Carbons Finland Oy

Carbons Finland Oy

Kalevankatu 6 A 14, 45100 KOUVOLA

Innovatiivisia biohiiliratkaisuja

Carbons biohiilillä parempaa kasvua ja puhtaampia vesiä

Tutustu näihin

Carbons Grow / Filter uutuustuotteet

Carbons Finland Oy tuo uusia biohiilipohjaisia tuotteita markkinoille!

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Käytännön kokemuksia biohiilen eduista kotipuutarhassa

Sari Weckström, Sarin puutarhat kertoo kokemuksistaan biohiilen käytöstä ja eduista puutarhassa Suomen biohiiliyhdistyksen videotallenteessa.

Lue lisää

Biohiilen käyttö kompostoinnissa - webinaari!

Suomen biohiiliyhdistys järjestää 24.8. klo 10 webinaarin biohiilen käytöstä kompostoinnissa. Pääpuhujana on Sari Weckström / Sarin puutarhat.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

eLepaan kärkitarjoukset!

Hyödynnä nyt eLepaan kärkitarjouksemme. Osoitteesta https://webshop.carbons.fi/ saat helposti tilattua nurmikolle, viherrakentamiseen ym soveltuvaa hienojakoista 0-4mm Carbons Grow biohiiltä 1,35m3 säkissä (https://webshop.carbons.fi/product/25/carbons-grow-nurmikoille-kompostointiin-kasvualustoihin), karkeampaa 5-10mm (https://webshop.carbons.fi/product/27/carbons-grow-plus-5-10-mm-karkeampi-biohiili) tai maanparannukseen erinomaisesti soveltuvaa kasvualusta-biohiili -seosta (https://webshop.carbons.fi/product/66/maata-parantava-biohiili-komposti-seos). eLepaa alennus 10%. Jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä, laita sähköpostia osoitteeseen tarjoukset@carbons.fi

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

Carbons Filter MOVE

IBC-konttiin rakennettu biosuodatinjärjestelmä, jolla saadaan poistettua kastelu- prosessi- ja hulevesistä haitta-aineita. Vaihdettavat suodatinmateriaalit voidaan hyödyntää esim kompostoinnissa

Lataa tiedosto

Carbons Grow maanparannusseos

Carbons Grow maanparannusseos sisältää hyvin ravinnepitoista eläinperäistä kompostia ja biohiiltä. Sekoitus on tarkoitettu ruukku- ja puistoistutusten sekä avomaatuotannon maaperän perusparantamiseen. Saatavissa 50x40ltr ja 1,75m3 erissä. Soveltuu suoraan biohiili-murskeseoksiin.

Lataa tiedosto