Rento ilmapiiri, tuotteet livenä ja kaikki alan uutuudet löytyvät Lepaalta

Lepaalla tavataan!

15.–17. elokuuta 2024 näyttely järjestetään Lepaalla. Tervetuloa viettämään virkistävä päivä tuttuja tavaten ja puutarha- ja viheralan tuotteisiin tutustuen!

Näyttely on avoinna 15.–17.8. torstaista perjantaihin kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16.

Pääsyliput saat ostettua ennakkoon verkosta tai portilta. Sisään pääsee näytteilleasettajien lähettämällä asiakaskutsulla tai pääsylipulla.

Aikuisten pääsylippu maksaa 18 euroa ja ryhmälippu (vähintään 10 henkilöä) 12 euroa. Eläkeläislippu, iltapäivälippu klo 14 eteenpäin ja erityisryhmien lippujen hinnat ovat 12 euroa. Opiskelijat pääsevät ilmaiseksi, kunhan lippu on etukäteen lunastettu ja mukana on opiskelijakortti tai muu todiste. Kaikki liput löytyvät oikean laidan Hei! Osta liput tästä -ponnahdusikkunasta. Alle 18-vuotiaat huoltajan mukana tulevat lapset pääsevät ilmaiseksi. Pysäköintimaksu on 6 euroa/auto. Linja-autot ja linja-autokuljettajat ilmaiseksi.

Sijainti Hämeenlinnan läheisyydessä

Näyttely järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä puisto ja erilaiset oppilaitoksen hallit luovat hienot puitteet. Näyttelyn järjestävät Kauppapuutarhaliitto ry, Hämeen ammattikorkeakoulu/Hämeen ammatti-instituutti ja Lepaan Oppilaskunta ry.

Lepaa sijaisee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta pohjoiseen. Matkaa Helsingistä kertyy noin 118, Tampereelta 80, Turusta 160 ja Lahdesta 90 kilometriä. Osoite on Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattoista riippuen).

Lepaalle on helpoin tulla omalla autolla. Hämeenlinnasta pääset paikalle taksilla tai bussilla, bussiaikataulun voit tarkistaa täältä. Näyttelyn aikana näyttelyaluetta lähinnä oleva pysäkki on Viinitilan läheisyydessä.

Palvelut alueella 2024 näyttelyssä

Paikoitusalue sijaitsee välittömästi näyttelyalueen ulkopuolella. Invakortilla pääsee pysäköimään lähelle porttia. Paikoitusalue on nurmipintainen.

Puutarha&kauppa-lehden julkasema näyttelyopas on jaossa ilmaiseksi näyttelyalueen portilla. Sieltä löytyvät alueen kartta ruokapaikkoineen ja wc-tiloineen, kaikki näytteilleasettajat yhteystietoineen, ohjelma ja muuta tietoa. Sähköinen opas ilmestyy elokuun alussa.

Näyttelyosastot sijaitsevat koulun puistoalueella ja rakennuksissa. Käytävät ovat enimmäkseen asfaltoituja tai sorastettuja. Oppilaitosten koko alueella pääsee kiertämään. Tutustu näkymiin täältä.

Alueelta löytyy useita sekä kiinteitä että väliaikaisia WC-tiloja. Ne on merkitty portilta saatavan näyttelyoppaan aluekarttaan sekä maastoon.

Löytötavaroita voi kysellä näyttelyn jälkeen osoitteesta lepaa@kauppapuutarhaliitto.fi

Kahvi- ja ruokapisteitä on useita

Hernekeittoa, makkaraa, wokkia, hodareita, kala- ja riista-annoksia, sämpylöitä, kahvia, vohveleita… Erilaisia ruokapisteita on useita.

Kaikki ruokapisteet on merkitty sisäänkäynnissä jaossa olevan näyttelyoppaan karttaan. Alueella on myös sympaattinen ja kehuja vuodesta toiseen kerännyt kiertävä kahvilakärry.

Lapset ja koirat mukaan

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan. Alueella on leikkipaikka, vaipanvaihto onnistuu siisteissä ja tilavissa WC-tiloissa vaikka päärakennuksessa ja varmasti monet näytteilleasettajien koneet kiinnostavat!

Myös koiran voi hyvin ottaa näyttelyalueelle mukaan. Alueelta löytyy juomapisteitä myös koirille.

Ensiapupistettä hoitaa Hämeenlinnan SPR Päärakennuksessa.

Uimaranta sijaitsee Lepaan virran varrella. Myös muut oppilaitoksen palvelut, kuten Viinitila kannattaa kiertää näyttelyn aikaan. Viinitilalla on myös tarjolla lounasta. Viinitilalle on avautunut myös panimo. Viinitilan vieressä on myös Lepaan Savipaja sympaattisine tuotteineen.

Pysy kärryillä, mitä tapahtuu seuraavaksi

Ota seurantaan Facebook, Instagram ja YouTube. Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedon ensimmäisenä kaikesta uudesta tapahtumaan liittyen! Näyttelyn ohjelman aikataulut täydentyvät vielä. Tutustu tästä ohjelmaan.

Hämeen seudun majoituksia ja matkailua

Lepaan alueen palveluista lisätietoja saat Lepaan Kartanon sivuilta. Muita matkakohteita Hämeenlinnan lähellä ja esimerkiksi majoituslaitoksia löydät Hämeenlinnan kaupungin sivuilta. Golffaajien kannattaa tutustua samalla Viinitilan läheisyydessä toimivaan Lepaan golfkenttään.

Yritys tai yhteisö: osta ryhmäliput ja ruokaliput laskulle!

Tervetuloa porukalla viettämään mukava työpäivä Lepaalla!

Yritykset ja yhteisöt voivat ostaa ryhmäliput laskulle. Tänä vuonna myös ruoka- ja kahvilippuja on mahdollista ostaa laskulle. Myös parkkilippu löytyy lippukaupasta.

Pääset lippuostoksille tästä.

Huomioithan, että kauppa on tarkoitettu vain yrityksille ja yhteisöille, ja siellä voi maksaa vain laskulla. Ruoka- ja kahviliput lähetetään fyysisinä lippuina heinä-elokuun vaihteessa annettuun postiosoitteeseen. Käyttämättömiä lippuja ei hyvitetä. Ryhmä- ja parkkiliput lähetetään heti oston jälkeen sähköpostiin.

Tilaukset mielellään viimeistään 15.7.