Jarvenkyla Oy

Jarvenkyla Oy

Timperintie 5, 21570 SAUVO

Viljelijän puutarhatarvikekauppa

Saman katon alta kaikki tarvitsemasi puutarhaviljelyyn läpi sesongin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme verkkokaupassamme tai poikkea Sauvon myymälässämme. Meiltä löydät myös tuotteita luomuviljelyyn. Esittelyvideomme voit katsoa osoitteessa https://youtu.be/_nXgl4_oGuY

Tutustu näihin

Jarvenkyla Oy - Joustava puutarhaviljelijän kumppani

Saman katon alta kaikki tarvitsemasi puutarhaviljelyyn läpi sesongin. Kasteluvälineet, taimet ja siemenet, kasvualustat, katekankaat, työvälineet, pakkaustuotteet, mehiläistarvikkeet ja paljon paljon muuta.

Lue lisää

Joko sinulle tulee uutiskirjeemme?

Tilaa Jarvenkylan uutiskirje ja pysy ajantasalla uutuustuotteista, ajankohtaisista tapahtumista ja erilaisista kampanjoistamme. Klikkaamalla "Lue lisää" pääset tekemään tilauksen.

Lue lisää

Tutustu toimintaamme katsomalla esittelyvideomme

Video käynnistyy klikkaamalla Lue lisää.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Glukon sprayliima

Onko tarve pidentää tai leventää käytössä olevaa muovia tai harsoja suojatessasi viljelyksiä tai vaikkapa tavaraa varastoitaessa? Tai kaipaatko kätevää tapaa vahvistaa tietyissä kohdin muovien reunoja? Vai onko kasvihuoneiden tai tunnelien muoveihin tullut reikiä ja niitä pitää korjailla? Näihin ja moniin muihin tarpeisiin tarjoamme avuksi tuoteuutuutta Saksasta. Glukon sprayliima sopii PE-, PP-, ja PA-muovien liimaamiseen ja on siisti ja helppo käyttää. Liima toiimii -20 -+65 asteen lämpötiloissa ja sillä voi kiinnittää muovia myös muihin materiaaleihin, kuten kumiin, nahkaan, lasiin, korkkiin, betoniin sekä puuhun.

Katso lisää

Otsonivesijärjestelmä 3000 mg O3/h – OWS 3

Talousvesilinjaan asennettava keskitetty desinfiointijärjestelmä otsonivesiverkoston rakentamiseksi. Yhdistettävissä ammattikäyttöön suunniteltuihin pesureihin pintahygienian ylläpitoon ja suurten pintojen huuhteluun noin 200 – 6000 litran veden tuntivirtaukselle. Käyttökohteita mm. elintarviketuotanto- ja jalostustilat – otsonivesiverkon rakentaminen perinteisten desinfiointikemikaalien korvaamiseksi ja työntekijöiden käsihygienian ylläpitoon. Laitteiston oma otsonin tuotto 3000 mg/h. Laajennusmahdollisuus G-sarjan laitteilla aina 30000 mg/h asti. Tutustu verkkokaupassamme myös muihin otsonivesilaitteisiin.

Katso lisää