Koroisten Puutarha Oy

Koroisten Puutarha Oy

Haagantie 63, 21120 TURKU

Taimet ja puolivalmisteet

Koroisten puutarha tuottaa ryhmäkasveja, ruukkukasveja ja yrttejä tukkumyyntiin. Laaja ja vaihtuva valikoima pistokkaita ja omia kylvölaatikoita saatavilla sesongin mukaan. Laadukkaat tuotteet ja osaava henkilökunta ovat täällä sinua varten!

Tutustu näihin

UUDET LUETTELOT OVAT TÄÄLLÄ!

Koroisten Puutarhan, Volmaryn ja Hishtillin uusimmat kuvastot ovat nyt ilmestyneet! Tutustu Koroisten täysin uuteen ilmeeseen ja löydä ensikauden kasvit koko valikoimastamme!

Lue lisää

Tutustu Koroisten Puutarhaan!

Millaista on Koroisten Puutarhalla? Katso video ja tutustu! Klikkaa 'Lue lisää' ja nauti!

Lue lisää

Uutuustuotteet

Kuumat PETUNIA uutuudet!

Petunian uutuudet Mambon Pastel Mix ja E3 Sweet Taffy Mix ovat ensikevään hittivärejä! Mambon kompakti kasvutapa on täydellinen 6-pack konseptiin, tiheässä viljeltäväksi tai amppeleihin. Kestää hyvin sadetta ja auringon paahdetta. Mambon Pastel Mix saatavana Koroisten omana Paakkutaimena (250 kpl) ja kylvölaatikkona. Petunia E3-ryhmä on voimakaskasvuinen ja suurikukkainen. E3-ryhmästä löytyy muitakin värejä ja niihin kannattaa tutustua Koroisten Puutarhan uudessa luettelossa. Sweet Taffy Mixin erikoisuus on sen hempeät, mutta raikkaat värit. Mix- sekoituksessa mukana upea Pink Morn, jota et löydä mistään muualta! Kaikki E3-ryhmän Petuniat ovat myös saatavilla 28-Paakkutaimena. XL-taimen kasvatus on helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta.

Katso lisää

KP-MAXI STARS

Oman tuotannon orvokkipaakut ovat taattu kevään merkki. Tässä esittelyssä yksi meidän suurikukkaisista sarjoista, KP-Maxi Stars. Ryhmästä löytyy trendikkäitä värejä, jotka monipuolistavat valikoimaa. KP-Maxi Stars on kestävä ja suurikukkainen sarja. Kuvassa esittelyssä oikealta vasemmalle, hempeä Lavender Pink, UUTUUS Metallic Blue Blotch, UUTUUS Lavander Blue Shades ja suosittu Peach Shades. Kysy lisää orvokeista Koroisten tiimiltä!

Katso lisää

HYÖTYKASVEJA!

Paprika Basket Orange on uusi roikkuva napostelupaprika, eli amppeleihin ja ryhmäistutuksiin erinomaisesti sopiva yksilö! Erittäin satoisa lajike, joka tuottaa keskikokoisia paprikoita. Amppelitomaatti Donna Red lähtee kasvuun erittäin nopeasti ja hyötyy latvomisesta. Suositeltu latvomiskohta on kolmen lehtivälin korkeudelta. Tomaatit ovat hieman kirsikkatomaatteja suuremmat ja niissä on ohut kuori. Kasvutapa on kaunis ja marjat muodostuvat lehtien päälle. Kolmantena jännittävä paprika UUTUUS, Pumpkin Orange! Tässä veikeässä uutuudessa paprika tuottaa oransseja ja mustia paprikoita! Ehdottomasti kokeilun arvoinen uutuus! Näitä KAIKKIA on saatavilla XL-TAIMENA, eli vain 28kpl- kokoisessa levyssä! Kuinka kätevää! XL-taimien etuna on ripeä kasvuun lähtö ja valikoiman monipuolistaminen erikoisuuksilla. Tutustu ja kysy lisää!

Katso lisää

Huh, HELLETTÄ! Uutuuksia Volmarylta

Aurinkoa ja säänkestävyyttä! Tässä uutuuksia kuumuuteen! Tulikruunu, Lantana Evita Fire on upean hehkuva Volmary-uutuus! Upean tuoksun ja värien omaava lantana on erinomainen lisä ryhmäkasvivalikoimaan, Osaa väreistä saatavana myös 51-levyissä! Timanttikukka, Gazania Jupiter Silver Orange Sun on lamoava ja häikäisevän värinen uutuus! Erinomainen lisä istutuksiin! Upeaa paluuta tekevä kruunuportulakka, Portulaca Pazazz on Volmary uutuussarja, johon on lisätty paljon värejä! Erittäin suurikukkainen sarja on taattu katseen vangitsija puutarhalla. Tutustu valikoimaan Volmaryn luettelossa!

Katso lisää

VOLMARYN POIMITUT UUTUUDET

Kaikki uutuudet löydettävissä Volmaryn uudesta katalogista! Tässä esittelyssä kolme uutta väriä suosittuun marketan Aramis-ryhmään. Girly PInk, Peach-Eye ja Classic Red. Scaevolasta kompakti lila! Scaevola abanico compact Purple on erinomainen pöytä- ja amppelituotantoon. Molempia kasveja saatavana 128-levyissä. Puolivalmis uutuutena myös Girly Pink! Kysy lisää!

Katso lisää

Erikoisuuksia vailla?

Tässä poimintoja meidän valikoimasta! UUTUUS Tabletensia-hortensiat ovat nimensä mukaan laakeita pöytähortensioita. UUTUUS Rumex Twister Copper Red, viinisuolaheinä kummituspuun muodossa? Lehdet ovat syötäviä ja maistuvat mukavan kirpeiltä. Upea kuparin väri ja erikoinen kasvutapa lisää ulottuvuutta istutuksiin. APTENIA MEZOO TRAILING RED eli mesiherttalehti on raikas lisuke kasvi istutuksiin ja yksittäin. Kestää hyvin paahdetta ja kuivuutta. Sateella tai kovin märkänä lehdet jäävät pienemmiksi, mutta silti näyttävä! BASILIKANVUOSI 2024, eli basilikaa tulee näkemään joka puolella ensivuonna! Koroisten Puutarha tuottaa monia siemenlisättyjä basilikoita, pistokkaiden kirjo on laaja ja UUTUUTENA BASILIKAPILARI! Kysy lisää meidän vaihtoehdoista ja löydetään sinun erikoisuutesi!

Katso lisää