Carbons Finland Oy

Carbons Finland Oy

Kalevankatu 6 A 14, 45100 KOUVOLA

Innovatiivisia biohiiliratkaisuja

Carbons biohiilillä parempaa kasvua ja puhtaampia vesiä

Tutustu näihin

Carbons biohiilet

Carbons biohiilillä parannat kasvua, tehostat kompostoitumista ja puhdistat luonnollisesti vesiä. Uudet rakeistetut biohiilituotteet ja pölyvapaat suodatinhiilet soveltuvat sekä puutarhaharrastajille ja ammattikäyttöön. Tilaa uutiskirje osoitteesta https://kauppa.carbons.fi/, saat vinkkejä biohiilen käytöstä kasvun tehostamiseen ja vesien puhdistamiseen.

Kuvagalleria

Biohiilet ovat ilmastoratkaisu.

Biohiilet ovat edullisin ja tehokkain tapa sitoa ilman hiilidioksidia pysyvään muotoon. Ne säilyvät satoja vuosia maassa parantaen maan elävyyttä, kasvien kasvua ja siten lisäävät myös CO2 sidontaa. Biohiilien käytöllä on merkittävä vaikutus hiilijalanjälkeen.

Kuvagalleria

Carbons Ravinnehiilirakeet - huippu-uutuus

Carbons Ravinnehiilirakeet ja Hiilirakeet ovat uutuustuotteita, missä hienojakoisten biohiilien ja luonnollisten ravinteiden ominaisuudet yhdistyvät ja tehostuvat. Hajuttomat ja pölyvapaat ovat helppokäyttöisiä pitkävaikutteisia ravinne- ja maanparannustuotteita kuluttaja- ja ammattikäyttöön.

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Carbons Ravinnehiilirakeet - huippu-uutuus

Helppokäyttöisissä, hajuttomissa Carbons Ravinnehiilirakeissa yhdistyvät biohiilien ja luonnollisten ravinteiden ominaisuudet.

Pölyvapaat biosuodatushiilet

Huokoiset, pölyvapaat biosuodatushiilet vesien ja ilman luonnolliseen puhdistamiseen.