Eco Weedkiller / Konevel Oy

Eco Weedkiller / Konevel Oy

Venakontie 4, 74130 IISALMI

Helppo rikkakasvien torjunta 100ºC vedellä!

Torju rikkakasvit helposti ja turvallisesti 100°C vedellä Eco Weedkillerillä!

Tutustu näihin

Eco Weedkiller Pro SP-sarja

Eco Weedkiller Pro SP-sarjan laitteet ovat maailman ensimmäiset ja ainoat täyssähköiset kuumavesilaitteet rikkakasvien torjuntaan ammattilaisille. Laitteiden toiminta perustuu annoskuumennukseen. Pro SP -laitteella voidaan tehdä lyhyitä käsittelyjä rajattomasti, ulostulevan veden lämpötila pysyy silti tasaisena. Pro SP -laitteet ovat lähes äänettömiä työskenneltäessä, ainoastaan suhina suuttimessa kertoo käyttäjälle veden olevan riittävän kuumaa rikkakasvien torjuntaan. Eco Weedkiller Garden on maailman ensimmäinen rikkakasvien torjuntalaite 100°C vedellä, joka on erityisesti suunniteltu helppoon ja turvalliseen kotitalouskäyttöön. Laitteessa on 25 litran vesisäiliö, jolla käsittelet 8-10 m2 täysin rikkakasvipeitteistä aluetta.

Kuvagalleria

Lue lisää

Eco Weedkiller Garden

Eco Weedkiller Garden -laite on ensimmäinen kuumavesilaite maailmassa, joka on suunnattu kotitalouksille. Halusimme kehittää edullisen ja turvallisen laitteen kotipuutarhureille vaihtoehdoksi käsin kitkemiselle ja kemikaaleille. Laitteessa on 25 litran vesisäiliö, jolla käsittelet 8-10 m2 täysin rikkakasvipeitteistä aluetta. Parin päivän päästä käsittelystä kuihtuneet kasvit ovat helppo poistaa, mikäli haluaa huolitellun lopputuloksen. Usein kuihtuneet kasvustot päätyvät takaisin luonnon kiertoon tuulen ansiosta.

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Eco Weedkiller Pro SP Mini

Eco Weedkillerin täyssähköinen SP-sarja laajentuu uudella Pro SP Mini -kuumavesilaitteella! Annoskuumennukseen perustuvassa laitteessa on 150 litran vesisäiliö, jolla käsittelet 50-75m2 täysin rikkakasvipeittoisen alueen. Vesi pysyy 100-asteisena vähintään kuusi tuntia virran pois kytkemisen jälkeen. Käytön aikana laitteen ei tarvitse olla kytkettynä sähkö- tai vesijohtoverkostoon, voit mennä sinne, minne haluat. Laite on lähes äänetön työskenneltäessä, joten se sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa melulla on merkitystä. Kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta laite on helppo liikutella esimerkiksi mönkijällä tai ajoleikkurilla.