RYOBI / Techtronic Industries Finland Oy

RYOBI / Techtronic Industries Finland Oy

PL 4590, 00002 Helsinki

Laadukkaat RYOBI® sähkö- ja puutarhatyökalut

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkö- ja puutarhatyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja olemme kehittäneet lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet.

Tutustu näihin

Kolme uutta RYOBI® 72V:n akkuajoleikkuria

Näissä ajoleikkureissa on 72V:n litiumioniakut ja jopa viisi hiiliharjatonta moottoria, joiden teho vastaa 42 hevosvoimaa*. RYOBI® 36V MAX POWER™ -yhteensopivuuden ja ensiluokkaisten ominaisuuksien ansiosta RYOBI® muuttaa paikallaan kääntyvien ruohonleikkureiden tulevaisuuden. Älykäs ajojärjestelmä mahdollistaa nopeat 180°:n käännökset. Mukana tulevan nopean laturin nopein latausaika on vain 1,5 tuntia. Laturin voi kytkeä tavalliseen 220-240V:n pistorasiaan, kytke vain latausjohto akkuleikkuriin ja anna akkujen latautua. Ajoleikkurin käyntiaikaa voidaan pidentää lisäämällä 36V:n MAX POWER™ -akkuja. Samaa MAX POWER -akkua voidaan käyttää mihin tahansa RYOBI®:n MAX POWER puutarhatyökaluun, kuten ruohotrimmeriin, pensasleikkuriin, puhaltimeen ja moneen muuhun.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

MAX POWER™ – polttomoottoria vastaavaa tehoa ilman päästöjä

36V:n MAX POWER™ -puutarhatyökalut sisältävät edistyneimmän moottoriteknologian, elektroniikan ja akun tehon KAIKKIIN puutarhatöihin. Akkutyökalut ovat huomattavasti hiljaisempia kuin polttomoottorikäyttöiset työkalut ja niissä on vähemmän liikkuvia osia, joka vähentää tärinää. Ne eivät myöskään aiheuta hiilidioksidipäästöjä, eikä polttomoottorin käryä. MAX POWER™ -työkalut eivät vaadi säännöllisiä moottorin tai voimansiirtojärjestelmän huoltoja. Napsauta vain akku paikalleen ja työkalu on heti valmis käyttöön. Ei enää rasittavaa käyntiinvetämistä narulla ja väsyneitä käsiä. Valikoimaan kuuluvat myös akkukäyttöiset lumilingot.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

ONE+™ -järjestelmässä sama akku sopii yli 200 sähkö- ja puutarhatyökaluun

Käytä yhtä ja samaa akkua virtalähteenä kaikissa 18V:n ONE+™ -järjestelmän työkaluissa. Olipa kyseessä sitten ruohonleikkuu, poraaminen, sahaaminen, pensasaidan siistiminen tai auton kiillotus, ONE+™ -työkaluilla hoidat kaiken tämän ja paljon muuta vain YHDELLÄ akulla. Valikoimasta löytyy akkukäyttöinen työkalu kaikkeen puutarhanhoitoon: pensaiden leikkaamiseen, polttopuiden sahaamiseen, oksimiseen, lehtien puhallukseen, rikkaruohojen torjuntaan ja moneen, moneen muuhun tehtävään! ONE+™ -järjestelmän sisällä on lisäksi erillinen High Performance -sarja kompakteja hiiliharjattomalla teknologialla varustettuja työkaluja.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

MAX POWER -lumilingot

Yksi- ja kaksivaiheiset akkululingot sopivat monenlaisella pihalle ja tarjoavat polttomoottoria vastaavaa suorituskykyä!

Katso lisää

RYOBI 72V, hiiliharjattomilla moottoreilla ja litiumioniakuilla varustetut ajoleikkurit

Valikoimamme 72V Zero Turn -akkuajoleikkurit mullistavat alan. Näissä ajoleikkureissa on 72V:n litiumioniakut ja jopa viisi hiiliharjatonta moottoria, joiden teho vastaa 42 hevosvoimaa*. 36V MAX POWER -yhteensopivuuden ja ensiluokkaisten ominaisuuksien ansiosta RYOBI muuttaa paikallaan kääntyvien ruohonleikkureiden tulevaisuuden.

Katso lisää

53 cm:n itsevetävä MAX POWER -ruohonleikkuri

Tehokas hiiliharjaton moottori tuottaa vaativissakin oloissa loistavan suorituskyvyn ja pidemmän käyntiajan, sopii erittäin suurille nurmikoille. Cross cut -kaksoisterä. 3-in-1-ruohonleikkuri mahdollistaa helpon vaihdon keräävän, bioleikkaavan ja sivulleheittävän leikkuutilan välillä. 53 cm:n leikkuuleveys mahdollistaa suurien nurmikoiden leikkaamisen nopeasti ja tehokkaasti.

Katso lisää

ONE+ Oksasaha 10 cm:n laipalla RY18PSX10A

Tehokas 18V:n hiiliharjaton moottori tuottaa korkean suorituskyvyn ja pidemmän käyttöajan. 10 cm:n laippa ja ketju sopivat hyvin pienten ja keskikokoisten oksien sahaamiseen ja puutarhajätteen pienimiseen. Suuri vääntömomentti takaa tasaiset ja nopeat sahauksen ilman jumiutumista. Työkaluton ketjun kiristysjärjestelmä. Nopea 6 m/s ketjunopeus.

Katso lisää

ONE+ Oksasaha 15 cm:n laipalla RY18PSX15A

Tehokas 18V:n hiiliharjaton moottori tuottaa korkean suorituskyvyn ja pidemmän käyttöajan 15 cm:n laippa ja ketju sopivat täydellisesti pensaiden ja puiden karsimiseen ja keskikokoisten oksien sahaamiseen. Suuri vääntömomentti, työkaluton ketjun kiristys, LED-merkkivalot kertovat ylikuormituksesta, manuaalinen ketjunvoitelu. Kevyt, kompakti ja näppärä muotoilu, joka vähentää väsymystä, mahdollistaa helpon kuljetuksen ja kontrolloidut tarkat sahaukset.

Katso lisää