Schetelig Oy

Schetelig Oy

Tiilitie 14, 01720 VANTAA

Puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee puutarha- ja viheralanammattilaisia räätälöidyin ratkaisuin.

Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee ammattiviljelijöitä, kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavia, seurakuntapuutarhureja, kenttämestareita, viherrakentajia, suunnittelijoita, puutarhatuotteiden jälleenmyyjiä ja kiinteistöjen huollosta vastaavia isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä. Konsernin toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha.

Tutustu näihin

IHANIA, VÄRIKKÄITÄ, KAUNIITA JA KESTÄVIÄ RYHMÄKASVIUUTUUKSIA KAUDELLE 2022!

Scheteligin ryhmäkasviuutuudet ja Taimet Kevät 2022 – luettelo on nyt julkaistu! Valikoimassa on uutta ja vanhaa sekä ripaus rustiikkia – jokaiseen makuun ja istutukseen! Vuoden 2022 tehostevärit koostuvat edelleen mitä villeimmistä kirjavuuksista, mutta joukkoon hivuttautuvat hiljalleen lämminsävyiset ja rustiikkiset ruskavärit, kuten okra, oranssi ja purppura! Puutarha-alan ammattilainen - tutustu luetteloon klikkaamalla linkistä ja/tai soita Scheteligille ja tilaa oma luettelosi!

Ladattavat tiedostot

Kaudelle 2022 on tulossa paljon erilaisia ja värikkäitä ryhmäkasviuutuuksia! Petuniat, pikkupetuniat, begoniat, pelargonit, dahliat ym, ym. Tutustu uutuuksiin tästä linkistä: www.schetelig.com Ja koko valikoimaamme ja kaikkiin uutuuksiin, jotka löydät uudesta Taimet 2022 -luettelostamme ja tästä linkistä:

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

TEKNIIKAN UUTUUDET JA VILJELYÄ TEHOSTAVAT SEKÄ HELPOTTAVAT RATKAISUT

Ledit ovat tätä päivää! Signifyn LED-uutuudet soveltuvat sekä uusiin kasvihuoneisiin että saneerauskohteisiin. Laajasta valikoimasta löytyy sopivalla spektrillä oleva moduuli jokaiseen kohteeseen. Reppuruiskut nyt entistäkin tehokkaampina! Tutustu uuteen CAS-akkujärjestelmään, Laajasta ruiskuvalikoimasta löytyy akkukäyttöiset ja pumpattavat ruiskut kaikkiin tarpeisiin. Verkko- ja hiekkasuodattimet suodattavat tehokkaasti, automaattisesti ja ovat mysö helppokäyttöisiä! Tutustu näihin uutuuksiin tästä linkistä : https://www.schetelig.com/schetelig/e-lepaa .Ja kaikkiin teknisiin ratkaisuihin, tuotteisiin ja palveluihin tästä linkistä: https://www.schetelig.com/tekniikka1

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

RUUKUT JA TARVIKKEET

Kierrätettävyys on tärkeä asia myös ruukuissa! Pöppelmannin uudistuneissa TEKU®-kevytruukuissa on nelitasoinen tuoteluokittelu perustuen ruukkujen valmistusmateriaaliin ja kierrätyskelpoisuuteen! Tutustu näihin ruukkuihin tästä linkistä: https://www.schetelig.com/schetelig/e-lepaa . Ja mikäli trendit kiinnostaa, niin niistä löytyy lisää tästä linkistä: https://desch.nl/en/catalogue/colour-your-story-AW-2020-2021

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

BIOLOGINEN TORJUNTA

Suomalaiset viljelijät ovat biologisen torjunnan edelläkävijöitä ja hienoja esimerkkejä maailmalle! Biologinen torjunta on jo viimeiset parikymmentä vuotta ollut arkipäivää vihannesviljelmillä, mutta nyt viime vuosina sitä on käytetty yhä enemmän myös kukkapuolella. Valitse biologinen torjunta! Se on tehokasta ja ympäristöystävällistä! Lue lisää biologisesta torjunnasta näistä linkeistä: https://www.koppert.fi/aphiscout/ https://www.koppert.fi/aphipar/ https://www.koppert.fi/ervipar/ Suomeksi myös Koppertin sivuilla https://www.koppert.fi

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

Petunia Sanguna® Lilac Vein

Petunia Sanguna® Lilac Vein Vaalean sinertävä petunia tumman violeteilla lehtisuonilla on odotettu lisä Sanguna-ryhmään. Tuuhea ja pallomaisenkasvumuodon omaava lajike soveltuu niin patioruukkuihin kuin amppelikasvatukseenkin.

Katso lisää

Begonia Betulia White®

Begonia Betulia White® Tiiviskasvuiset ja helppohoitoiset Betuliat toimivat loistavasti niin puolivarjon istutuksissa kuin kotipihan istutusastioissakin. Betulia ryhmä laajenee odotetulla valkoisella värillä, joten koossa nyt 5 upeaa värivaihtoehtoa.

Katso lisää

Begonia Florencio Cerise®

Florencio- ryhmä kukittaa niin puistojen kesäistutukset kuin kotipihan amppelitkin. Näyttävä ja pitkäkestoinen kukinta, sekä helppohoitoisuus takaavat onnistumisen ilon. Raikas Cerise esitellään ryhmän hehkuvana väriuutuutena.

Katso lisää

Pelargonium Tango® Rose Mega Splash

Pelargonium Tango® Rose Mega Splash Tango ryhmän tasaisuus ja tiiviskasvuisuus tarjoaa perusvarmuutta viljelyyn. Ryhmää voidaan viljellä vähäisellä kasvunsäädöllä ja tiheämmässä kuin muita valikoimamme pelargoniryhmiä. Uutuusvärinä esittelemme kaksivärisen Rose Mega Splash lajikkeen.

Katso lisää

Pelargonium Rosebud Astrid

Pelargonivalikoimamme lisääntyy tulevana kautena kahdella upealla erikoisuudella, Rosebud Astrid ja Pretty Little Pink Splash lajikkeilla. Old Classic-tyyppisen Rosebud Astrid lajikkeen vahvojen kukkavarsien kerrannaiset kukat avautuvat kauniin täyteläisiksi. Tummasävytteinen, tuuhea lehdistö puolestaan vahvistaa kukinnan heleän raikasta väriä. Pretty Little Pink Splash uutuuden vahvasti generatiivinen kasvu takaa erittäin runsaan ja aikaisen alkavan kukinnan, mutta on myös ominaisuus, joka tulee huomioida jo viljelyn alkuvaiheessa.

Katso lisää

Petunia Petchoa BeautiCal ryhmä

Petchoa -ryhmän lämpimät värisävyt luovat rustiikkisen tunnelman yhdistelmiin ja yksittäisistuksiin. Tuuhea kasvumuoto ja erikoisvärit ovat omiaan tukemaan puutarhasisustamisen trendejä. Lisää luettelomme ulkopuolia lajikkeita löydät Syngentan ja Grünewaldin kuvastoissa.

Katso lisää

Calibrachoa Chameleon® Atomic Orange

Pikkupetunioiden värihehkun Rock’n Roll saa lisää vauhtia useiden uusien värikimaroiden myötä. Oranssikeltaisella hehkuvan Atomic Orange lajikkeen väritys elää ja muokkautuu kasvuolosuhteiden ja lämpötilojen mukaan koko kasvukauden. Perusvärien uutta valikoimaa edustavat mm. punaiset uutuudet Calitastic® ryhmän Red Lips ja Raspberry.

Katso lisää

Birchmeier akkukäyttöinen reppuruisku

Laadukas Birchmeierin akkukäyttöinen reppuruisku on nyt entistäkin vahvempi ja suorituskykyisempi. Uuden CAS-akkujärjestelmän ansiosta laitteella on nyt 30 % enemmän suorituskykyä. Laajasta ruiskuvalikoimasta löytyy akkukäyttöiset ja pumpattavat ruiskut kaikkiin tarpeisiin. Katso sivun lopussa oleva video!

Katso lisää

Netafim Screenguard® automaattiset verkkosuodattimet

Edullinen ja helppokäyttöinen suodatus esimerkiksi sadetin-kastelussa. Huuhtelu tapahtuu automaattisesti eikä sähköä tarvita. Suodattava pinta-ala on suurempi kuin vastaavissa muissa malleissa

Katso lisää