Avagro Oy

Avagro Oy

Samppanummentie 8, 23800 LAITILA

Avagro Oy on erikoiskasvien, kuten vihannesten, perunan ja marjojen viljelykoneisiin ja -laitteisiin erikoistunut, vuonna 1990 perustettu yritys. Tärkeimpiä osaamisalueitamme ovat kastelu- ja sadetusjärjestelmät avomaalle, kasvihuoneisiin ja viheralueille. Asiantuntevalla suunnittelulla, omalla maahantuonnilla ja osittaisella omavalmistuksella pystymme räätälöimään asiakkaan vaatimukset täyttävän kokonaisuuden.

Tutustu näihin

Penkinteko- ja muovinlevityskone

Monipuolisesti säädettävä yhdistelmälaite. Säädettävissä portaattomasti kalvoille 1000 – 1400 mm. Penkin leveys 45-85 cm - Penkinkorkeus 10-25 cm.

Lue lisää

Rapi käytäväleikkuri

Käytäväleikkurin käyttöominaisuuksia ja toimintavarmuutta on parannettu voimansiirtoon tehdyillä muutoksilla. Koneella on helppo leikata käytävät useamman kerran kasvukaudella. Asennus traktorin eteen. Isot hydraulimoottorit ja vapaakiertoventtiilit varmistavat koneen toiminta varmuuden ja kestävyyden Kannatuspyörät ja keinurunko säätävät leikkuukorkeuden sopivaksi Lisävarusteena yleismallinen etunostolaite tai KAT II kolmipistekiinnike jo olemassa olevaan etunostolaitteeseen.

Lue lisää

Rapi 3-rivinen mansikkaharja

3-rivinen mansikkaharja -Tehokkaampi ja tarkempi harjakone -Jokainen harja omilla kannatinpyörillä -Hydraulinen sivuharjojennosto kuljetusasentoon -KAT II nostolaitekiinnitys

Lue lisää

Rapi 1-rivinen mansikkaharja

1-rivinen mansikkaharja, jossa jousella kevennetty, hellävarainen harja - Joustava ja helppokäyttöinen veto hydraulimoottorilla. -Harjaelemtentin uusiminen tehty helpoksi.- UUTUUTENA 1-rivisessä harjan kannatuspyörä.

Kalvonirrotuskone

Kalvonirroituskoneella muovikalvo voidaan irrottaa maasta ja leikata se kahteen tai kolmeen osaan, jonka jälkeen se on helposti kerättävissä joko käsin tai koneellisesti.

Lue lisää

Kastelujärjestelmät avomaalle, tunneleihin ja kasvihuoneisiin

Täydelliset kastelujärjestelmät pumpusta päätetulppaan. Kevytsadetinjärjestelmät kasteluun avomaalle - Kevytsadetinjärjestelmät hallantorjuntaan - Täydennys ja varaosat putkiletkukalustoihin - Täydelliset tihkukastelujärjestelmät, sisältäen pumput, hiekka- ja lamellisuodattimet sekä paineenalentimet - Laaja valikoima tihkuletkuja eri kasveille ja eri tarpeisiin - Tippukastelut kasvihuoneisiin, tunneleihin ja taimistoille - Mikrosadettimilla toteutettavat päältäkastelut pienille aloille, kuten kasvihuoneisiin ja taimistoille. Laadukkaat ja hinnoiltaan kilpailukykyiset Hakaplastin PEH-putket runko- tai syöttölinjoiksi.

Lue lisää

Irtec sadetuskoneet

Maailmankuulua italialaista sadetuskonetekniikkaa Käytetään isojen alojen kasteluun niin pelloilla kuin nurmellakin Korkealaatuiset raaka-aineet ja huipputeknologia valmistuksessa Tehokas turbiini ohjaa suoraan vaihdelaatikkoa, jolloin on mahdollista sadettaa pienelläkin paineella ja virtauksella Helppokäyttöinen Lisävarusteena elektroninen nopeudensäätäjä, jonka avulla voidaan ohjelmoida esim. alku- ja loppuviive Laaja malli- ja varustevalikoima Irtecin valikoimissa on myös ruiskutuspuomeja.

Lue lisää