NHK-Keskus Oy

NHK-Keskus Oy

Lautatarhankatu 3, 13110 HÄMEENLINNA

Koneet tehokkaaseen tuotantoon

NHK Group on vuonna 1990 perustettu kotimainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkealaatuisista tuotemerkeistä ja alan kehittyneimmistä menetelmistä. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa Lely, PÖTTINGER, JCB, Strautmann, TMC Cancela ja Heizomat.

Tutustu näihin

JCB 409 -pyöräkuormaaja

JCB:n ketterä ja hyvin varusteltu pieni pyöräkuormaaja soveltuu loistavasti erilaisiin kuormaustarpeisiin. Niissä on erinomainen teho-painosuhde ja vankkatekoinen runko, mikä takaa tehokkuuden sekä turvallisuuden.

Lue lisää

JCB QS -varavoimageneraattori

JCB QS -varavoimagenaraattorit takaavat, että saat virtaa silloin, kun sitä tarvitset. Niiden sähkönsyöttö on hyvälaatuista ja tasaista ja polttoaineenkulutus erittäin taloudellinen. Ennen kaikkea ne on tehty kestämään suomalaisessa säässä, ympäri vuoden.

Lue lisää

Heizomat -lämmitysjärjestelmät

Kattila on lämmitysjärjestelmän sydän. Pitkälle automatisoidut Heizomat RHK-AK -kattilat tuottavat tarvitsemaasi lämpöä ympäristöystävällisesti ja korkealla hyötysuhteella.

Lue lisää

Lepaa-messujen vierailukohde: NHK Hämeenlinna

Lepaa-messujen aikana on mahdollista tutustua NHK Hämeenlinnan lämmityskeskukseen bioenergiaratkaisuidemme asiantuntijoiden opastuksella. Toimipaikallamme lämpöä tuotetaan kotimaisista pelleteistä kahdella Heizomat-pellettikattilalla. Tule kuulemaan miksi päädyimme kahden kattilan järjestelmään ja millainen lämmitysjärjestelmä olisi sinun tarpeisiisi sopivin.

Lue lisää