Kuusiaita.fi

Kuusiaita.fi

Pyrröntie 243, 86300 OULAINEN

Kotimaiset kuusiaitataimet helposti verkkokaupasta

Kuusiaita on kaunis ja vihreä läpi vuoden. Koskelan Taimitarha tuottaa kotimaisia, laadukkaita kuusiaitataimia 10 vuoden sekä metsätaimia 20 vuoden kokemuksella Pohjois-Pohjanmaalla Oulaisissa. Toimitamme koko Manner-Suomeen, tilaa taimet helposti verkkokaupasta www.kuusiaita.fi. Tule tutustumaan tuotteisiimme messuosastolle!

Tutustu näihin

Vieraile verkkokaupassamme

Kuusiaita.fi verkkokaupasta tilaat kuusiaitataimet helposti ja nopeasti. Kaupassa saatavilla useita eri taimikokoja, joista suurimmat - ruukkutaimet - ovat syksyn myynnissä noin 70-90cm pitkiä. Ilmainen toimitus kaikkii yli 100€:n tilauksiin lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen. Piipahda osastolla, niin kerromme lisää tuotteista.

Lue lisää

Istuta kuusiaita

Kuusiaita vaikuttaa suotuisasti ympäristöönsä parantamalla pienilmastoa ja lisäämällä pihan monimuotoisuutta toimimalla piilopaikkana monille lintulajeille sekä hyönteisille. Ohjeillamme istutat kuusiaidan, joka on kaunis ja vihreä läpi vuoden.

Lue lisää

Kaunis ja vihreä läpi vuoden

Kuusiaita on kaunis ja vihreä läpi vuoden. Aitakasvina kuusi erinomainen. Sitä ei tarvitse suojata kevätahavalta ja se on kasvupaikkavaatimuksiltaan melko vaatimaton. Kuusiaita on huoleton ja ekologinen valinta, joka rajaa pihaa selkeästi myös talvella. Kuusiaita toimii monenkokoisena.

Lue lisää