Schetelig Oy

Schetelig Oy

Tiilitie 14, 01720 VANTAA

Puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee puutarha- ja viheralanammattilaisia

Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee ammattiviljelijöitä, kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavia, seurakuntapuutarhureja, kenttämestareita, viherrakentajia, suunnittelijoita, puutarhatuotteiden jälleenmyyjiä ja kiinteistöjen huollosta vastaavia isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä. Konsernin toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha..

Tutustu näihin

IHANIA, VÄRIKKÄITÄ, KAUNIITA JA KESTÄVIÄ RYHMÄKASVIUUTUUKSIA KAUDELLE 2023!

Scheteligin Taimet Kevät 2023 – luettelo on nyt julkaistu! Valikoimassa on paljon uutuuksia ja jo tutuksi tulleita ryhmäkasveja! Tutustu uutuuksiin ja koko Taimet Kevät 2023-valikoimaamme digiselattavasta luettelostamme!

Kuvagalleria

Lue lisää

Ryhmäkasviuutuuksia kaudelle 2023!

Begonia Bowler Hat

Tophat -ryhmän tummalehtinen sisarlajike. Vahva puutarhakestävyys, tuuhea kasvumuoto sekä suurikokoinen kukka. Valkoinen kukkaväri ja tumma lehdistö on erikoisuus tarhabegonioiden ryhmässä.

Begonia Bionic

Säänkestävä ja runsaskukkainen Begonia Bionic -ryhmä on erittäin monikäyttöinen vaihtoehto maisemointiin sekä yhdistelmiin. Saatavilla kaksi väriä, tumma- ja vihreälehtisenä.

Kuvagalleria

Calibrachoa Cabrio Pink Eclipse

Cabrio ryhmän jalostus tähtää tuuheaan ja tiiviskasvuiseen lopputuotteeseen, suurta kukkakokoa unohtamatta. Soveltuu nopeatempoiseen ja tuotantotehokkaaseen viljelyyn.

Kuvagalleria

Callie®

Callie ryhmän väripaletti laajenee viidellä raikkaalla värillä: Callie Strawberry Spark, Callie Blueberry Spark, Callie Cherry Blossom, Callie Hot Pink ja Callie Summer. Monikäyttöinen ryhmä soveltuu mainiosti ruukku ja amppeliviljelyyn.

Kuvagalleria

Dianthus Sunflor

Erittäin tasalaatuisen kasvun omaava Sinclair hehkuu näyttävästi violetin sävyissä. Tiiviskasvuinen ja nopea Paige puolestaan raikastaa ryhmän väripalettia valkopunaisella kirjavuudella.

Kuvagalleria

Osteospermum

Erinomaisen kasvu- ja kukinta ominaisuuden omaava uutuus ryhmä Señoritas®. Trendikäs ja näyttävä väripaletti.

Kuvagalleria

Pelargonium Mojo

Tummalehtien Mojo -ryhmä laajenee kahdella uudella värillä: Salmon ja White (zonale). Ryhmän ominaisuuksissa yhdistyvät runsas versovuus ja elinvoimaisuus.

Kuvagalleria

Calliope® L Soft Coral

Hempeä väriltään, vahva kasvultaan ja näyttävä kukinnaltaan. Erittäin suurikukallinen ja näyttävä lajike. Valittiin vuoden 2022 pelargoniksi.

Snow Cascade® Imp

Cascaden raikkaan vihreäversoinen lajike sopii energisen kasvutapansa vuoksi erinomaisesti suuriin amppeleihin sekä ikkunalaatikoihin.

Petunia Shortcake Raspberry

Herkullinen Shortcake ryhmä laajenee toisella iloittelevalla värillä. Kauniin puolipyöreä kasvumuoto soveltuu ruukkuihin ja yhdistelmiin.

Scaevola Surdiva

Scaevola Surdiva Pink Compact, kuten nimestä käy ilmi, Surdiva® ryhmän uusin tulokas Compact Pink on pienempi kooltaan ja muodoltaan verrattuna klassiseen, mutta kukkarikkaus on yhtä näyttävä. Scaevola Surdiva Snow Blanket on Tuuheakasvuinen ja erittäin runsaan kukinnan muodosta lajike. Näyttävä tuote ruukkuviljelyyn sekä kompakteihin amppeleihin.

Kuvagalleria

Uutuustuotteet

HYDZONE WDS - automaattinen veden desinfiointijärjestelmä

Hydzone WDS muuttaa veden tehokkaaksi ja turvalliseksi desinfiointiaineeksi. Laite liitetään vesijohdon syöttöön ja järjestelmä muuttaa läpivirtaavan veden otsonivedeksi. Hydzone WDS on markkinoiden tehokkain, kompaktein, ekologisin ja kustannustehokkain otsonivesilaite. Prosessi ja lopputulos ovat täysin kemikaalittomia.

Katso lisää

Energian säästöä ja tuotannon tehostamista Signifyn LED-uutuuksilla!

Suositusta GreenPower LED välivalosta on nyt saatavilla tehokkaampi Extra High Output -versio, jonka valoteho on jopa 440 µmol/s ja tehokkuus 3,5 µmol/J.

Katso lisää

Signifyn tehokkain ylävalo, Toplighting Force, on nyt entistäkin energiatehokkaampi. Valoteho on maksimissaan 3600 µmol/s ja tehokkuus jopa 3,8 µmol/J. Himmennettynä 50 %:iin tehokkuus kasvaa ollen jopa 4,0 µmol/J!

Katso lisää

UUSI ILME, SAMA LUOTETTAVA KUMPPANI BIOLOGISEEN TORJUNTAAN!

Koppert-brändi on saanut uuden ilmeen. Uusi Koppert "K" symboloi yhteyttä luontoon.

Katso lisää

SWIRSKI-MITE Nyt uudessa isommassa pakkauskoossa!

SWIRSKI-MITE torjuu tehokkaasti ripsiäiset ja jauhiaiset. Tehoaa myös toukkiin ja muniin! Käytä ennaltaehkäisevästi heti tuholaisten ensihavainnon jälkeen. 250 000 kpl / 6 litraa.