Muovijaloste Oy /               Aspelin Group

Muovijaloste Oy / Aspelin Group

Muovitie 2, 15860 HOLLOLA

Ekologisin pakkaus on se, joka suojaa parhaiten ja säilyttää tuotteen pisimpään.

Meiltä saat innovatiiviset ja ekologiset pakkausmateriaalit lähes kaikkeen pakkaamiseen. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaan kanssa löytää tuotteelle asiakkaan näköinen pakkaus, kilpailukykyiseen hintaan. Pakkaus, joka suojaa tuotetta, auttaa kuluttajaa löytämään oikean tuotteen ja on käytön jälkeen vaivaton kierrättää. Ota yhteyttä – haluamme auttaa sinua onnistumaan!

Uutuustuotteet

Paperilaminaatti pakkausmateriaalina

Aspelinin uutuus syksylle on muovia vähentävä ja erittäin kauniin painatuksen mahdollistava paperilaminaatti. Materiaali antaa erinomaisen säilyvyyden tuoretuotteille kuten salaateille sekä vihanneksille ja soveltuu erinomaisesti myös leipomotuotteille. Paperilaminaatti helpottaa pakkauksen lajittelemista kotitalouksissa, sillä sen voi kierrättää kartonkijätteenä. Tällä materiaalilla tuotteesi erottuu edukseen. Kysy tuotteesta lisää myyjiltämme!

Katso lisää

Woodly-puumuovipakkaus

Olemme mukana tekemässä Woodly-puumuovipakkauksia. Woodly on kierrätettävä ja hiilineutraali puumuovi, jonka pääraaka-aineena on FSC-sertifioitu havusellu. Materiaali tarjoaa muovin erinomaiset ominaisuudet ekologisemmin. Ensimmäiset Woodly-pakkaukset jalkautuivat myymälöihin kesäkuussa, kun K-ryhmä testasi tuotetta Pirkka-ruusubegoniapakkauksissa. Woodly-pakkauksen tunnistaa merkistä ”Parempi luonnolle – muovipakkaus puusta”. Kysy lisää myyjiltämme!

Katso lisää