ProAgria

ProAgria

Urheilutie 6 D, 01370 VANTAA

Asiantuntijapalveluja kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseksi

Panosta satotasoon, toiminnan ja tuotteen laatuun sekä asiantuntevaan kumppaniin. Ota yhteyttä ProAgrian puutarha-asiantuntijaan.

Tutustu näihin

Miten voimme olla avuksi? Ota yhteyttä!

Hei puutarhayrittäjä! ProAgrian asiantuntijapalvelut kattavat yrityksesi tuotannon, talouden ja johtamisen. Pohdimme kanssasi strategiaa, tehostamme Leanilla ja tuemme henkilöstöjohtamisen palveluilla. Muista myös hyödyntää Neuvo-palvelua maatilayrityksesi kehittämiseen. Ota yhteyttä valtakunnalliseen asiakaspalveluumme tai jätä yhtedeynottopyyntö tai tilaus kätevästi verkkolomakkeen kautta silloin, kun sinulle sopii. Asiakaspalvelunumeromme on avoinna kesäaikaan arkisin klo 8.15-14.00.

Lue lisää

Tilaa suosittu Ilmastoviisas maatilayritys -kirja

Ilmastoviisas maatila on hyvin hoidettu kokonaisuus. Se huomioi sadontuoton ja tuotosten parantamisen, maan hyvän kasvukunnon ja toimivan vesitalouden. Keskeisiä tekoja ovat viljelykierto ja kasvipeitteisyys, muokkausmenetelmät, tuotantopanosten tarkennettu käyttö, lannan käsittely, eläinten ruokintastrategiat ja eläinaineksen kestävyys sekä energiaratkaisut. Tilaa suosittu ammattijulkaisu ProAgrian verkkokaupasta ilman toimituskuluja! Saatavilla myös e-kirjana.

Lue lisää

Kuuntele Ilmastoviisaat -podcastia

Ilmastoviisas maatilayritys on hyvin hoidettu kokonaisuus. Se ottaa huomioon sadontuoton ja tuotosten parantamisen, maan hyvän kasvukunnon ja toimivan vesitalouden. Suomessa maatalouden hyvät viljelykäytännöt ja tuotantotavat pitävät jo nykyisellään sisällään monia ilmastoviisaita toimenpiteitä. ProAgrian oma podcast Ilmastoviisaat tarjoaa konkreettisia vinkkejä siihen, mitä viljelijä voi tehdä omassa arjessaan hillitäkseen kasvihuonekaasupäästöjä. Jaksoissa asiantuntija- ja viljelijävieraat keskustelevat yhdessä ProAgrian kasvintuotannon asiantuntija Elina Valkeisen kanssa maatilojen uhkista ja mahdollisuuksista ilmastonmuutoksen edessä. Joka jaksosta saat myös käytännön konkreettisia vinkkejä maatilan ympäristötyöhön. Kuuntele Ilmastoviisaat -podcastia suoraan alla olevista linkeistä tai yleisimmiltä podcast-alustoilta, kuten Spotifysta tai Apple Podcasteista.

Lue lisää

ProAgrian asiantuntijapalvelut kattavat koko yritystoiminnan

Selkeä strategia terävöittää tuotantoa ja kannattavuutta. Hyvä satotaso ja terveet kasvustot edellyttävät aktiivisia viljelytoimia kasvukaudella. Asiantuntijamme auttavat viljelyn strategiapohdinnoissasi. Tukenasi ovat asiantuntijoiden tekemät kasvustokäynnit ja kasvukaudenaikaiset havainnoinnit. Saat asiantuntijoiltamme tietoa ja vaihtoehtoja viljelyn ratkaisuihin. Lue lisää linkistä.

Lue lisää

Ammattitietoa kasvinsuojeluun

Kasvitaudit ja tuholaiset ovat ikävä riesa. Tilaa ammattiopas peltokasvien, avomaan vihannesten ja mansikan rikkakasvien, kasvitautien ja tuholaisten torjuntaan. Kirjassa on kerrottu vuoden 2021 markkinoilla olevat kasvinsuojeluaineet, niiden käyttösuositukset ja keskimääräiset ainekustannukset hehtaaria kohti. Lisäksi saat ohjeita mm. rikkakasvien, kasvitautien ja tuholaisten oikeista torjunta-ajoista viljelykasvin kehitysvaiheen mukaan sekä tautien ja tuholaisten torjunnan kynnysarvoista. Kirjassa tuodaan myös esille, miten pölyttäjät tulee huomioida kasvinsuojelussa ja miten niiden elinoloja voidaan parantaa.

Lue lisää

Varmuutta, ratkaisuja ja tulevaisuutta - hyödynnä Neuvo!

HELPPOA JA VAIVATONTA – TILAA JA VAHVISTA. 1. Valitse neuvonnan aihe. Mieti yhdessä ProAgrian asiantuntijan kanssa mistä neuvonnan aihealueesta saat eniten hyötyä. 2. Asiantuntija suunnittelee kanssasi ratkaisun, tekee neuvonnan sovitun mukaisesti ja hoitaa tarvittavat paperiasiat. 3. Ja valmista tuli. Neuvonnan jälkeen tarvitaan vain vahvistus neuvontaan käytetystä ajasta ja arvonlisäverolaskun maksaminen.

Lue lisää

Kuuntele Talousviisaat-podcastia

ProAgrian oma Talousviisaat-podcast tarjoaa konkreettisia vinkkejä talouden ja kirjanpidon merkityksen ymmärtämiseen, erityisesti johtamisessa. Mitä on hyvä muistaa kausityövoiman rekrytoinnissa? Miten tuotannon ja talouden yhdistäminen siivittää tulokseen? Millaisen tulevaisuuden näet kirjanpitosi avulla? Jaksoissa ovat äänessä ProAgrian asiantuntijat. Kuuntele Talousviisaat-podcastia ProAgrian verkkosivuilta tai yleisimmiltä podcast-alustoilta, kuten Spotifysta tai iTunesista.

Lue lisää

Etelä-Suomen MKN maisemapalvelut

Olemme kulttuuriympäristön ja luonnon monimuotoisuuden asiantuntijoita. Saat meiltä avoimien viheralueiden suunnittelupalveluita; kartoitukset, kehittämis- ja hoitosuunnitelmat sekä RAMS-luokitukset. Kulttuuriympäristössä teemme kartoituksia, analyyseja, osallistavaa suunnittelua ja maiseman tuotteistamista.

Kuvagalleria

Lue lisää

Puutarha-alan neuvontapalvelut Suomessa

Puutarha-asiantuntija yhdessä ProAgria-verkoston muiden osaajien kanssa auttaa sinua johtamaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja seuraamaan niin tuotantoa kuin talouttakin. Asiantuntija auttaa myös aloittavia löytämään vaihtoehtoja yritystoiminnan käynnistämiseksi.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Puutarhayrittäjän saappaissa

ProAgrian puutarha-asiantuntijat kertovat työstään ja havainnoistaan sekä pohtivat puutarhatuotannon ajankohtaisia asioita.

Lue lisää

Puutarhalive

ProAgria Länsi-Suomen puutarha-asiantuntijat Minna Pohjola ja Michaela Kontu Laatumarjahankkeen Puutarhalivessä

Ladattavat tiedostot

TIETOVISA

Testaa tietosi ja osallistu ProAgrian puutarhatuotannon tietovisaan. Tietovisassa on 12 kysymystä. Arvomme vastanneiden kesken vapaavalintaisen kirjan ProAgrian verkkokaupasta. Arvonta suoritetaan 31.8.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue lisää