Eco Weedkiller / Konevel Oy

Eco Weedkiller / Konevel Oy

Venakontie 4, 74130 IISALMI

Helppo rikkakasvien torjunta 100ºC vedellä!

Torju rikkakasvit helposti ja turvallisesti 100°C vedellä Eco Weedkillerillä!

Tutustu näihin

Eco Weedkiller Pro SP-sarja

Eco Weedkiller Pro SP-sarjan laitteet ovat maailman ensimmäiset ja ainoat täyssähköiset ammattilaisille suunnatut rikkakasvien torjuntalaitteet. Laitteen toiminta perustuu annoskuumennukseen. Pro SP -sarjan laitteissa vedellä on kaksi tarkoitusta, siirtää lämpö torjuttavaan kasviin ja VARASTOIDA energiaa. Vesi on edullinen "akku" verrattuna perinteisiin sähköisiin akkuihin. Pro SP -sarja voi joustavasti käyttää hyväksi 5-80 asteista esilämmitettyä vettä. Pro SP -laitteilla voit tehdä erittäin lyhyitä käsittelyjä rajattomasti, ulostulevan veden lämpötila pysyy silti tasaisena. Laite säilyttää lämpönsa vähintään 8 tuntia virran pois kytkemisen jälkeen. Käytön aikana laitteen ei tarvitse olla kytkettynä sähkö- tai vesijohtoverkostoon. Pro SP on lähes äänetön työskenneltaessä, ainoastaan suhina suuttimessa kertoo käyttajälle veden olevan riittävän kuumaa rikkakasvien torjuntaan.

Kuvagalleria

Lue lisää

Eco Weedkiller Pro-sarja

Eco Weedkiller Pro on monitoimikuumavesilaite, jota voidaan käyttää rikkakasvien torjunnasta, purukumien pesuun asfaltilta ja kaikkea siltä väliltä. Monitoimikuumavesilaitteella voit: torjua rikkakasveja ekologisesti, pestä kylmällä tai kuumalla vedellä, poistaa graffiteja, avata viemäreitä ja jäätyneitä putkia, pestä likaisia ja rasvaisia työkoneita ja paljon muuta! Laitteet voidaan kuljettaa useimmissa pakettiautoissa ja jarrujärjestelmällä varustetuissa perävaunuissa. Laitteessa on standardina 400-litrainen vesisäiliö. Riippuen ajoneuvon kapasiteetista, voidaan lisävarusteena lisätä ylimääräisiä vesisäiliöitä. Eco Weedkiller Pro -standardipainevesiletku on 80 metriä pitkä mikä ulottuu kahden hehtaarin kokoiselle alueelle.

Kuvagalleria

Lue lisää

Eco Weedkiller Garden

Eco Weedkiller Garden -laite on ensimmäinen kuumavesilaite maailmassa, joka on suunnattu kotitalouksille. Halusimme kehittää edullisen ja turvallisen laitteen kotipuutarhureille vaihtoehdoksi käsin kitkemiselle ja kemikaaleille. Laitteessa on 25 litran vesisäiliö, jolla käsittelet 8-10 m2 täysin rikkakasvipeitteistä aluetta. Parin päivän päästä käsittelystä kuihtuneet kasvit ovat helppo poistaa, mikäli haluaa huolitellun lopputuloksen. Usein kuihtuneet kasvustot päätyvät takaisin luonnon kiertoon tuulen ansiosta.

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

STAMA Mini RS EL

Sähköajoneuvo

Katso lisää

Eco Weedkiller Pro 10

Uudistunut Eco Weedkiller Pro 10!

Katso lisää

Eco Weedkiller Pro 3SP

Uudistunut Eco Weedkiller Pro 3SP!

Katso lisää