Marja-Suomen Taimituotanto Oy

Marja-Suomen Taimituotanto Oy

Vehvilänsalontie 19, 77600 SUONENJOKI

Taimet tuottavaan kasvuun

Marjatilan taimet ja tarvikkeet

Tutustu näihin

Marja-Suomen Sanomat 2020/21

Marja-Suomen Taimituotanto Oyn lehti ammatti marjanviljelijöille. Lehden sähköinen versio on luettavissa meidän kotisivuilla.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

PlantoSys tuotteet vahvistavat kasvin puolustuskykyä

PlantoSys tarjoaa järjestelmällisen menetelmän mansikan luontaisen terveyden ylläpitämiseen Olemme kehittäneet täysin luontaisia tuotteita ammattiviljelijöille ja -puutarhureille. Paras suoja sadollesi on kasvin oma kestävyys. Tuotteemme edistävät kestävyyden kehittymistä. PlantoSys-tuotteita voidaan käyttää juurien (maan) tai lehtien kautta. PlantoSys on 2010 perustettu Hollantilainen yritys joka kehittää ja tuottaa biologisia vahventeita ja lannotteita. Heidän tuotteensa ovat olleet käytössä jo yli 30 kasvilla ja yli 20 maassa. Meillä Marja-Suomen Taimituotannolla on jo monen vuoden kokemus PlantoSysin kasvivahventeista ja vastaamme mielellään lisäkysymyksiin. Lisätietoa löytyy myös seuraavista esitteistä.

Ladattavat tiedostot

Elite Kasvutunnelit

Tunnelin alla marjat ovat suojassa sateelta ja tuulelta. Ne voidaan näin ollen poimia säästä riippumatta ja toimitusvarmuus on huomattavasti parempi avomaan viljelyyn verrattuna. Ehdoton etu tunneliviljelyssä on myös satokauden pidentämisen mahdollisuus sekä satoa varhaistamalla että myöhäistämällä. Näin marjakilon keskihinta saadaan pidettyä korkeana. Myös satotaso nousee, kun kasvuolosuhteet ovat merkittävästi paremmat ja marjojen koko suurempi. Viljelyn onnistunut hallinta mahdollistaa erinomaisen sadon laadun – koko sato voi olla kauppakuntoinen. Edustamme Suomessa laadukkaita Elite -kasvutunneleita. Saatavilla on sekä ENVIRO, että ESPANJALAINEN tunnelimalli. Lue lisää seuraavasta liitteestä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on lisäkysyttävää.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

AgrowSer Kasvihuonetunnelit

Marja-Suomen Taimituotanto on talvella 2020 rakentanut uudet kasvihuonetunnelit, näiden uusien tunneleiden rakenne hyödyntää niin tunneleiden, että kasvihuoneiden parhaat puolet. AgrowSer rakentaa jokaisen tunnelin mittatilaustyönä aina viljelijän tarpeiden mukaan. Lue lisää seuraavasta esitteestä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulle jää mitään kysyttävää.

Ladattavat tiedostot

Marja-Suomen taimituotannon tuote esite

Marja-Suomen Taimituotannon valikoima on todella laaja ja olemme keränneet tuotteista tietoa meidän verkkosivulle ja verkkokauppaan, mutta tästä kuvastosta pääset tutustumaan lähemmin osaan Marja-Suomen tuotevalikoimasta.

Ladattavat tiedostot

Uutuustuotteet

Sonsation

Goossens Flevoplantin vahvakasvuinen pääsatokauden lajike. Lajike on hyvä vaihtoehto Sonatalle. Sonsation tarvitsee hyvän magnesiumlannoituksen ja tyvimädän ennakkotorjunnan. Marjat ovat hyvin esillä ja ovat helppo poimia. Marjat ovat mehukkaita, hyvänmakuisia, kiinteitä ja kiiltävän punaisia. Niiden kauppakestävyys on erinomainen. Sonsation soveltuu suoramyyntiin ja kauppaketjuun. Tällä videolla pääset näkemään miten vahvakasvuinen Sonsation on. Video on kuvattu pidemmällä aikavälillä ja siinä katsotaan Sonsationin kasvu istutuksesta kypsyvään marjaan.

Lataa tiedosto Katso lisää

Alexia

Alexia on uusi vahvakasvuinen ja runsassatoinen lajike pääsatoon. Marjat ovat makeita, mehukkaita ja kirkkaan punaisia. Ne ovat suuria ja niiden koko säilyy läpi satokauden. Marjat ovat hyvin esillä, joten ne on helppo ja nopea poimia. Laadun säilyttämiseksi on huolehdittava riittävästä ravinnetasosta ja kaliumin saannista. Esittelyvideolla Jarmo Röppänen kertoo miksi kannattaa istuttaa Alexiaa ja Sonsationia. Lajikkeesta voit myös lukea lisää meidän tuote-esitteestämme.

Lataa tiedosto Katso lisää

Dahli

Tämä uusi lajike on erittäin lupaava aikaisuutensa, vahvan kasvunsa ja upean makunsa takia. Dahli kypsyy 1-3 päivää Honeoye:ta ennen ja tämä pystytään katsomaan hyväksi vaihtoehdoksi Rumballe marjan laadun takia. Hyvän makunsa, kauniiden marjojen ja hyvän kauppakestävyyden takia tämä mansikka on erittäin sopiva jälleenmyyntiin. Jarmo Röppänen kertoo videolla Dahli lajikkeen 2020 ensimmäisestä koeviljelystä, minkälaiselta lajike vaikuttaa ja miten se eroaa muista varhaislajikkeista.

Lataa tiedosto

Elite Kasvutunnelit

Marja-Suomen Taimituotanto on käyttänyt Elite tunnelsin Enviro- ja Espanjalaisia tunneleita jo vuosia. Tässä uudessa videossa Jarmo Röppänen kertoo näiden tunneleiden eroista ja miksi tunneliviljely on kannattavaa.

Lataa tiedosto Katso lisää

AgrowSer kasvihuonetunnelit

Marja-Suomen Taimituotanto on talvella 2020 rakentanut uudet kasvihuonetunnelit, näiden uusien tunneleiden rakenne hyödyntää niin tunneleiden, että kasvihuoneiden parhaat puolet. AgrowSer rakentaa jokaisen tunnelin mittatilaustyönä aina viljelijän tarpeiden mukaan. Tällä videolla Jarmo Röppänen kertoo, minkälaiset tunnelit hän on rakennuttanut ja minkälaisia muunnelma vaihtoehtoja AgrowSer tarjoaa. Jaettavista materiaaleista löydätte myös esitteen kyseisistä tunneleista.

Lataa tiedosto

Vajolet

Vajolet on voimakaskasvuinen lajike, jonka marjat ovat hyvin esillä. Ne ovat makeita, erittäin suuria, kartiomaisen muotoisia ja kauniin punaisia. Jarmo Röppänen kertoo videolla minkälainen Vajolet on lajikkeena.

Lataa tiedosto Katso lisää