Outar

Outar

Rimpisentie 3, 38920 VATAJANKOSKI

Iloa ja oppia luonnonväreistä!

Outar järjestää ammattitaidolla elämyksellisiä kasviväreihin perehdyttäviä kursseja ja tilaustyöpajoja. Outarin matkassa löytöretkeillään luonnonvärien maailmassa ja opitaan valmistamaan tekstiilivärien lisäksi ekologisia vesivärejä, pigmenttejä ja musteita puutarhan ja lähiluonnon kasveista.

Tutustu näihin

Luovasti luonnonväreillä - verkkokurssit

Luovasti luonnonväreillä! Kehitä osaamista kasvivärien käytössä taideväreissä kuten musteissa, vesiväreissä ja pigmenteissä. Puutarhan ja lähiluonnon kasvit tarjoavat kiehtovia värejä monenlaiseen luovaan ilmaisuun. Verkkokursseilla opiskelet silloin, kun sinulle sopii.

Kuvagalleria

Lue lisää

Iloa luonnonväreistä tilauskursseilla ja tyhytoiminnassa

Luonnonvärit sopivat värittämään tyhy-päiviä ja muita kokoontumisia. Outar järjestää tilauksesta kasvivärjäyksen kursseja, luentoja ja työpajoja. Luentoja ja työpajoja voidaan järjestää myös etänä verkossa. Työpajoissa voidaan valmistaa omia kasvivärivesivärejä ja musteita, valaa mehiläisvahaväriliituja tai kuvioida kangasta kasveilla ja perehtyä erilaisiin värikasveihin. Kurssit ja luennot muokataan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kuvagalleria

Lue lisää