KH-Koneet Oy

KH-Koneet Oy

Metsäkyläntie 6, 01800 KLAUKKALA

Maanrakennuskoneiden maahantuonti ja myynti

KH-Koneet Oy on maansiirtokoneiden maahantuoja. Tuomme maahan Yanmar-kaivinkoneita, Kramer-pyöräkuormaajia-ja Ljungby Maskin-pyöräkuormaajia, Dynapac-maantiivistäjiä sekä Brock-imulakaisukoneita. Myymme, varustelemme, huollamme sekä vuokraamme myös koneita.

Tutustu näihin

Kramer-pyöräkuormaajat

Kramer on saksalainen pyöräkuormaaja, teleskooppipyöräkuormaaja ja kurottajien valmistaja. Pyöräkuormaajat tekevät vaikutuksen erinomaisella ohjattavuudellaan, maastokyvyllään ja korkealla tehokkuudellaan. Koneen erikoissuunnittelun ansiosta painopiste ei muutu ohjausliikkeiden takia, vain pyörät liikkuvat ohjattaessa. Näin ollen maksimaalinen hyötykuorma ja korkea vakaus säilyvät jopa täydessä lukituksessa ja epätasaisella alustalla.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Yanmar-kaivinkoneet

Maanrakennuskoneiden edelläkävijänä Yanmar on asettanut rakennusalan standardeja yli 50 vuoden ajan. Huippuluokan konevalikoimaan kuuluu kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja dumppereita. Yanmar-koneissa yhdistyy tehokkaat moottorit patentoituihin hydraulijärjestelmiin, saavuttaen korkean hyötysuhteen, taloudellisuuden ja käytettävyyden.

Kuvagalleria

Lue lisää

Ljungby Maskin

Ljungby Maskin on ruotsalainen pyöräkuormaajien valmistaja. Pyöräkuormaajia löytyy kattavasti 9-30 tonnin kokoluokissa. Koneet ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Laajasta malli- ja varustevalikoimasta valinnat tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja kone räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Koneille on tunnusomaista vääntöjäykkä rakenne, jossa on tehokkaat moottorit, vaihdelaatikko ja vetoakselit, alhainen polttoaineenkulutus, suuri hydraulivirtaus, alhainen melutaso, pieni kääntösäde, hyvä näkyvyys ja monia muita ylivoimaisia teknisiä ominaisuuksia. Ljungby Maskin kehittää koneitaan jatkuvasti. Tuotekehitys tapahtuu usein yhdessä asiakkaiden kanssa sekä perustuen heidän omaan kerättyyn kokemukseen. Tällä tavoin kehitetyt käytännölliset ratkaisut ovat otettu käyttöön nykypäivän vakiokoneissa.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Brock-imulakaisukoneet

Brock edustaa innovatiivisuutta, osaamista ja laatua korkealaatuisten imulakaisukoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Omistautuneiden työntekijöiden osaaminen ja vuosien kokemus kehitystyöstä ja palvelusta muodostavat asiakaslähtöisen laatupolitiikan perustan. Kaikki Brock-imulakaisukoneet räätälöidään täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kattavan lisälaitevalikoiman ansiosta imulakaisukone saadaan rakennettua täyttämään kaikki vaatimukset käyttökohteesta riippumatta.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää