Novarbo Oy

Novarbo Oy

PL 12, 27511 EURA

Novarbo - luo vihreämpää kasvua

Novarbo on ammattiviljelijän kumppani, joka kehittää ja valmistaa kasvualustatuotteita, nykyaikaisia kasvihuoneteknologian ratkaisuja sekä luonnonmukaisia lannoitteita pellolle ja puutarhaan. Olemme osa suomalaista perheyritystä, Biolan Groupia.

Tutustu näihin

Novarbo Mosswool kasvulevy

Mosswool-levy on kasvualusta niin kasvihuonevihannesten kuin marjojen viljelyyn. Rahkasammalta sisältävä kasvulevy toimii hyvin nykyaikaisessa viljelymenetelmässä.

Lue lisää

Novarbo Mossgrow seokset ryhmäkasveille

Rahkasammalta sisältävät kasvualustaseokset ryhmäkasveille ottavat hyvin vettä vastaan pysyen samalla ilmavana.

Arvo-lannoitteet

Novarbo Arvo-luomulannoitteisiin kuuluu kahdeksan erilaista raelannoitetta pellolle ja puutarhaan. Tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja niin viljojen, palkokasvien, perunan, juuresten kuin nurmienkin viljelijöille.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Biohiili

Biohiilen lisääminen kasvualustaan tuo monia etuja kasveille. Biohiili pidättää vettä ja varastoi ravinteita. Se lisää ilmavuutta ja parantaa kasvualustan rakennetta ja näin tukee juuriston kasvua ja toimintakykyä. Lisäksi biohiili aktivoi sekä pieneliöstöä että mykorritsojen kasvua, säilyttää rakenteensa pitkään ja sitoo hiiltä maahan.

Novarbo Kerrosviljelykontti

Markkinoiden energiatehokkaimmat viljelykontit suunnitellaan ja valmistetaan Eurassa. Konttimme varustetaan vastaamaan tavoitteitanne, oli kyseessä sitten puhdas liiketoiminta, koulutuskäyttö tai huippututkimus. Ympärivuotiseen käyttöön pohjoisen ankarissa olosuhteissa suunniteltujen konttien toiminnallisuus ja viljelyosio suunnitellaan palvelemaan tiettyä tarkoitusta. Esimerkiksi viljelykerrosten lukumäärä toteutetaan kasvilajikohtaisesti. Viljelykontti voi olla itsenäinen yksikkö tai se voi toimia osana olemassa olevaa kokonaisuutta.

Katso lisää

Tulossa: Biokuitulaitos ja puukuitu!

Biolan Groupissa on käynnissä sen historian suurin investointi, kun tuotantoon rakennetaan biokuitulaitosta. Se on ensimmäinen kasvualusta- ja kuiviketuotannon tarpeisiin kehitetty biokuitulaitos Suomessa. Syksyllä 2022 valmistuva biokuitulaitos mahdollistaa uusiutuvien raaka-aineiden, kuten puukuidun ja uusiutuvan suobiomassan entistä laajemman hyödyntämisen kasvualustoissa.