Yara Suomi Oy, lannoitteet

Yara Suomi Oy, lannoitteet

Bertel Jungin aukio 9, 02600, ESPOO

Korkealaatuiset ravinneratkaisut puutarha- ja kasvihuonetuotantoon

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään puutarha- ja kasvihuonetuotantoon, maa- ja metsätalouteen sekä ympäristönsuojeluun. Lannoitteemme ja kasvinravitsemusosaamisemme auttavat tuottamaan ruokaa kannattavasti maapallon kasvavalle väestölle. Teollisuustuotteemme ja ympäristöratkaisumme vähentävät päästöjä ympäristöön, parantavat ilman laatua sekä tukevat turvallista ja tehokasta tuotantoa. Käy tutustumassa lisää Yaran nettisivuilla www.yara.fi

Tutustu näihin

Tutustu Yaran lannoitteisiin, lannoitusohjelmiin ja kasvikohtaisiin ohjeisiin

Tutustu Yaran uutuuksiin, kasvihuone-, avomaa- ja tunnelituotantoon soveltuviin lannoitteisiin, lannoitusohjelmiin ja kasvikohtaisiin viljely- ja lannoitusohjeisiin!

Lue lisää

Tilaa Yaran uutiskirje, lannoiteopas ja Leipä leveämmäksi -lehti

Hyödynnä Yaran lannoittamisen ammattijulkaisut tuotantosi hyväksi! Uutiskirjeestä, lannoiteoppaasta ja Leipä leveämmäksi -lehdestä saat kattavasti käyttöösi asiantuntevaa lannoitustietoa peltojesi kasvupotentiaalin ylläpitämiseen. Tällä lomakkeella voit myös päivittää yhteystietosi. Lomakkeen läydät osoitteesta: yara.fi/uutiskirje. Leipä leveämmäksi -lehden ja lannoiteoppaat voit ladata myös sähköisenä versiona osoitteessa: yara.fi/leipaleveammaksi

Lue lisää

YaraTera-lannoitteet - kasvua joka pisaralla!

Yaran vesiliukoiset lannoitteet, NPK-lannoitteet, yksiravinteiset, kelaatit ja liuokset löytyvät YaraTera-lannoiteperheestä. YaraTera-lannoitteet sopivat hyvin kasvihuoneisiin, avomaalle ja tunneliviljelyyn, missä kaikkia ravinteita tarvitaan aina ja oikeassa suhteessa.

Lue lisää

Tutustu erikoiskasvien lannoitusohjelmiin

Yara antaa ohjeet eri viljelykasvien lannoitukseen ja viljelyyn. Lannoitusohjelmat on testattu käytännössä ja niiden tarvoitteena on tuottaa mahdollisimman suuri ja laadukas sato - kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla.

Lue lisää

Mansikan lannoitus

Jokaisen mansikantuottajan tavoite on korkealaatuinen ja hyvä sato. On olemassa monia agronomisia tekijöitä, jotka vaikuttavat mansikkasadon määrään ja laatuun. Useat niistä ovat hallittavissa, kun hyödynnetään erilaisia viljelytekniikoita ja kiinnitetään huomiota ilmastoon ja kasvualustan laatuun.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Porkkanan lannoitus

Huolellisella porkkanan lannoituksella saavutat suuren ja laadukkaan porkkanasadon. Katso porkkanan lannoitusohjelma.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Perunan lannoitus

Yaran lannoitusohjelmat auttavat saavuttamaan määrältään ja laadultaan hyvän perunasadon.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Sipulin lannoitus

Huolellisella sipulin lannoituksella saavutat suuren ja laadukkaan sipulisadon. Katso sipulin lannoitusohjelma.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Kaalin lannoitus

Kaalin alkukehityksen tulee olla niin nopeaa kuin mahdollista, jotta kasvi saa heti alussa suuren yhteyttävän pinta-alan. Yaran lannoitusratkaisut sopivat hyvin myös kaalille.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Ravinteiden vaikutus hedelmäpuiden eri kasvuvaiheissa

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Herukan lannoitus

Herukan eli viinimarjan lannoitusohjelmalla saadaan hyvä herukkasato.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Herneen ja härkäpavun lannoitus

Huolellisella herneen ja härkäpavun lannoituksella saavutetaan suuri ja laadukas sato. Kotieläintila voi valkuaiskasvien viljelyllä korvata tuontisoijaa kannattavasti.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita®-lehtilannoitteilla korjaat ravinnepuutokset ja biostimulantit antavat tehoa kasvin stressinsietoon ja ravinteiden ottoon. YaraVita-lehtilannoitteet sopivat hyvin tankkiseoksiin kasvinsuojeluaineiden kanssa. Tutustu YaraVita-lannoitevalikoimaamme! YaraVita-lehtilannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia täydennyslannoitteita. Ne sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoitettuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa. YaraVita-tuotekortit löydät ladattavista tiedostoista ja voit tulostaa ne itsellesi.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

YaraLive Erikoiskasvit -webinaaritallenne 29.4.2021, asiantuntijoina Raija Roos, Elina Seppä ja Taija Saari Yaralta.

Kasvi kasvaa ja tuottaa parhaan mahdollisen sadon, kun kaikki kasvutekijät ovat kohdillaan. Ravinteiden ottoon vaikuttaa moni tekijä. Miten omilla viljelytoimilla voi helpottaa kasvien ravinteiden ottoa ja kasvua?

Lue lisää

Ollaan yhteydessä!

Raija Roos Kasvihuonetuotanto, marjat, hedelmät ja taimistot puh./tel. 040 546 4532 raija.roos@yara.com

Lue lisää

Uutuustuotteet

YaraVita ACTISIL

YaraVita Actisil on biostimulanttituote, joka sopii hedelmien ja marjojen viljelyyn avomaalla ja kasvihuoneessa. Vahvistaa luonnollista vastustuskykyä sieni-infektioita vastaan lehdissä, marjoissa ja hedelmissä, parantaa marjojen ja hedelmien kiinteyttä, laatua ja säilyvyyttä kylmävarastoinnissa. Käsittely sadonkorjuun jälkeen parantamaan talvenkestävyyttä: syyskuu–lokakuun alku, 1–2 käsittelyä, 1 l/ha, vesimäärä 800 l/ha. Yaran biostimulanttituotteet soveltuvat myös luomuviljelyyn.

Lataa tiedosto Katso lisää