ProAgria

ProAgria

Urheilutie 6 D, 01370 VANTAA

Luotettavaa kumppanuutta, edelläkävijyyttä ja ratkaisuja.

Panosta satotasoon, toiminnan ja tuotteen laatuun sekä asiantuntevaan kumppaniin. Ota yhteyttä ProAgrian puutarha-asiantuntijaan.

Tutustu näihin

Miten voimme olla avuksi? Ota yhteyttä!

Hei puutarhayrittäjä! ProAgrian asiantuntijapalvelut kattavat yrityksesi tuotannon, talouden ja johtamisen. Pohdimme kanssasi strategiaa, tehostamme Leanilla ja tuemme henkilöstöjohtamisen palveluilla. Muista myös hyödyntää Neuvo-rahoitusta maatilayrityksesi kehittämiseen. Ota yhteyttä valtakunnalliseen asiakaspalveluumme tai jätä yhtedeynottopyyntö kätevästi verkkolomakkeen kautta silloin, kun sinulle sopii.

Lue lisää

Tilaa suosittu Ilmastoviisas maatilayritys -kirja

Ilmastoviisas maatila on hyvin hoidettu kokonaisuus. Se huomioi sadontuoton ja tuotosten parantamisen, maan hyvän kasvukunnon ja toimivan vesitalouden. Keskeisiä tekoja ovat viljelykierto ja kasvipeitteisyys, muokkausmenetelmät, tuotantopanosten tarkennettu käyttö, lannan käsittely, eläinten ruokintastrategiat ja eläinaineksen kestävyys sekä energiaratkaisut. Tilaa suosittu ammattijulkaisu ProAgrian verkkokaupasta ilman toimituskuluja! Saatavilla myös e-kirjana.

Lue lisää

Kuuntele Ilmastoviisaat -podcastia

Ilmastoviisas maatilayritys on hyvin hoidettu kokonaisuus. Se ottaa huomioon sadontuoton ja tuotosten parantamisen, maan hyvän kasvukunnon ja toimivan vesitalouden. Suomessa maatalouden hyvät viljelykäytännöt ja tuotantotavat pitävät jo nykyisellään sisällään monia ilmastoviisaita toimenpiteitä. ProAgrian oma podcast Ilmastoviisaat tarjoaa konkreettisia vinkkejä siihen, mitä viljelijä voi tehdä omassa arjessaan hillitäkseen kasvihuonekaasupäästöjä. Jaksoissa asiantuntija- ja viljelijävieraat keskustelevat yhdessä ProAgrian kasvintuotannon asiantuntija Elina Valkeisen kanssa maatilojen uhkista ja mahdollisuuksista ilmastonmuutoksen edessä. Joka jaksosta saat myös käytännön konkreettisia vinkkejä maatilan ympäristötyöhön. Kuuntele Ilmastoviisaat -podcastia suoraan alla olevista linkeistä tai yleisimmiltä podcast-alustoilta, kuten Spotifysta tai Apple Podcasteista.

Lue lisää

ProAgrian asiantuntijapalvelut kattavat koko yritystoiminnan

Selkeä strategia terävöittää tuotantoa ja kannattavuutta. Hyvä satotaso ja terveet kasvustot edellyttävät aktiivisia viljelytoimia kasvukaudella. Asiantuntijamme auttavat viljelyn strategiapohdinnoissasi. Tukenasi ovat asiantuntijoiden tekemät kasvustokäynnit ja kasvukaudenaikaiset havainnoinnit. Saat asiantuntijoiltamme tietoa ja vaihtoehtoja viljelyn ratkaisuihin. Lue lisää linkistä.

Lue lisää

Olethan hyödyntänyt 10 000 euroa?

HELPPOA JA VAIVATONTA – TILAA JA VAHVISTA. 1. Valitse neuvonnan aihe. Mieti yhdessä ProAgrian asiantuntijan kanssa mistä neuvonnan aihealueesta saat eniten hyötyä. 2. Asiantuntija suunnittelee kanssasi ratkaisun, tekee neuvonnan sovitun mukaisesti ja hoitaa tarvittavat paperiasiat. 3. Ja valmista tuli.

Lue lisää

Etelä-Suomen MKN maisemapalvelut

Olemme kulttuuriympäristön ja luonnon monimuotoisuuden asiantuntijoita. Saat meiltä avoimien viheralueiden suunnittelupalveluita; kartoitukset, kehittämis- ja hoitosuunnitelmat sekä RAMS-luokitukset. Kulttuuriympäristössä teemme kartoituksia, analyyseja, osallistavaa suunnittelua ja maiseman tuotteistamista.

Kuvagalleria

Lue lisää

Puutarha-alan asiantuntijapalvelut Suomessa

Puutarha-asiantuntija yhdessä ProAgrian muiden osaajien kanssa auttaa sinua johtamaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja seuraamaan niin tuotantoa kuin talouttakin. Asiantuntija auttaa myös aloittavia löytämään vaihtoehtoja yritystoiminnan käynnistämiseksi.

Lue lisää

Puutarhayrittäjän saappaissa -blogi

ProAgrian puutarha-asiantuntijat kertovat työstään ja havainnoistaan sekä pohtivat puutarhatuotannon ajankohtaisia asioita.

Lue lisää