TarhurinApu

TarhurinApu

Tiilenlyöjänkatu 5, 30100 FORSSA

Biologista torjuntaa – nyt myös kotipuutarhureille!

Biologinen torjunta on turvallinen ja myrkytön vaihtoehto myös kotipuutarhureille! Biologisen torjunnan tuotteet kotipuutarhureille TarhurinApu-verkkokaupasta (https://tarhurinapu.fi/kauppa/). Verkkokauppamme valikoimista löydät torjuntaeliöiden lisäksi mm. tarkkailutarvikkeet, kasvinsuojeluvalmisteet ja kasvunparanteet sekä feromoniansatarvikkeet puutarha- ja metsäpuolen tuholaisten tarkkailuun ja torjuntaan.

Tutustu näihin

Biologinen torjunta, nyt myös varteenotettava vaihtoehto kotipuutarhureille

TarhurinApu -verkkokaupan valikoimasta löydät mm. torjuntaeliöt yleisimpien kasvintuhoojien torjuntaan, tarkkailutarvikkeet ja feromoniansatarvikkeet! Pakkauskoot ovat sopivia pieniinkin torjuntatarpeisiin. TarhurinApu -verkkosivuilta löytyy lisäksi paljon tietoa kasvintuhoojista sekä niiden torjunnasta biologisin keinoin ilman torjunta-aineita.

Lue lisää

Torjuntaeliötoimituksia vuoden ympäri

Tiesitkö, että toimitamme torjuntaeliöitä vuoden ympäri? Pakkaamme tilaukset styrox-laatikoihin, jotka antavat suojaa kesähelteitä ja talvipakkasia vastaan. Verkkokaupan tilaukset lähtevät meiltä aina keskiviikkoisin ja saapuvat postin kyydissä asiakkaille torstaisin tai perjantaisin.

Lue lisää

Torjuntaeliöitämme voi käyttää...

pienkasvihuoneissa,

Biologista torjuntaa voidaan käyttää kotipuutarhojen pienkasvihuoneissa hyötykasveilla. Yleisimpiä tuholaisia kasvihuoneissa ovat vihannespunkit, kirvat ja ripsiäiset. Meiltä löytyy torjuntakeinoja myös mm. harsosääskiä ja jauhiaisia vastaan.

lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla,

Torjuntaeliöt soveltuvat käytettäväksi myös lasitetuilla parvekkeilla ja -terasseilla! Lentävien torjuntaeliöiden käyttöä emme kuitenkaan suosittele kovin avonaisissa tiloissa, sillä mm. tuuletusikkunan tai rakenteissa olevien rakojen kautta hyötyeliöt saattavat lentää karkuun.

sekä sisätiloissa!

Torjuntaeliöitämme voidaan käyttää myös sisätiloissa, huonekasveilla! Ripsiäinen on yleisin huonekasveilla jylläävä tuholainen, jota vastaan meiltä löytyy ripsiäispetopunkkeja ja kesärikkaluteita. Torjuntaeliömme eivät ole vaarallisia ihmisille tai lemmikeille, joten sisätiloissakin biologisen torjunnan käyttäminen on turvallista.

TarhurinApu -tiimi apunasi

Katrianna Leino ja Annaliina Hietanen auttavat sinua mielellään tarvitset sitten apua tilauksen tekemisessä, sopivan levitysmäärän valitsemisessa tai haluat saada lisätietoa tuotteistamme. Meidän tavoittaa parhaiten sähköpostilla: neuvonta@tarhurinapu.fi

Lue lisää

Biologisessa torjunnassa tarkkailu ja tuholaisen tunnistaminen ovat avainasemassa!

Keltaiset ja siniset liima-ansat ovat näppärä apu lentävien kasvintuhoojien tarkkailussa. Kasvintuhoojien tunnistuksessa pääsee pitkälle jo kymmenkertaiseti suurentavalla luupilla. Tarkkailu ja kasvintuhoojien havainnointi ajoissa ovat biologisessa torjunnassa tärkeää. Mitä nopeammin kasvintuhooja havaitaan ja torjunta päästään aloittamaan, sen paremmin torjunta yleensä myös tehoaa.

Lue lisää

Keinoja ripsiäisten torjuntaan!

Ripsiäiset munivat kasvusolukon sisään suojaan torjunta-aineilta sekä torjuntaeliöiltä. Siksi ne ovatkin haastavia torjua. Ripsiäisten torjuntaan löydät verkkokaupastamme ripsiäispetopunkkipussit, ripsiäispetopunkit irtotavarana, kesärikkaluteet sekä siniset ja keltaiset liima-ansat.

Kuvagalleria

Lue lisää

Keinoja kirvojen torjuntaan!

Kirvoja on tänä kesänä ollut runsaat määrät ja ne ovat pyrkineet myös sisätiloihin! Kirvojen torjuntaan verkkokaupastamme löytyy useimpiakin tuotteita, mutta tehokkaana yleispetona voimme suositella kaksipistepirkkoja sekä harsokorennon toukkia, jolloin tarkempaa kirvalajin tunnistamista ei tarvita!

Kuvagalleria

Lue lisää

Tietokortit -täynnä mielenkiintoista infoa kasvintuhoojista ja niiden torjunnasta!

Kaikki TarhurinApu -tietokorttimme ovat luettavissa ja tulostettavissa verkkosivuiltamme Pdf-muodossa. Olemme koonneet niihin tietoa yleisimmistä kasvintuhoojista ja niiden biologisesta torjunnasta.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Eikä siinä vielä kaikki... Meiltä löytyy apu myös kanapunkin torjuntaan!..

Meillä löytyy apu myös kotikanaloihin kanapunkin torjuntaan: KanalanApu! Kanapunkkeja torjutaan harsosääskipetopunkeilla. KanalanAvun tuotteet löytyvät myös verkkokaupastamme https://tarhurinapu.fi/tuote/kanalanapu/

Lue lisää

...sekä TerraarionApu matelijapunkkeja vastaan!

Myös terraarion asukkeja saattavat kiusata punkit: matelijapunkit Niitä torjutaan harsosääskipetopunkeilla. TerraarionAvun tuoteet saatavilla verkkokaupastamme https://tarhurinapu.fi/terraarionapu/

Uutuustuotteet

TarhurinApu -verkkokauppa

TarhurinApu -verkkokaupasta torjuntaeliöt, tarkkailutarvikkeet sekä feromonit kotipuutarhoihin

Katso lisää

Sininen liima-ansa houkuttelemaan lentäviä ripsiäisiä!

Siniset liima-ansat houkuttelevat ripsiäisiä. Nyt verkkokaupassa saatavilla 10 kpl paketeissa sinisiä, 10x25cm kokoisia yksipuoleisia liima-ansoja!

Katso lisää

Uusi pakkauskoko: Bioboxeja on saatavilla nyt myös 50 kpl pakkauksessa!

Verkkokaupassamme on saatavilla pieniä pahvisia Bioboxeja, joiden avulla torjuntaeliömme kantoaineineen on helpompi levittää kasvustoon. Bioboxeissa on ripustuskoukku.

Katso lisää