Schetelig Oy

Schetelig Oy

Tiilitie 14, 01720 VANTAA

Puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee puutarha- ja viheralanammattilaisia räätälöidyin ratkaisuin.

Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee ammattiviljelijöitä, kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavia, seurakuntapuutarhureja, kenttämestareita, viherrakentajia, suunnittelijoita, puutarhatuotteiden jälleenmyyjiä ja kiinteistöjen huollosta vastaavia isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä. Konsernin toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha.

Tutustu näihin

IHANIA, VÄRIKKÄITÄ, KAUNIITA JA KESTÄVIÄ RYHMÄKASVIUUTUUKSIA KAUDELLE 2022!

Scheteligin Taimet Kevät 2022 – luettelo on nyt julkaistu! Valikoimassa on paljon uutuuksia ja jo tutuksi tulleita ryhmäkasveja! Tutustu uutuuksiin ja koko Taimet Kevät 2022-valikoimaamme digiselattavasta luettelostamme!

Lue lisää

Uutuusjalosteita kaudelle 2022!

Puutarha-alan vetävä markkinatilanne ohjaa tuotantoa yhä nopeatempoisempaan ja tehokkaampaan suuntaan, ja sitä tukemaan tarvitaan runsaasti uusia jalosteita. Vuoden 2022 uutuudet koostuvatkin useista luontaisesti tuuheista ja kompakteista jalosteista sekä näyttävistä erikoisuuksista. Valikoimassamme on paljon helppohoitoisia, näyttäviä, säänkestäviä ja kuluttajia ihastuttavia uutuuksia. Tutustu tarkemmin laajan valikoimamme hyvin myyviin ja viljelijän tarpeet huomioiviin lajikkeisiin Taimet Kevät 2022-luettelon kautta. Luetteloomme olemme keränneet Suomen oloissa hyvin menestyviä kasvilajikkeita. Lisää lajikkeita löydät toimittajiemme alkuperäisluetteloista. Syngentan siemenlisätyt ryhmäkasvit sekä perennavalikoima kuvineen löytyvät suomenkielisistä Syngentan Ryhmäkasvit tai Perennat 2022 -luetteloista.

Lue lisää

Begonia Belove Red ja Rose

Hehkuvat uutuusvärit Red ja Rose laajentavat Belove väripalettia. Ryhmällä on hyvä kestävyys sienitauteja sekä vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Näyttävät XL-kokoiset kukat kuivahtavat nopeasti sateen jälkeen.

Lue lisää

Pelargonium Exotica Coral Sunrise

Exotica Coral Sunrise lajikkeen näyttävän kirjava lehdistö ja hehkuva kukkaväri tekevät tuotteesta erityisen. Ihanteellinen valinta erikoispelargonien ryhmään.

Lue lisää

Pelargonium Mojo: Scarlet (kuvassa), Dark Red Cranberry Splash, Dark Pink

Pelargonium interspecific Mojo on kasvultaan zonale tyyppinen eli Calliope ryhmää kapealinjaisempi ja soveltuu siten erityisen hyvin ruukkuviljelyyn. Tuuheus, elinvoimaisuus sekä värivalikoima ovat jalostuksen pääpointit. Ruukkukoko suositus 12-14 cm.

Kuvagalleria

Lue lisää

Petunia Fan House Amethyst Sunshine (kuvassa), Mango Punch, Ruby Glow, Vintage Lilac

Fun House Petuniat iloittelevat auringon kanssa kilpaa. Eläväinen ja ilmeikäs ryhmä edustaa jalostuksen uutta suntaa, jossa värit elävät olosuhteiden mukaan.

Kuvagalleria

Lue lisää

Scaevola Indigo Touch

Intensiivinen värisävy, sekä tuuhean tiivis kasvu tekevät tästä mainion ruukkuviljelytuotteen.

Lue lisää

Uutuustuotteet

KOPPERT SPIDEX VITAL - PEDOKSI SYNTYNYT

Aiempaakin tehokkaampi vihannespunkkien torjunnassa! Nämä supersaalistajat kasvavat nopeammin ja munivat tehokkaammin. Ne iskevät vihannespunkkien saastuttamiin ongelmapaikkoihin tehokkaasti mikä näkyy petopunkin punaruskeaksi muuttuvana värinä!

Katso lisää

NATUPOL-KIMALAISPESÄT - nyt entistä ympäristöystävällisempinä

Koppert tuotekehitys tähtää kohti 100 % uusiutuvista tai kierrätetyistä raaka-aineista valmistettuja materiaaleja. Uudet, 85 % ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut, Natupol-kimalaispesät ovat seuraava askel kohti tätä tavoitetta.

Katso lisää

HYDZONE WDS - automaattinen veden desinfiointijärjestelmä

Hydzone WDS muuttaa veden tehokkaaksi ja turvalliseksi desinfiointiaineeksi. Laite liitetään vesijohdon syöttöön ja järjestelmä muuttaa läpivirtaavan veden otsonivedeksi. Hydzone WDS on markkinoiden tehokkain, kompaktein, ekologisin ja kustannustehokkain otsonivesilaite. Prosessi ja lopputulos ovat täysin kemikaalittomia.

Katso lisää

PHILIPS LED TOPLIGHTING FORCE: - maksimaalista valoa ympäri vuoden!

Signifyn uutuus Toplighting Force -ylävalomoduuli on ylivoimaisesti paras LED-valaisin paljon valoa vaativille kasveille. Se luo kesäolosuhteet ympäri vuoden, mutta ilman HPS-valaisimien lämpöhukkaa. Force -valaisimilla voidaan saavuttaa jopa 3600 µmol/s valoteho käyttämällä 1040 W asennustehoa. Tämä mahdollistaa HPS-valaisimen vaihtamisen samalla energiankulutuksella, mutta valotaso kasvaa 84 % verrattuna uusimman sukupolven HPS-valaisimiin.

Katso lisää

DESCH PLANTPAKIN KIERRÄTYSKELPOISET KEVYTRUUKUT! Desch D-Tect Plus® kevytruukut

Desch D-Tect Plus® -ruukut on valmistettu 100 % kierrätysmuovista ja ovat sisäpuolelta harmaan värisiä. D-tect Plus -ruukut ovat Cyclos HTP -sertifioituja ja edelleen kierrätettäviä muovinkierrätyslaitoksissa.

Katso lisää

Desch Recover® kevytruukut

Desch Recover® -ruukut ovat Cyclos HTP sertifioituja ja siten täyttävät korkeimmat kierrätyksen laatukriteerit. Recover®-ruukut on tehty kotitalousjätemuovista ja ovat uudelleenkierrätettäviä. Saatavissa värit harmaa, sininen, terrakotta, vihreä ja taupe.

Katso lisää

CIRCULAR360 - Todellista kiertotaloutta!

Circular360 tuotevalikoima on kasvanut. Circular360 eli ns. suljettu kiertotalous. Ruukut ovat valmistettu 100 % kotitalousjätemuovista ja ne ovat uudelleen kierrätettäviä. Kierrätetty materiaali käytetään uudestaan ruukkujen valmistamiseen. Kaikki värilliset kevytruukut ovat kotitalousjätemuovista valmistettuja ja uudelleen kierrätettäviä. Nyt myös ruiskuvalutekniikalla valmistetut ns. kovat ruukut ovat 100 % kotitalousjätemuovista valmistettuja ja uudelleen kierrätettäviä. Cyclos-HTP ja RAL laatu sertifioitu tuote.

Katso lisää

UUTUUS Wasino RZ

Luumu, 35-40 gr

Katso lisää

UUTUUS Gerdicia RZ

Tummanpunainen, sopii myös luumuviljelyyn, 100-110 gr.

Katso lisää

UUTUUS Kyra EZ

Syksy ja talvi istutus

Katso lisää