MenSe Oy

MenSe Oy

Hallikuja 2, 54500, TAAVETTI

Leikkurit, niittokauhat, turvakengät, rotaattorit

Hydrauliset leikkurit, niittokauhat, turvakengät, rotaattorit

Tutustu näihin

MER-rotaattorit, läpiviennit, asennussarjat, pikakiinnikkeet ja korvakkeet

MER-rotaattoreilla on tukuttain käyttömahdollisuuksia. MenSe-leikkureissa ne laajentavat laitteen ulottuvuutta. Metsäteollisuus-, kiinteistönhoito- ja maatalouskoneissa ne tarjoavat ratkaisuja alkaen kauhan pyörityksestä aina hyvin suuria vääntömomentteja vaativiin kohteisiin. Saat meiltä myös kaikki osat kauhanpyörittäjän rakentamiseen.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

MenSe-niittokauha

Leikkaa, kerää, ruoppaa, poista maa-ainesta. Niittokauhalla voit parantaa ojien virtausta leikkaamalla ja keräämällä vesikasvillisuuden ojista ja luiskista, tarvittaessa maata poistamatta. Sama onnistuu myös järven- tai merenrannasta sotkematta vettä mudalla. Kauha voidaan asentaa muun muassa kaivukoneisiin. Järeimmässä, MenSe-niittokauhassa on vankka rakenne ja Hardox-terät eivät kiviä pelkää. Kerralla saadaan poikki jopa 7 cm runko, eli tämä laite soveltuu myös vesakon raivaamiseen.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Turvakengät

Nämä jalkinneet muuttavat käsityksesi turvakengistä. Kengät joita et halua jättää käyttämättä vapaa-ajallakaan. Turvakengät ovat tärkeä osa työmaan suojavarustusta. Tyyppihyväksytyillä turvajalkineilla vältetään tapaturmat, joiden aiheuttamat kulut voivat olla suuria.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Hydrauliset leikkurit

Leikkuupää on kevyt ja kompakti ja samalla hyvin tehokas suuren leikkausvoiman sekä työskentelyleveyden (1,3 - 2,4 m) ansiosta. Kertakatkaisulla voidaan leikata maksimissaan 4-10 cm runkopaksuuksia. Leikkuuterien muoto ja profiili mahdollistavat myös sahauksen, jolloin työskentely ei keskeydy suuremmillakaan runkopaksuuksilla. Leikkuupään laaja ulottuvuus, myös esteiden taakse, sekä hyvä ajettavuus mahdollistavat tarkan ja valikoivan leikkuun parantaen työn tuottavuutta ja laatua. Leikkuri ei lennätä kipinöitä eikä kiviä tai muuta leikkuujätettä ympäristöön, joten leikkuri sopii mainiosti myös taajamakäyttöön.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

MenSe-kauhanpyörittäjät

Hydraulisella ja mekaanisella lukituksella varustetut kauhanpyörittäjät soveltuvat mainiosti 3-20 tn kaivinkoneisiin. Irroitaminen tapahtuu nopeasti pikakiinnikkeellä raskaampien työkuormien ajaksi. Kauhanpyörittäjän asentaminen on vaivatonta - ei tarvita sähköjä tai lisäbokseja.

Lataa tiedosto Katso lisää

MenSe-niittokauha

Vankkarakenteinen niittokauha moniin käyttökohteisiin. Hardox-terät eivät kiviä pelkää. Kerralla poikki jopa 7cm runko. Leikkaa ja kerää, ruoppaa, poista tarvittaessa maa-ainesta.

Katso lisää