Kekkilä Oy

Kekkilä Oy

Ratatie 11, 01510 VANTAA

Korkealaatuisia ratkaisuja modernin puutarhatalouden tarpeisiin

Kekkilä-BVB on Euroopan johtava kasvualustatoimija sekä ammattiviljely että kuluttaja brändiensä kautta. Kekkilä Professional tuotemerkin alla tuotamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita globaalin, modernin puutarhatalouden tarpeisiin. Haluamme auttaa tuottamaan ruokaa ja muita puutarhatuotteita entistä tehokkaammin, vastuullisemmin ja taloudellisemmin. Vastuullinen kasvu on aina ollut strategiamme keskiössä. Keskitymme nyt haasteisiin ja mahdollisuuksiin, kuten hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, vesien hallintaan, hyvinvointiin vihreämpien kotien ja kaupunkien kautta sekä kasvisruoan mahdollistamiseen kasvavalle maailman väestölle. Hyödynnämme ja kehitämme tietämystämme vastuullisista puutarhaviljelyratkaisuista ja tuotteista ihmisten ja koko planeettamme hyödyksi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme parempaa tulevaisuutta.

Tutustu näihin

Ilmava ja terve kasvu sammalta sisältävillä AirBoost-kasvualustoilla

Kekkilän tuttujen ja turvallisten AirBoost-tuotteiden sisältämä sammal takaa kestävän ja ilmavan seoksen, joka kastuu ja jakaa ravinteet tasaisesti. Saatavana optimoidut tuotteet kukka-, taimisto- ja vihannesviljelyyn. Tervetuloa löytämään oikea seos juuri sinulle!

Lue lisää

Kekkilän puukuitua sisältåvät FLOW-tuotteet nyt myös Suomessa

Esittelyssä nyt Kekkilän maailmalla menestynyt FLOW-tuoteperhe, joka tuo ihanteelliset kasvuolosuhteet niin kukkaviljelyyn kuin metsätaimille. Puukuitu toimii kasvualustassa kuin perliitti varmistaen juuristolle ilmatilaa ja taaten nopean ja tasaisen kastumisen sekä ravinteiden imeytymisen. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää

Kekkilän huippu-uutuus EcoBoost yhdistää sammalen ja puukuidun parhaat ominaisuudet

Kekkilän EcoBoost mahdollistaa erinomaisen kasvun jopa puolta pienemmällä turvamäärällä. Taimistoille ja kukkaviljelyyn suunnattujen kasvualustaseosten sammal ja puukuitu varmistavat alustan ilmatilaa ja parantavat uudelleen kastumista ja ravinteiden tasaista levittäytymistä. Tule, niin kerromme lisää!

Lue lisää

Vihannes- ja marjanviljelyn kasvualustojen kierrätyspalvelu nyt koko Suomen alueella

Kekkilä Kierrätyspalvelut tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta orgaanisten ja epäorgaanisten jätteiden sekä maa-ainesten käsittelypalvelua – jalostamme bioaineksen uudeksi kasvuksi!. Tuotantolaitosverkostomme kattaa suurimman osan Suomesta: lyhyiden kuljetusmatkojen avulla minimoimme niin kulut kuin ekologisen jalanjäljen.

Lue lisää

Uutuustuotteet

TAIMISEOS FLOW

6-11 cm ruukuille, alta- ja päältäkasteluun, erityisesti altakastelumatoille

RUUKUTUSSEOS FLOW

10-17 cm ruukuille, sopii myös kouruviljelyyn

ECOBOOST TAIMI

Ryhmäkasveille ja kesäkukille 6-11 cm ruukuissa

ECOBOOST RUUKUTUS

Kesäkukille ja ruukkukukille 10-17 cm ruukuissa