Novarbo Oy

Novarbo Oy

PL 12, 27511 EURA

Novarbo - luo vihreämpää kasvua

Novarbo on ammattiviljelijän kumppani, joka kehittää ja valmistaa kasvualustatuotteita, nykyaikaisia kasvihuoneteknologian ratkaisuja sekä luonnonmukaisia lannoitteita pellolle ja puutarhaan. Olemme osa suomalaista perheyritystä, Biolan Groupia.

Tutustu näihin

Novarbo Mosswool kasvulevy

Mosswool-levy on kasvualusta niin kasvihuonevihannesten kuin marjojen viljelyyn. Rahkasammalta sisältävä kasvulevy toimii hyvin nykyaikaisessa viljelymenetelmässä. Mosswool-levyn käyttökohteita ovat niin kurkun, tomaatin kuin mansikankin viljely.

Lue lisää

Novarbo Mossgrow kasvualustaseokset ryhmäkasveille

Rahkasammalta sisältävät kasvualustaseokset ryhmäkasveille ottavat hyvin vettä vastaan, mutta pysyvät märkinäkin hyvin ilmavina.

Novarbo Arvo-luomulannoitteet

Novarbo Arvo-luomulannoitteisiin kuuluu yhdeksän erilaista raelannoitetta, jotka sopivat pellolle ja puutarhaan. Laajassa tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja niin viljojen, palkokasvien, perunan, juuresten kuin nurmienkin viljelijöille.

Lue lisää

Pisaraverholla kasvihuoneeseen pienemmät lämmityskustannukset ja lisää satoa

Novarbon Heat Reuse -järjestelmä kerää hukkalämpöä talteen Puutarha Timo Juntti Oy:n kasvihuoneella Kaarinassa. Lue puutarhan toimitusjohtajan kokemuksia ilmastonhallinnasta Novarbon nettisivuilta.

Lue lisää

Novarbo Kerrosviljely - Vertical Farming

Novarbon Kerrosviljely on energiatehokas tapa viljellä kasveja sisätiloissa. Ylimääräinen lämpöenergia varastoidaan ja se voidaan käyttää uudelleen. Kasvuston haihduttama vesi otetaan talteen ilmasta ja palautetaan kastelujärjestelmään. Novarbo Growisor -ohjelmiston avulla voidaan optimoida kasvutekijöitä täysin automatisoidussa laitoksessa. Growisor mahdollistaa tuotannon pitkän aikavälin suunnittelun ja järjestelmän langattoman etäseurannan.

Lue lisää

Uusi avainasiakaspäällikkö

Novarbon uutena avainasiakaspäällikkönä aloitti kesäkuussa Helena Mörö ja hän työskentelee Novarbo-tuotteiden kotimaan myynnissä. Toivotamme Helenan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Novarbo mukana KasvihuoneTalk -seminaarissa

Toimitusjohtajamme Teppo Rantanen on keskustelemassa KasvihuoneTalk -seminaarissa ensi kevään kasvualustoista torstaina 12.8. klo 12.00. Tuotekehitysjohtajamme Hannamaija Fontell puolestaan on mukana LepaaTalk!Studiossa perjantaina 13.8. Tutustu LepaaTalk-seminaarien ohjelmaan näyttelyn verkkosivulla.

Lue lisää