden taimilaatuvaatimukset

Puiden taimilaatuvaatimukset -julkaisu on päivitetty ja laajennettu versio vuonna 2001 julkaistusta Lehtipuiden taimilaatuvaatimukset -julkaisusta. Uudistettuun julkaisuun on sisällytetty lehtipuiden lisäksi havupuiden taimilaatuvaatimukset.

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.vyl.fi/tuote/puiden-taimilaatuvaatimukset/10317/)


Rakennetun ympäristön teettäminen

Rakennetun ympäristön teettäminen -julkaisu sisältää perustiedot hyvästä rakennuttamismenettelystä viheralan töiden rakennuttajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.vyl.fi/tuote/rakennetun-ympariston-teettaminen/10129/)


Dynaaminen kasvillisuus

Dynaaminen kasvillisuus - Kaunista ja kestävää monimuotoisuutta rakennetuille viheralueille -kirja esittelee dynaamisen kasvillisuuden periaatteet rakennetuille viheralueille.

Linkki tuotteeseen (https://kauppa.vyl.fi/tuote/dynaaminen-kasvillisuus/10313/)