Koroisten Puutarha Oy

Koroisten Puutarha Oy

Haagantie 63, 21120 TURKU

Taimet ja puolivalmisteet

Koroisten puutarha tuottaa ryhmäkasveja, ruukkukasveja ja yrttejä tukkumyyntiin. Laaja ja vaihtuva valikoima pistokkaita ja omia kylvölaatikoita saatavilla sesongin mukaan. Laadukkaat tuotteet ja osaava henkilökunta ovat täällä sinua varten!

Tutustu näihin

Volmaryn Taimiluettelo 2021

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Koroisten Taimiluettelo 2021

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

UUTUUS, Gerbera Garvinea Sweet- sarja

Puutarhagerbera on kestävä ryhmä- ja ruukkukasvi, erinomainen parveke- ja terassikasvi. Saatavana 112 ja 28 levyinä

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Phlox hybrida Caroline

Tuuhea ja vahvakasvuinen leimu ryhmäkasvivalikoimaan. Pitkäkestoinen ja näyttävä kukinta. Täyttää suuretkin ruukkuistutukset.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Bidens ferulifolia 'Interceptor'

Tiiviskasvuinen ja suurikukkainen amppelirusokki. Erittäin hyvä haarovuus ja kuljetuksenkesto. Ihanteellinen ja vahva kasvi ruukkumyyntiin.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Artemisia Silver Brocade

Hiekkamaruna on voimakaskasvuinen, kookas ja erittäin helppohoitoinen lisukekasvi. Erittäin näyttävä esimerkiksi suuressa ruukussa rungollisen verenpisaran ja sinitähtösen kanssa. Kuva Lepaan puistosta elokuu 2020.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

Lobelia erinus 'Laura Red'

Kaivattu uutuusväri Laura-pistokaslobeliasarjaan. Aikainen, hyvin haarova ja suurikukkainen lajikesarja.

Lataa tiedosto Katso lisää

Tarhabegonia, Begonia Big White w. Green Leaf

Odotettu uutuus! Valkoinen Tarhabegonia, jossa upean suuret kukat. Lajike kestää aurinkoa, mutta viihtyy myös varjossa. Parhaiten tarhabegonia toimii ryhmä- ja ruukkuistutuksissa.

Katso lisää

Tarhaorvokki, Cool Wave F1

Pitkään kukkiva voimakas kasvuinen amppeliorvokkisarja. Meidän valikoimaan kuuluu myös muita siemenlisättyjä orvokkeja. Helpoiten löydät valikoiman meidän omasta luettelosta kotisivuillamme. Moniin ryhmiin on tullut upeita uutuuksia!

Katso lisää

Kesäpäivänhattu, Rudbeckia x hybrida Summerdaisy's

Upeat kirkkaanväriset kukat. Kesäpäivänhattu kasvaa voimakkaasti ja versoo hyvin. Lehdistö on tummanvihreä ja kukkavarret erittäin vahvat. Uutuutena ryhmään on saatu kerrotut Double Choco, Double Gold, hillitympi Compact Bicolor, kirsikanpunainen Cherry ja kullankeltainen Golden Sun.

Katso lisää

Paprika, Sweet Bells Red

Patiovihannekset kasvattavat suosiotaan ja tämä lajike yksi uutuuksista. Paprikassa on pitkulaiset hedelmät, joissa on mieto ja makea aromi, täydellinen lisä esim. salaatteihin. Lajike sopii erinomaisesti parvekkeille ja terasseille.

Leijonankita, Snappy Cherry Mix

Ruukkuvilejlyyn soveltuva hempeä värisekoitus. Korkeus 20-25 cm

Katso lisää

Amppelirusokki, Bidens Taka Tuka M Yellow Red Star

Oranssi-punasävyinen amppelirusokki ruukkuviljelyyn ja pienempiin amppeleihin. Hyvin haaroittuva, keskivahva kasvu. Suuret, pyöreät kukat lehdistön yllä, pitkäaikainen kukinta.

Tarhadaalia, Lubega Special Sunrise

Näyttävä erikoisvärien ryhmä, jossa kerrotut kukat. Sunrise lajikkeessa on sekoitettuna oranssin ja pinkin sävyt. Upea uutuus!

Katso lisää

Petunia, Pegasus Special Thunderstorm

Erikoislajikkeita, joissa näyttävät erikoisvärit. Ryhmään tullut uutuutena myös Violet Splash, jossa vaalena lila taustaväri, lisää laikkeista Volmaryn 2021 luettelossa, joka löytyy kotisivuiltamme.

Katso lisää

Pikkupetunia

Calibrachoa x hybrida, pikkupetunia (miljoonakello) OMA JUURRUTUS. Pikkupetunioista ja Suterasta saatavilla oma juurrutteisia pikkutaimia ensikaudella! Levykoko 102. Monia värejä.

Katso lisää