Yara Suomi Oy, lannoitteet

Yara Suomi Oy, lannoitteet

Bertel Jungin aukio 9, 02600, ESPOO

Yara Suomi Oy tarjoaa korkealaatuiset ravinneratkaisut puutarha- ja kasvihuonetuotantoon.

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristön suojeluun. Lannoitteemme ja kasvinravitsemusosaamisemme auttavat tuottamaan ruokaa kannattavasti maapallon kasvavalle väestölle. Teollisuustuotteemme ja ympäristöratkaisumme vähentävät päästöjä ympäristöön, parantavat ilman laatua sekä tukevat turvallista ja tehokasta tuotantoa. Käy tutustumassa lisää Yaran nettisivuilla www.yara.fi/elepaa.

Tutustu näihin

Tilaa lannoiteopas ja voita!

Päivitä yhteystietosi ja saat lannoiteoppaan. Samalla osallistut arvontaan, jossa jaossa on kymmenen Yaran suursäkkiveistä ja kymmenen Yaran logolla varustettua termospulloa. Arvontaan pääset osallistumaan 7.9. asti! Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Katso lisää

Neuvonta

Palvelemme mielellämme neuvonnassa puhelimitse tai sähköpostitse, älä siis arkaile ottaa yhteyttä. Nettisivuiltamme löydät myös tietoa lannoituksesta ja tuotteistamme.

Katso lisää

Viljelijäkokemuksia

Video 1: Mäntyharjulla Vierulan tilalla Harri Nopanen Yaralta ja tilan isäntä Mikko Kohonen kertovat tilan tunnelimansikan lannoitusratkaisuista. Video on kuvattu 4.6. Video 2: Merimaskussa Tamsaaren tilalla Yaran Taija Saari ja tilan isäntä Jaakko Tammelin käyvät läpi monipuolisen vihannestilan lannoitus- ja viljelykäytänteitä. Viljelyssä on muun muassa sipulia, porkkanaa, lanttua, perunaa ja viljoja. Video on kuvattu 10.6.2020. Linkin takaa löydät videoiden kokopitkät versiot, joissa käydään lannoituksen ohella tilojen muita viljelyratkaisuja.

Lataa tiedosto Lataa tiedosto Katso lisää

Porkkanan lannoitusohjelma

Huolellinen lannoitus mahdollistaa suuren ja laadukkaan porkkanasadon! Tutustu porkkanalle sopiviin lannoitteisiin linkin kautta. Muiden kasvien lannoitusohjelmat löydät osoitteesta yara.fi/kasvikohtaiset-lannoitusohjeet.

Lataa tiedosto Katso lisää

Keräkaalin lannoitusohjelma

Auta kaalia saavuttamaan hyvä sato määrältään ja laadultaan. Kaalin viljelyyn ja siihen soveltuviin lannoitteisiin pääset tutustumaan linkin kautta. Muiden kasvien lannoitusohjelmat löydät osoitteesta yara.fi/kasvikohtaiset-lannoitusohjeet.

Lataa tiedosto Katso lisää

Mansikan lannoitusohjelma

Saavuta suuri ja laadukas mansikkasato Yaran lannoitusohjelmalla! Lisätietoa mansikan viljelystä ja siihen soveltuvista lannoitteista löydät linkin takaa. Muiden kasvien lannoitusohjelmat löytyvät osoitteesta yara.fi/kasvikohtaiset-lannoitusohjeet.

Lataa tiedosto Katso lisää

YaraTera-tuotteet

Yaran vesiliukoiset lannoitteet, NPK-lannoitteet, yksiravinteiset, kelaatit ja liuokset löytyvät YaraTera-lannoiteperheestä. YaraTera-lannoitteet sopivat hyvin kasvihuoneisiin, avomaalle ja tunneliviljelyyn, missä kaikkia ravinteita tarvitaan aina ja oikeassa suhteessa.

Katso lisää

YaraVita-tuotteet

YaraVita-lehtilannoitteet ovat täydennyslannoitteita, jotka sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoitettuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa. YaraVita-tuoteperheeseen kuuluu lannoitteita yksittäisten ravinnepuutosten korjaamiseen ja ravinneseoksia, jotka ovat räätälöity tehostamaan sadonmuodostusta eri kasveilla.

Katso lisää

Muut lannoitteet

Täältä löydät kasvihuoneviljelyyn sopivia lannoitteita, kuten Yaran Hevi ja Ferticare -lannoitteet. Valikoimassa on myös muita kasvihuoneviljelyyn sopivia lannoitteita ja maanparannusaineita.

Katso lisää

Biostimulantin teho testataan viljelijöiden kanssa

Lue alta lisää YaraVita Biotracista sekä pilottikokeilusta tuotteen tehon ja käytettävyyden entistä tarkempaan kartoittamiseen.

Katso lisää

Uutuustuotteet

YaraVita Biotrac

YaraVita Biotrac on kasvien stressisietoa ja ravinteiden käyttökelpoisuutta parantava biostimulanttituote. YaraVita Biotrac ensimmäinen Suomen markkinoille tuotu YaraVita Biotryg -biostimulanttiperheen tuote (video alla). Lopeta stressi, valitse biostimulantti!

Katso lisää Lataa tiedosto

Yara Bio 8-4-2

Tutustu uuteen Bio 8-4-2 -kierrätyslannoitteeseen! Lannoite soveltuu käytettäväksi luonnonmukaisessa ja tavanomaisessa viljelyssä täydennyslannoitteena viljelysuunnitelman mukaisesti kaikille kasveille. Katso videolta Yaran Tapio Lahden puheenvuoro Bio 8-4-2 -lannoitteen taustoista, koetuloksista ja käytöstä.

Katso lisää Lataa tiedosto