Biolan Oy

Biolan Oy

Lauttakyläntie 570, 27510 EURA

Luo vihreämpää maailmaa

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Kestävän kehityksen arvomaailman mukaisella sekä kierrätysraaka-aineita hyödyntävällä tuotekehityksellä olemme suunnitelleet ja valmistaneet ekologisemman elämän tuotteita lähes 50 vuoden ajan. Lepaan näyttelyssä on esillä kompostori- ja käymälävalikoimaamme. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu näihin

Kompostointi kannattaa myös taloyhtiössä

Biojätteiden kompostointi kiinnostaa nyt myös taloyhtiöissä. Uuden jätelain myötä biojäte tulee lajitella ja vaihtoehtona on biojätteen erilliskeräys tai kompostointi. Kompostointi vähentää jätteen kuljetuskustannuksia, mikä on edullista myös ympäristön kannalta. Ja lisähyötyä saadaan myös omasta mullasta, jota kompostoimalla syntyy.

Lue lisää

Kompostointi on helppoa

Kompostointi on arjen ekoteko, joka säästää myös rahaa. Kompostoimalla keittiön biojätteestä ja puutarhan kasvijätteestä saa arvokasta maanparannusainetta omaan puutarhaan. Kun biojätteet kierrätetään kompostoimalla omalla pihalla, sekajätteen määrä vähenee ja samoin sen kuljetuksesta koituvat kustannukset.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Biolan Pikakompostori 500

Biolan Pikakompostori 500 on reilunkokoinen ja helppokäyttöinen kompostori keittiön biojätteen ympärivuotiseen kompostointiin esimerkiksi:taloyhtiöissä, kompostorikimpassa tai kouluissa. Se soveltuu myös puutarha- ja käymäläjätteen kompostointiin. Pikakompostori 500 on kauttaaltaan lämpöeristetty. Sen kevyt, aukipitimellä varustettu päiväkäyttökansi helpottaa biojätteiden vientiä. Suuren alaluukun kautta kompostorin tyhjennys on vaivatonta. Kompostorin 500 litran tilavuus varmistaa, että kapasiteetti riittää hyvin 2−5 talouden ja jopa 20 henkilön käyttöön.

Lataa tiedosto Katso lisää