Kauppapuutarhaliitto ry

Kauppapuutarhaliitto ry

Terveystie 12, 00730 Helsinki

Kauppapuutarhojen edunvalvoja

Kauppapuutarhaliitto on koristekasveja ja vihanneksia viljelevien kasvihuoneyritysten valtakunnallinen yrittäjäjärjestö. Kauppapuutarhaliiton tehtävänä on edistää ja kehittää kasvihuonealaa Suomessa sekä lisätä kasvihuoneessa viljeltävien tuotteiden tunnettavuutta.

Tutustu näihin

Kauppapuutarhaliiton ryhmäkasvikurssit 2020

Ryhmäkasvikurssien ohjelmassa suosittujen taimituottajien lajike-esittelyiden lisäksi Kauppapuutarhaliiton ajankohtaiskatsaus, sekä tietopaketti biologisesta kasvinsuojelustakoristekasveille ja viestinnästä! Kurssi järjestetään Oulussa, Mikkelissä ja Liedossa sekä livewebinaarina. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Liity Kauppapuutarhaliiton jäseneksi

Liity jäseneksi Kasvihuoneviljelijä – tule Kauppapuutarhaliiton jäseneksi! Kauppapuutarhaliitto on tehnyt vuodesta 1919 työtä kasvihuoneyrittämisen toimintaedellytysten ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Liiton jäseneksi voivat liittyä vain vihannes- ja/tai -kukkaviljelyä harjoittava kasvihuoneyritykset, kasvuhuoneyritykset sekä itujen tuottajat.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Kasvinsuojelukurssit ja ruiskuntestaukset

Liiton jäsenet voivat tilata kasvinsuojelukurssin työntekijöilleen. Kurssin päätteeksi suoritetaan kasvinsuojeluainetutkinto. Tutkinto on pakollinen kasvinsuojeluaineita ammatissaan käyttäville. Liitolta voit myös tilata kasvihuoneessa käytettävälle ruiskulle virallisen testauksen.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Kasvihuonealan vastuullisuus

Kasvihuoneala puolitti hiilijalanjälkensä! Hiilijalanjäljen lisäksi on monta muutakin syytä, miksi kotimaisia kasvihuonevihanneksia voi syödä erinomaisen hyvällä mielellä. Lue Kauppapuutarhaliiton nettisivuilta!

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Puutarha-alalle haetaan innovaatioita

Kauppapuutarhaliitto etsii jälleen uusia innovaatiota suomalaisen kasvihuoneviljelyn kehittämiseen. Haussa on uusia tuotteita, tuotantomenetelmiä, palveluita tai ideoita, joiden avulla voidaan merkittävällä tavalla kehittää suomalaista kasvihuonetuotantoa ja sen kannattavuutta. Puutarha-alan Innovaatiopalkintoina jaettava palkintosumma on 10 000 euroa.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää