Makita Oy

Makita Oy

Teilimäki 4, 01530 VANTAA

Puutarhatyökalut, sähkötyökalut ja niiden tarvikkeet

Makita valmistaa ammattilaisille ja harrastelijoille laadukkaat ja kestävät tuotteet niin rakentamisen ja remontoinnin kuin puutarhan- ja metsänhoidonkin tarpeisiin.

Uutuustuotteet

Oksasaha LXT ® DUC101

Näppärä ja kevyt oksasaha helppoon oksien katkaisuun. Helppokäyttöinen oksasaha oksien katkaisuun. Saha on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla ja automaattisella teräketjun voitelulla. Ohut teräketju ja 8 m/s ketjunopeus tekevät sahaamisesta nopeaa ja vaivatonta. Saha painaa käyttökuntoisena 5,0 Ah akulla vain 2,0 kg.

Katso lisää

Ruohotrimmeri LXT ® DUR193

Kätevä ja kevyt ruohotrimmeri viheralueiden siistimiseen. Kevyt ja monipuolinen ruohotrimmeri, jonka leikkausleveys on 260 mm. Sopii nurmikon siistimiseen ja viimeistelyyn. Varren pituutta voi säätää teleskooppisesti ja leikkuupään kulmaa voi säätää, joten trimmerillä ulottuu helposti istutusten tai kalusteiden alle.

Katso lisää

Ketjusaha XGT ® UC015G

Tehokas hiiliharjaton saha suurella ketjunopeudella monipuoliseen käyttöön. Akkuketjusaha tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla monipuoliseen käyttöön. Suuri 25,5 m/s ketjunopeus, vääntävä moottori ja tasapainoinen rakenne, saha soveltuu myös metsä- ja hirsitöihin. Laippa 14", työkaluton ketjun kiristys ja vaihto.

Katso lisää