Rento ilmapiiri, tuotteet livenä ja kaikki alan uutuudet löytyvät Lepaalta

Tänä vuonna kaikkia Lepaan ystäviä palvelee e-Lepaa tapahtuman somekanavissa ja Puutarha&kaupan numeroissa 13 ja 14.

Ota siis seurantaan Facebook, Instagram ja YouTube. Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedon kaikesta uudesta ensimmäisenä! Tilaa myös Puutarha&kauppa.  – alan ammattilehti 20 kertaa vuodessa.

Lue näyttelyopas

Tutustu näyttelyoppaaseen. Sieltä löydät näytteilleasettajat ja ohjelman. Samalla pääset lukemaan puutarha-alan ammattilehden monipuolisia juttuja.

Työporukan tai perheen kanssa Lepaalle taas 12.–14.8.2021

Lepaa-näyttely järjestetään aina elokuussa – paitsi vuonna 2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Vaikka hallitus linjasi  kesän tapahtumista vain kesä- ja heinäkuun osalta, on tilanne hyvin epävarma varmasti myös elokuussa. Emme halua vaarantaa kerralla kokoontuvan toimialamme terveyttä. Seuraava näyttely on 12.–14.8.2021.

Nähdään ensi vuonna!

Lepaa 2021 -näyttely on 12.–14.8.2021 avoinna torstaista perjantaihin klo 10–17 ja lauantaina klo 10–16.

Sisään pääsee asiakaskutsukortilla tai portilta ostettavalta pääsylipulla. Asiakaskutsukortilla voit kävellä suoraan portille asiakaskutsukortilla tuleville tarkoitettua linjaa.

Pääsylippujen hinnat:

• Pääsylippu 17 e
• Ryhmälippu (vähintään 10 hengen ryhmän pääsylippu) 12 e
• Eläkeläislippu 11 e
• UUSI! Iltapäivän pääsylippu (klo 14.00 jälkeen) 10 e
• Perhelippu (2 aikuista ja 12–17-vuotiaiden pääsylippu) 36 e
• Lastenlippu 12–17-vuotiaiden pääsylippu (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa) 5 e
• Pysäköintilippu 6 e

Ohjelmaa joka päivä

Ohjelma selviää keväällä 2021. Muista seurata menoa myös Facebookista ja Instagramista.

Sijainti

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja erilaiset oppilaitoksen hallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen).

Lepaalle on helpoin tulla omalla autolla. Hämeenlinnasta pääset paikalle taksilla tai bussilla, bussiaikataulun voit tarkistaa täältä. Näyttelyn aikana näyttelyaluetta lähinnä oleva pysäkki on Viinitilan läheisyydessä.

Palvelut alueella

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkasema näyttelyopas on jaossa ilmaiseksi näyttelyalueen portilla. Sieltä löytyvät alueen kartta ruokapaikkoineen ja wc-tiloineen, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuun alussa.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, salaatteja, uuniperunaa, kotiruokaa, sämpylöitä, kahvia, kahvipullaa… Erilaisia ruokapisteita on useita.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan sinisin symbolein. Alueella on myös sympaattinen ja kehuja vuodesta toiseen kerännyt kiertävä kahvila.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan. Alueelta löytyy juomapisteitä myös koirille.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR alueen keskellä.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella. Myös muut oppilaitoksen palvelut, kuten Viinitila kannattaa kiertää näyttelyn aikaan.

Saa somettaa

Näyttelyllä on jo yli 2 600 tykkääjää Facebookissa. Seuraa näyttelyvalmisteluja ja tulossa olevaa ohjelmaa.

Näyttely on myös Instagramissa nimellä @lepaanayttely. Näyttelytunnelmia löydät #lepaanayttely ja aina näyttelyn vuoden mukaan eli #lepaa19 ja #lepaa2020.

Hämeen seudun majoituksia ja matkailua

Lepaan alueen palveluista lisätietoja saat Lepaan matkailun ja Kartanon sivuilta. Muita matkakohteita Hämeenlinnan lähellä ja esimerkiksi majoituslaitoksia löydät Hämeenlinnan kaupungin sivuilta ja kuuden kilometrin päässä näyttelyalueelta olevasta Hotelli Petäyksestä. Golffaajien kannattaa tutustua samalla Viinitilan läheisyydessä toimivaan Lepaan golfkenttään. Viinitilan läheisyydessä sijaitsee myös Lepaan Savipaja.