Talhu Oy

Talhu Oy

Petikontie 17, 01720 VANTAA

Luotettavaa palvelua puutarhoille ja rakentajille

Talhun asiantunteva tiimi palvelee kaikissa mahdollisissa rakentamisen koneistukseen liittyvissä asioissa. Myymme ja huollamme ammattilaisten rakennuskoneet uppopumpuista torninostureihin. Myymälä- ja huoltopisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Aluemyyjämme toimivat Hämeestä, Keski-Suomesta ja Oulusta käsin. Sopimushuoltoliikkeidemme avulla tarjoamme myös huoltopalvelut lähelläsi.

Tutustu näihin

Ympäristöystävällisyys

Talhun tuotevalikoimaan on vuosien saatossa valikoituneet päämiehet, joiden tuotteiden ja toiminnan laatu on korkealla tasolla. Vähäpäästöisten koneiden tarjonnan lisäksi Talhu pyrkii vähentämään tuotteiden elinkaaren hiilijalanjälkeä pidentämällä elinkaarta tuotteiden laadun, osaavan huollon ja varaosapalvelun avulla. Talhu on sitoutunut työkonealan Green deal -sopimukseen. Talhu sitoutuu lisäämään vähäpäästöisten rakennustyökoneiden tarjontaa ja jakamaan tietoa koneiden päästöistä sekä biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista.

Lue lisää

LG 300 E HUSQVARNA HATZ 600mm -maantiivistäjä

Kevyt, mutta tehokas kahteen suuntaan kulkeva maantiivistäjä on suunniteltu pienempiä töitä ja kevyempiä materiaaleja varten. Mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi pihatiet, yksityiset talohankkeet ja kapea ojat. Kevyempi rakenne ja kapeammat pohjalevyt tekevät näistä malleista näppäriä ja helposti käsiteltäviä. Lisäksi kahvojen tärinä on vähäistä, mikä parantaa käyttäjän tehokkuutta. Nyt saatavilla rajoitettu erä kampanjahintaan!

Lue lisää

SPT SVX 750 W -mutapumppu

SVX ® 750- uppopumppu on erittäin luotettava ja kompakti pumppu monenlaisiin vedenpoistotehtäviin rakennustyömailla, teollisuudessa ja kunnissa. Hiekkaa, soraa, lietettä ja monenlaisia vedensekaisia nesteitä voidaan pumpata ilman ongelmia. Sopii lietteelle, jonka raekoko enintään 38mm

Lue lisää

Uutuustuotteet