GARDENA / Oy Husqvarna Ab

GARDENA / Oy Husqvarna Ab

PL 29, 01511 VANTAA

Yli 50 vuotta sitten perustettu Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puutarhaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja sekä järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. GARDENA on osa Husqvarna Groupia.

Tutustu näihin

GARDENA Cleansystem -pesutuotteet

Uudistettu GARDENA Cleansystem on monipuolinen puhdistusjärjestelmä vaihdettavine varsineen, harjoineen ja pesuaineineen. Se sopii erilaisiin puhdistustöihin ulkona. Järjestelmä liitetään puutarhaletkuun, ja juokseva vesi tekee puhdistamisesta entistä tehokkaampaa. Monipuolinen sarja sisältää sekä herkille että kestäville pinnoille tarkoitettuja käsi- ja varsiharjoja. Ulottuvuutta lisäävät harjoihin sopivat eri pituiset varret (90-260 cm).

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Akkutoiminen letkukela GARDENA PowerRoll XL ja XXL

Akkukäyttöinen letkukela GARDENA PowerRoll on helppo kiinnittää seinään kätevällä seinätelineellä, joka kääntyy 180°. Letkukela toimii tehokkaalla POWER FOR ALL -akulla: käytön jälkeen letku rullautuu automaattisesti kelaan nappia painamalla. Letku on myös kevyt vetää ulos kelasta. Letkukela on saatavilla kahdessa eri korostevärissä ja pituudessa: 35 m ja 40 m.

Katso lisää

Puutarhasäkki PopUp M ja L

Kätevä uutuus on kantikas puutarhasäkki, johon voi kerätä puutarhan rikkaruohot, ruohosilpun tai muun puutarhajätteen. Kestäväpohjainen säkki koostuu yli 70-prosenttisesti kotitalouksien kierrätysmuovista, ja se on kätevästi lukittavissa eri korkeuksille. Koko M n. 130 litraa ja koko L n. 220 litraa.

Katso lisää

Roskapoimuri / roskapihdit GARDENA

Monipuolinen roskapoimuri auttaa keräämään puutarhajätteet, roskat ja hankalasti tavoitettavat esineet selkää rasittamatta. Kerääminen tapahtuu kahvassa olevaa painiketta sormella vetämällä. Metallinen raaputin sopii tarttuneen lian poistamiseen päällystetyiltä pinnoilta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla piikillä on mahdollisuus keihästää pilaantuneita hedelmiä käsiä likaamatta. Lisäharjakset sopivat isompien roskien ja lehtien nosteluun.

Katso lisää