Talhu Oy

Talhu Oy

Petikontie 17, 01720 VANTAA

Luotettavaa palvelua puutarhoille ja rakentajille

Tutustu näihin

Ympäristöystävällisyys

Talhun tuotevalikoimaan on vuosien saatossa valikoituneet päämiehet, joiden tuotteiden ja toiminnan laatu on korkealla tasolla. Vähäpäästöisten koneiden tarjonnan lisäksi Talhu pyrkii vähentämään tuotteiden elinkaaren hiilijalanjälkeä pidentämällä elinkaarta tuotteiden laadun, osaavan huollon ja varaosapalvelun avulla. Talhu on sitoutunut työkonealan Green deal -sopimukseen. Talhu sitoutuu lisäämään vähäpäästöisten rakennustyökoneiden tarjontaa ja jakamaan tietoa koneiden päästöistä sekä biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista.

Lue lisää

Uutuustuotteet

GeoTrencher -maasahat

Kannettava minikaivuri kuitukaapeleiden, johtojen, putkien ja juuriesteiden asentamisessa. Enää ei tarvitse rikkoa puutarhan istutuksia ja nurmikkoa asennuksen yhteydessä, vain alle 10cm ura eikä muuta.

Katso lisää

Husqvarna LT 9505 -kaivantojyrä

Äärimmäisen tehokas takarunko-ohjattu Husqvarna LP 9505 -kaivantojyrä takaa tasaisen, tiiviin pinnan, johon maa-aines ei nouse käännyttäessä.Korkean käyttöpainon ja erinomaisen pidon ansiosta se sopii kaikenlaisille maaperille (kuiville ja kosteille), mutta aivan erityisesti koheesiomaan, kuten saven ja siltin tiivistämiseen. Polttoainetehokas moottori antaa luokkansa parhaan tehon koko päiväksi, ja radiokauko-ohjain parantaa työn joustavuutta, ergonomiaa ja turvallisuutta. Huoltaminen on nopeaa ja helppoa, koska kaikki huoltopisteet on merkitty selkeästi ja ne löytyvät helposti konepeltien alta.

Katso lisää