Puutarhaliike Helle Oy

Puutarhaliike Helle Oy

Rengaskuja 3, 21410 VANHALINNA

Ammattiviljelijän luotettava kumppani

Puutarhaliike Helle Oy on vuonna 1988 perustettu puutarha-alan tukkumyyntiliike. Tuotelajitelmaamme kuuluvat kaikki viljelijän omassa tuotannossaan tarvitsemat tuotantovälineet siemenistä ja kasvualustoista kasvihuonerakenteisiin ja tekniikkaan.

Tutustu näihin

Beacon F1 –ahkeraliisasarja (Impatiens walleriana)

Varjoisammassakin paikassa runsaasti kukkiva ahkeraliisa on jälleen käytettävissä istutuksiin ilman lehtihomeongelmia! Beacon F1 –lajikesarja on testatusti hyvin vastuskykyinen ahkeraliisan lehtihometta (Plasmopara obducens) vastaan. Erittäin aikainen sarja, joka on tasaisen kasvunsa ansiosta mahdollista viljellä kokonaan ilman kasvunsääteitä. Kukat kookkaat, kukkii runsaasti. Lisätietoja siemenistä nettisivuiltamme ja siemenmyynnistämme. Kotimaiset kylvölaatikot ja lokerikkotaimet Koroisten Puutarhan valikoimista, lisätietoja löydät Koroisten 2021 Taimiluettelosta.

Lataa tiedosto Katso lisää

Ellepot - kestävä ja ympäristöystävällinen istutusratkaisu

Ellepot-kokonaisuus koostuu asiakkaan tarpeisiin sopivasta Ellepot-koneesta, paperiruukkumateriaalista sekä Ellepot-taimikennoista. Ellepot-kone voidaan asentaa osaksi kylvölinjaa. Ellepot on ammattiviljelijälle sekä ekologinen että taloudellinen valinta. Ellepotin täysin maatuvat paperiruukut säästävät luontoa valtavalta määrältä muovijätettä. Samalla viljelijä säästää kallisarvoista aikaa ja vaivaa, jonka ruukkujen varastointi, kerääminen ja asianmukainen hävittäminen muutoin veisi.

Näytä kuva Näytä kuva Katso lisää

Marjan taimet - mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa

Helteellä on laaja ja laadukas valikoima eri lajikkeita niin mansikan-, mustikan- kuin vadelmantaimistakin. Valitsemme toimittajamme tarkasti ja testaamme taimia itse aktiivisesti Suomen kasvuolosuhteissa. Toimitamme myös muut marjanviljelyyn tarvittavat oheistuotteet harsoista lannoitteisiin, pölytykseen ja biologiseen torjuntaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso lisää

HORTURION HPS TL 1000 W -valaisin

Ylävalaisin HPS-polttimoilla 600 W / 750 W / 1000 W. BLV tarjoaa täydellisen HPS Top -valaisinjärjestelmän: valaisin, virtalähde ja polttimot - kaikki yhdestä lähteestä! Tämän järjestelmän avulla kasvihuonekäyttäjät saavat korkealaatuisimmat ja täydellisesti sovitetut komponentit. Lisäksi keskusyhteyshenkilö optimoi merkittävästi koko konsultointi-, suunnittelu-, hankinta-, asennus- ja huoltoprosessin. Ominaisuudet: Sarja erittäin tehokkaita HPS-valaisimia, jotka tarjoavat luokkansa parhaimmat PAR-arvot ja spektrit kasvien optimaaliseen kasvuun. Heijastinmateriaali, joka on kehitetty erityisesti puutarhaviljelyyn. Moderni, kompakti ja vankka muotoilu, jossa on sisäänrakennettu sähköinen virtalähde. Integroitu USHIO-BLV-virtalähde optimaaliseen HORTURION-lampun suorituskykyyn. Saatavana 0-10 V himmennettävä HPS 1000 W -versio. Avoin heijastinrakenne optimoi lampun lämpötilat, valon jakautumisen ja käyttöiän. Helposti irrotettava puhdistusta varten.

Katso lisää

Grodan - kasvualustat

Helle toimittaa Grodanin kestäviä kivivillakasvualustoja kaikkiin viljelytarpeisiin. Grodan panostaa vastuullisuuteen ja tuotteet ovat ekologisia.

Näytä kuva Katso lisää

BIOBEST – Kimalaiset ja Biologinen torjunta

Puutarhaliike Helle tuo maahan belgialaisen BIOBEST N.V. tuottamia torjuntaeliöitä ja kimalaisia. Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitus takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen käyttäjälle. Tuotevalikoimasta löytyvät kimalaiset sekä kaikki tunnetut torjuntaeliöt sekä ansat että tarvikkeet biologiseen torjuntaan. Lue lisää kimalaisten ja torjuntaeliöiden käytöstä ja hyödyistä nettisivuillamme!

Katso lisää

Uutuustuotteet

Nivolution - kasvihuoneilmaston kuivaus ja hallinta

Nivolution kuivausjärjestelmän hyödyt: Tasalaatuinen kasvihuoneen sisäilma, Kasvihuoneen verhot ovat pidempään täysin kiinni, Energian säästöä parhaimmillaan jopa 50 %, Vähäinen huollontarve.

Katso lisää Lataa tiedosto

HORTURION LED TL-2 600 W

HORTURION LED TL-2 ylävalo on saatavana 300W:n ja 600W:n malleina. Valaisin on vaihtoehtona 600 W:n ja 1000 W:n HPS-valaisimille. Suuri valoteho. Monikäyttöinen spektri, joka sopii monille kasvilajeille. Siinä yhdistyvät valkoinen valo ja hyvä värintoisto korkealla fotosynteesitehokkuudella. Muut spektrit pyynnöstä. Alumiinikotelo, syövyttämätön, IP66. Integroitu passiivinen jäähdytysjärjestelmä takaa LEDille pitkän ja vakaan eliniän. Himmennettävä 1-10 V: n tai PWM: n kautta.

Katso lisää

Tarhaorvokki, Cool Wave F1

Pitkään kukkiva, erittäin säänkestävä, voimakaskasvuinen amppeliorvokkisarja, joka täyttää isommatkin amppelit ja ruukkuistutukset. Valikoimiimme kuuluu myös muita orvokkilajikesarjoja, ja useissa lajikesarjoissa on upeita väriuutuuksia! Lisätietoja orvokin ja muiden ryhmäkasvien siemenistä saat siemenmyynnistämme. Orvokin kotimaisten lokerikkotaimien valikoiman tulevalle kaudelle löydät Koroisten Puutarhan 2021 Taimiluettelosta.

Katso lisää

Kasvihuonekurkku-uutuudet - Sensate, Hi Light, DRCE 9610

Sensate on erittäin satoisa ja erittäin taudinkestävä lajike. High resistent; Cca, Ccu, CGMMV, PM. Sopii alaslasku- ja sateenvarjoviljelyyn. Satokokeissa menestyvä lajike, jonka kurkut tasalaatuisia kauden loppuun saakka. Hi Light on erittäin kestävä kurkun mosaiikkivirusta vastaan (CGMMV). Satoisa, alaslaskuviljelyyn sopiva lajike. Avoin, helppohoitoinen kasvutapa. DRCE 9610 lajike sopii sekä sateenvarjo- että alaslaskuviljelyyn. Hyvä härmänkestävyys. Satoisa.

Katso lisää

Salaattiuutuudet - MultiRed 134, NUN 8222, NUN 8208

Multired 134: voimakkaan punaiset lehdet, alapuolelta vihertävät, kompakti, näyttävä uutuus, joka sopii yksittäin myytäväksi, tai duo-/triokumppaniksi. NUN 8222: tarvittaessa erittäin painavaksi kasvava lajike. Ei kuki, ei lehdenreunapoltetta. Täysin uudentyyppinen lajike. NUN 8208 on erittäin rapea, reunapoltetta kestä lajike, josta hyvät kokemukset viime kaudelta. Makea ja rapea.

Katso lisää

Tomaattiuutuudet - Pulsion, Strabena, Adorion

Pulsion (NUN 09248 TOF): Kirsikkaluumutomaatti, 12-17 gr. Makea, napakka hedelmä. Sopii niin perinteiseen kuin valoviljelyyn. Strabena: Mansikkatomaatti, erittäin makea, hedelmät 18-25 gr. Sekä kausi- että ympärivuotiseen viljelyyn. Adorion (NUN09231 TOF): Brix arvo 9,6. Sopii irtona tai terttuina korjattavaksi. Kaunis ”kalanruotomainen” terttu. Hedelmät 10-15 gr. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Katso lisää