Koroisten Puutarha Oy

Koroisten Puutarha Oy

Haagantie 63, 21120 TURKU

Taimet ja puolivalmisteet

Koroisten puutarha tuottaa ryhmäkasveja, ruukkukasveja ja yrttejä tukkumyyntiin. Laaja ja vaihtuva valikoima pistokkaita ja omia kylvölaatikoita saatavilla sesongin mukaan. Laadukkaat tuotteet ja osaava henkilökunta ovat täällä sinua varten!

Tutustu näihin

Volmaryn taimiluettelo

Volmaryn taimet ja siemenet. Uusin luettelo vuodelle 2023

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Koroisten Puutarhan taimiluettelo

Koroisten Taimiluettelo. Uusin luettelo vuodelle 2023.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Hihstil-taimiluettelo

Hishtil- taimiluettelo, Koroisten Puutarha

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

NÄYTEMAA 2021

Tutustu videolta Koroisten Puutarhan ja Helteen näytemaahan vuosimallia 2021! Voit myös vierailla Helteen pihalla paikanpäällä katsomassa kasveja, osoitteess Rengaskuja 3, Vanhalinna. Olet myös tervetullut moikkaamaan Koroisten Puutarhan väkeä samalla reissulla osoitteeseen Haagantie 63, Lieto.

Lue lisää

Erikoispelargonien puolivalmisteet

Vanhanajanpelargonit; Vanhanajan pelargonit tekevät uutta tuloaan nopeasti. Upeat lajikkeet ja kukkien ainutlaatuinen tyyli vetoaa kuluttajaan ja viljelijään. Koroisilta saatavissa monia erilaisia lajikkeita. Kuvassa esiteltynä kaikki. Saatavilla viikoilla 10-14, pakkauskoko 15 kpl/ltk, ruukku 11cm. Tutustu lisää luettelossamme. Saatavilla myös pistokkaina. Tuoksupelargonit; Lisäsimme erikoispelargoneja valikoimaamme! Grandeur Odorata- lajikkeet olivat erityisen suosittuja vuonna 2021, joten lisäsimme upeita tuoksuja valikoimaan. Tuoksupelargoneissa on pienet, minimalistiset kukat ja upea tuoksu. Moskitoshocker nimenomaisesti pitää hyttyset loitolla. Muut tuoksut, jotka lisättiin valikoimaan ovat Nutmeg, Cola ja Lemon. Valikoimassa ovat jo Hazelnut, Orange, Perfume ja Rose. Saatavilla viikoilla 10-14, pakkauskoko 12 kpl/ltk, ruukku 12cm. Saatavilla myös pistokkaana.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Yrtit 2021-2022

Koroisten Puutarha on laajentanut yrttituotantoa viime vuosina suuren kysynnän vuoksi. Pidämme uusien yrttien kokeilemisesta ja tuotamme kaikki yrtit huolellisesti. Käytämme yrteillä vain biologista torjuntaa, joten ne ovat turvallisia ja puhtaita. Kaudella 2021 suoritimme Rosmariini testin, jossa kokeilimme seitsemää eri lajiketta. Tutustu videolla tarkemmin. Meiltä saa laajan valikoiman yrttien pistokastaimia, levykoot vaihtelevat toimittajan mukaan. Pääosassa yrttimme toimittaa Hishtil, myös Volmaryn yrttivalikoima on laajentunut viime vuosina. Toimitamme myös puolivalmiita ja valmiita yrttejä! Pakkaus 12kpl/ltk, 12cm ruukussa! Huoleton ja kestävä tapa kokeilla pientä erää! Tutustu ja kysy lisää Katso video!

Lue lisää

Puolivalmiit laventelit

Nyt saatavilla Koroisten tuottamia, kotimaisia laventeleita. Laventelit kasvatettu talven yli, jolloin ne kukkivat samana vuonna. Kokeilemme uusia lajikkeita joka vuosi ja pidämme parhaat valikoimissa. Vuonna 2022 saatavilla Hidcote Blue, Munstead, Vienco Purple, Lavenite Magic Molten Silver ja uutuutena Hishtil’s BeeZee-sarja. Erittäin pölyttäjäystävällinen sarja ja vivahteikas valikoima! Väreinä Pink, Dark Blue, White, Light Blue ja Power Blue. Näiden lisäksi saatavilla myös Libelle Compact Rose. Laventelit ovat 12 cm ruukuissa ja pakkauskoko 12 kpl/ltk. Saatavilla vk 5 alkaen. Saatavilla myös pistokkaina.

Kukkapilarit

TILAA OMASI ENNEN MARRASKUUN LOPPUA, tuotetta rajoitetusti. Saatavilla paljon erilaisia, laadukkaita ja upeita kukkapilareita. Katso videolta vaihtoehdot! Saatavilla vk 15 alkaen, ruukkukoko 21-24 cm.

Kuvagalleria

Lue lisää

Koroisten omat pikkutaimet

Pikkupetunian, lumihiutaleen (ja amppelidianan) kotimaisia pikkutaimia saatavilla. Kennokoko 104. Laaja valikoima. Tilaa omasi ajoissa! Katos kuvagalleriasta uutuuksia vuodelle 2022!

Kuvagalleria

Orvokit

Ei niinkään uutuus, mutta kestosuosikki! Koroisten Puutarhalta saat luotettavasti hyvän laatuiset orvokin paakku- ja kylvötaimet. Esittelyssä nostamme esille valikoiman helmet, Cool Wave- ja Frizzle Sizzle ryhmän. Cool Wave on tunnettu suurista, aikaisista ja näyttävistä kukistaan. Erinomainen amppelilajike. Muista tilata Cool Wave tuotteet ajoissa! Frizzle Sizzle on ainutlaatuinen ripsureunainen orvokki! Uutuutena ryhmään tulee Frizzle Sizzle mini Blue. Ehdoton myyntivaltti kevään orvokkimarkkinoilla! Tilaa kotimaiset pikkutaimet pikimmiten.

Kuvagalleria

Lue lisää

Inkajuuri Yacon, Smallanthus sonchifolus Asteraceae

Ainutlaatuinen, erikoinen, Suomen oloissa menestyvä superjuurikas, näin lyhyesti sanottuna. Inkajuurta voi viljellä joko tuorevihanneksena avomaalla tai ruukuissa. Ruukun halkaisijan on hyvä olla 13+ cm. Kuluttajalle mielenkiintoinen uutuus ja erittäin terveellinen. Inkajuuri on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä on käytetty jo vuosisatoja. Pistokkaana saatavilla 84-kennoissa, myös Luomuna. Lajikkeina Inka White ja Inka Red.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Jatkuvasatoiset mansikat

Koroisten Puutarhalta on saatavissa laaja valikoima erilaisia amppelimansikoita. Mukana myös puutarha- ja kausimansikoita.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Rudbeckia x hybrida Summerdaisy’s. Kesäpäivänhattu

Upea ryhmä kesäpäivänhatusta. Kukkii ensimmäisenä vuonna ja on yksivuotinen. Hehkuvat värit, jotka loistavat aina pakkasiin saakka. Latvontaa ei suositella, koska versovuus on hyvä. Tummanvihreä lehdistö, joissa vahvat kukkavarret. Erinomainen suuriin istutuksiin ja kaupunkeihin.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Ptilotus exaltatus Joey- Silkkitassu

Hopeanpinkki parannettu silkkitassu. Erinomainen tuote ryhmäkasvien rinnalle. Kukka muistuttaa muodoltaan sulkaa. Silkkitassu kestää kuumuutta ja kuivuutta. Korkeus n.40cm. Saatavilla 180 levyissä.

Kuvagalleria

Lue lisää

Thunbergia alata Sunny Susy-Ryhmä, Mustasilmäsusanna

Runsaasti kukkiva ryhmä, jossa upeat värit! Kasvu on voimakasta ja kasvista saa nopeasti näyttävän. Aikainen kukinta. Yhdistele värejä värikkäiden ruukkujen kanssa ja ihastu!

Kuvagalleria

Lue lisää

Lisukkeet

Koroisten Puutarhalla on laaja hankinta verkosto ja paljon vaihtoehtoja lisukekasveista! Löytyy matalaa, kompaktia, roikkuvaa, riippuvaa, pyöreää, hieman villimpää ja hallittua monissa eri väreissä. Uutuutena Volmarylta Helichrysum Sylvita sarjaan Patio ja Basket lajikkeet.

Kuvagalleria

Uutuustuotteet

UUTUUS, XL- TAIMET 28-levyissä

Kätevät XL-taimet 28-levyissä. Helppo kasvattaa patiolla tai pienessä puutarhassa. 28-potin voi istuttaa helposti suurempaan ruukkuun tai myydä suoraan kuluttajalle kasvatettavaksi. Esittelyssä suosittuja chili- ja tomaattilajikkeita. Sarjaan kuuluu myös muita, joten ota yhteys Koroisille ja kysy lisää!

Lataa tiedosto Katso lisää

Gaura Denothera Iindheimeri ’Summer Bloom Baby’

Erittäin kompakti kesäkynttilä. Valloittava uutuus!

Petunia E3 Easy Wave

Markkinoiden uusin lajikesarja! Erittäin aikainen, viljelyaika kylvöstä kukintaan 10-12 viikkoa. Kehitetty Easy Wave - sarjasta, sama säänkesto, runsas kukinta ja tuuhea kasvutapa..

Lataa tiedosto Katso lisää

Scabiosa Kudo Pink, Kivikkotörmäkukka

Upea pölyttäjien lemppari! Katso lisää kuvasta ja näytemaavideolla!

Katso lisää