Kassone Oy

Kassone Oy

Nyyrikintie 12, 33540 TAMPERE

Kassone tekee kaupan

Kassone Poiminta -ohjelmisto on kehitetty erityisesti tilojen – esimerkiksi marjatilat – sadon keräilyn ja poiminnan seurantaan. Ohjelmisto helpottaa tilanomistajien työtä, antaen ajantasaista tietoa tilan ja työntekijöiden tuottavuudesta.

Tutustu näihin

Kassone Poiminta

Kassone Poiminta on keräilyyn ja poimintaan suunniteltu ohjelma, joka on kehitetty marjatilallisten tarpeita kuunnellen. Poiminta-ohjelma auttaa tilanomistajan työtä antaen ajantasaista tietoa työntekijöiden ja tilan tuottavuudesta. Poiminta-ohjelmiston ansiosta kerätyn sadon kirjaaminen on helppoa, työajanseuranta reaaliaikaista ja sadon laadunvalvonta tehokasta.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Selinin marjatilan kokemuksia Kassone Poiminta-ohjelmasta

”Kassone Poiminta -ohjelmiston yksi parhaita puolia on sen helppotajuisuus. Jos ohjelman käytön opetteluun olisi mennyt paljon aikaa, luulenpa että sen kaikkien ominaisuuksien hyödyntäminenkin olisi saattanut jäädä. Nyt saimme ohjelmistosta koko sen potentiaalin irti heti siitä hetkestä, kun otimme sen käyttöön. Tästä olen erityisen iloinen.” – Selinin marjatila, Kati Selin

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Kassone Työajanseuranta

Kassone työajanseuranta helpottaa viranomaisille raportointia sekä auttaa kartoittamaan tuntityönä tehtävien töiden tehokkuutta. Tuntityöt voidaan siirtää suoraan Suonentiedon palkanmaksuohjelmaan tai ladata esimerkiksi csv-tiedostona, jolloin tilan muille tärkeille työtehtäville jää enemmän aikaa. Tämä tuo pitkällä tähtäimellä merkittäviä säästöjä ja sitä kautta huomattavaa kannattavuuden parannusta tilan toimintaan.

Ladattavat tiedostot