PK-Kaivin Oy

PK-Kaivin Oy

Matinlahdentie 195, 33870 TAMPERE

Viher- ja ympäristörakentamisen työt pitkällä kokemuksella

PK-Kaivin Oy tunnetaan luotettavana kumppanina ja teemme viher- ja ympäristörakentamisen työt pitkällä kokemuksella. Uutuustuotteena meillä valmistetaan massiivista koristekuvioitua betonilaattaa penkkien, kylttien, pyörätelineiden ja minkä tahansa kalusteiden asennusalustaksi. Koristekuvioitua betonilaattaa saat tilattua eri kokoisena, haluamallasi kuviolla ja värivaihtoehtojakin löytyy useita. Materiaali on erittäin kestävää kuitubetonia. Laatta rajaa mukavasti kalusteen käyttöalueen ja se on helppo pitää siistinä, rikkaruohot eivät kasva läpi ja maa-alustoista tuttua kuoppaa ei synny. Laatta on helppo asentaa ja siirtää nostolenkkien avulla. Meiltä saat tilattua myös kauniita metallista valmistettuja puistokylttejä, valmistamme kyltit mahdollisuuksien mukaan kierrätysmetallista.

Tutustu näihin

Uutuustuote! Koristekuvioitu betonilaatta

Uutuustuotteena meiltä massiivinen koristekuvioitu betonilaatta penkkien, kylttien, pyörätelineiden ja minkä tahansa kalusteen asennusalustaksi. Koristekuvioitua betonilaattaa saat tilattua eri kokoisena, haluamallasi kuviolla ja värivaihtoehtojakin löytyy useita. Materiaali on erittäin kestävää kuitubetonia. Laatta rajaa mukavasti kalusteen käyttöalueen ja se on helppo pitää siistinä, rikkaruohot eivät kasva läpi ja maa-alustoista tuttua kuoppaa ei synny. Laatta on helppo asentaa ja siirtää nostolenkkien avulla. Meiltä saa tilattua myös kauniita metallista valmistettuja puistokylttejä, valmistamme kyltit mahdollisuuksien mukaan kierrätysmetallista.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Puistokyltti

Kaunis metallista valmistettu puistokyltti, jonka valmistamme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmetallista. Kyltin metallilevyyn kiinnitettävään tarraan kirjataan puiston nimi.

Lataa tiedosto Katso lisää