Food Autonomy Lighting

Food Autonomy Lighting

Váci út 77, 1044 Budapest HUNGARY

Edistyksellinen LED-valotus - Smart horticultural lighting

Uuden sukupolven LED-valot kasvi- ja kasvihuoneisiin - Horticultural LED lighting and smart lighting solutions

Tutustu näihin

Uuden sukupolven LED-valaisimet

Food Autonomy tarjoaa nyt LED ylävalot monikanavaisella vaihtoehdolla ja langattomalla ja portaattomalla himmennyksellä. Langaton himmennys ja monikanavavaihtoehto tarjoavat seuraavat edut: - jokaisen yksittäisen kanavan voi sammuttaa tai himmentää erikseen tai kaikkia yhdessä. - tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä - terveellinen työskentely-ympäristö, kun voidaan lisätä valkoista valoa näkyvyyden ja värierottelun parantamiseksi - optimi värispektri koko kasvuvaiheen ajan - mahdollisuus kontrolloida kasvin muotoa ja kokoa sekä ravintoarvoa

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Food Autonomy Lighting LinkedIn

Follow us on LinkedIn!

Lue lisää

Uutuustuotteet

CultiMesh Wireless Mesh Platfom

CultiMesh on langaton kaksisuuntaisen viestinnän mahdollistava solmuverkkoalusta, jonka avulla voidaan ohjata tuhansia monikanavavalaisimia sekunneissa (yksittäin ja itsenäisesti tai ilmastotietokoneen kautta). Se mahdollistaa helpon ja kustannustehokkaan asennuksen, kerää dataa valaisimista ja sensoreista sekä lähettää tilannetietoa (valvontaa varten). Järjestelmää voidaan käyttää myös kannettavien tunnistinten kanssa, jotka mahdollistavat työntekijöiden liikkumisen tunnistamisen, jolloin monikanavavalaisimen valojakaumaa voidaan säätää käyttäjälle (ihmissilmälle) ystävälliseksi. Lisäksi tunnistin voi seurata robotteja (esim. Jos robotti jättää väliin jonkin rivin, jolloin järjestelmä lähettää siitä viestin). CultiMesh on seuraava askel autonomiseen kasvatukseen!

Lataa tiedosto Katso lisää

LEDFan Greenhouse Toplight

LEDFan-valaisin (saatavana 1200W asti) on viljelijöiden kehittämä, erityisesti tomaatin kasvatukseen korkean teknologian kasvihuoneissa. Se on paras yksi-yhteen korvaaja perinteisille suurpainenatriumlampuille (HPS), koska siinä yhdistyy niin LEDin kuin HPS:n edut. Ainutlaatuisella suunnitelulla, LEDFan tarjoaa paremman lämmön- ja ilmaston (kosteuden) hallinnan kasvihuoneeseen. LEDFan on myös tarjolla langattomalla himmennyksellä ja monikanavaisella ohjauksella. LEDFan on Fruit Logistica & HortiContact Innovation Award 2023 ehdokas.

Lataa tiedosto Katso lisää