Rento ilmapiiri, tuotteet livenä ja kaikki alan uutuudet löytyvät Lepaalta

Työporukan tai perheen kanssa Lepaalle

Lepaalle Hattulaan kannattaa tulla isommallakin joukolla.

Puutarha&kauppa-lehden viime näyttelyn näyttelykoosteesta pääset tutustumaan, mitä kaikkea näyttelyssä olikaan. Näyttelyn ohjelma päivittyy nettisivuille kesän edetessä.

Aukioloajat ja liput

Näyttely on avoinna torstaina, perjantaina ja lauantaina 16.–18. elokuuta 2018. Torstaina ja perjantaina kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16.

Sisään pääsee asiakaskutsukortilla tai portilta ostettavalta pääsylipulla. Asiakaskutsukortilla voit kävellä suoraan portille asiakaskutsukortilla tuleville tarkoitettua linjaa.
Liput saa ostettua myös verkosta.

Normaali pääsylippu 17 euroa.
Perhelippu 36 euroa (2 aikuista ja 12–17 vuotiaat lapset, alle 12-vuotiaat aikuisen kanssa ilmaiseksi).
Lastenlippu 5 euroa (12–17-vuotiaat).
Eläkeläislippu 11 euroa.
Ryhmälippu 12 euroa henkilöltä, vähintään 10 henkilöä.

Opiskelija, tulosta lippusi täältä. Varaudu näyttämään opiskelijalippusi sisääntulossa.

Ryhmäliput kaikkien lippujen tapaan voi myös ostaa etukäteen verkkokaupasta. Ryhmille myös kahvi- ja ruokalippuja on mahdollista ostaa etukäteen. Tiedustelut puh. (09) 7288 210.

Pysäköintimaksu 6 euroa autolta, moottoripyörät ja linja-autot ilmaiseksi.

Ohjelmaa joka päivä

Näyttelyssä on opastettuja kierroksia, seminaareja ja ohjelmaa ohjelmalavalla jokaisena näyttelypäivänä. Näyttelyvalmisteluja löydät myös näyttelyn Facebookista ja Instagramista.

Sijainti

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja kiinteät sisähallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen).

Lepaalle on helpoin tulla omalla autolla. Hämeenlinnasta pääset paikalle taksilla tai bussilla 620, jonka aikataulun voit tarkistaa täältä. Näyttelyn aikana näyttelyaluetta lähinnä oleva pysäkki on Viinitilan läheisyydessä.

Palvelut alueella

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkasema näyttelyopas on jaossa ilmaiseksi näyttelyalueen portilla. Sieltä löytyvät alueen kartta ruokapaikkoineen ja wc-tiloineen, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuun alussa.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, salaatteja, uuniperunaa, kotiruokaa, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita.

Oppilaitoksen Ruokala Anna ja Lepaan kartano palvelevat näyttelypäivinä klo 11–15.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen ja kehuja vuodesta toiseen kerännyt kiertävä kahvila.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella. Myös muut oppilaitoksen palvelut, kuten Viinitila kannattaa kiertää näyttelyn aikaan.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo yli 2 000 tykkääjää Facebookissa. Seuraa näyttelyvalmisteluja ja tulossa olevaa ohjelmaa.

Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Jaa näyttelykokemuksesi tunnistein #lepaanayttely ja #lepaa18.

Kysyttävää? Suunnista piipulle!

Näyttelytoimisto sinisessä parakissa alueen keskellä mustan savupiipun juurella palvelee kaikissa pulmatilanteissa niin kävijöitä kuin näytteilleasettajia.

Hämeen seudun majoituksia ja matkailua

Lepaan alueen palveluista lisätietoja saat Lepaan matkailun ja Kartanon sivuilta. Muita matkakohteita Hämeenlinnan lähellä ja esimerkiksi majoituslaitoksia löydät Hämeenlinnan kaupungin sivuilta ja kuuden kilometrin päässä näyttelyalueelta olevasta Hotelli Petäyksestä. Golffaajien kannattaa tutustua samalla Viinitilan läheisyydessä toimivaan Lepaan golfkenttään. Viinitilan läheisyydessä sijaitsee myös Lepaan Savipaja.