Novarbo Oy

Novarbo Oy

PL 12, 27511 EURA

Novarbo – luo vihreämpää kasvua

Novarbo on ammattiviljelijän kumppani, joka kehittää ja valmistaa kasvualustatuotteita, nykyaikaisia kasvihuoneteknologian ratkaisuja sekä luonnonmukaisia lannoitteita pellolle ja puutarhaan. Olemme osa suomalaista perheyritystä, Biolan Groupia.

Tutustu näihin

Novarbo Mosswool kasvulevy

Mosswool-levy on kotimainen kasvualusta niin kasvihuonevihannesten kuin marjojen viljelyyn. Rahkasammalta sisältävä kasvulevy toimii hyvin nykyaikaisessa viljelymenetelmässä.

Lue lisää

Novarbo Mossgrow seokset ryhmäkasveille

Rahkasammalta sisältävät kasvualustaseokset ryhmäkasveille ottavat hyvin vettä vastaan pysyen samalla ilmavana.

Biohiili

Biohiilen lisääminen kasvualustaan tuo monia etuja kasveille. Biohiili pidättää vettä ja varastoi ravinteita. Se lisää ilmavuutta ja parantaa kasvualustan rakennetta ja näin tukee juuriston kasvua ja toimintakykyä. Lisäksi biohiili aktivoi sekä pieneliöstöä että mykorritsojen kasvua, säilyttää rakenteensa pitkään ja sitoo hiiltä maahan.

Novarbo Kerrosviljelykontti

Markkinoiden energiatehokkaimmat viljelykontit suunnitellaan ja valmistetaan Eurassa. Konttimme varustetaan vastaamaan tavoitteitanne, oli kyseessä sitten puhdas liiketoiminta, koulutuskäyttö tai huippututkimus. Ympärivuotiseen käyttöön pohjoisen ankarissa olosuhteissa suunniteltujen konttien toiminnallisuus ja viljelyosio suunnitellaan palvelemaan tiettyä tarkoitusta. Esimerkiksi viljelykerrosten lukumäärä toteutetaan kasvilajikohtaisesti. Viljelykontti voi olla itsenäinen yksikkö tai se voi toimia osana olemassa olevaa kokonaisuutta.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Puukuitu

Biolanin alkuvuonna 2023 avaamassa Biokuitulaitoksessa valmistetaan puukuitua niin ammatti- kuin harrastajakasvualustoihin sekä eläinkuivikkeisiin. Tule tutustumaan materiaaliin osastollemme!