Jarvenkyla Oy

Jarvenkyla Oy

Timperintie 5, 21570 SAUVO

Viljelijän puutarhatarvikekauppa

Saman katon alta kaikki tarvitsemasi puutarhaviljelyyn läpi sesongin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme verkkokaupassamme tai poikkea Sauvon myymälässämme. Meiltä löydät myös tuotteita luomuviljelyyn. Esittelyvideomme voit katsoa osoitteessa https://youtu.be/_nXgl4_oGuY

Tutustu näihin

Tule ostoksille ja hyödynnä näyttelytarjouksemme!

Jarvenkyla Oy tarjoilee e-Lepaan näyttelyn kunniaksi joukon loistavia tarjouksia. Klikkaa verkkokauppaamme tutustumaan niihin ja hyödynnä tarjoamamme edut! Näyttelytarjouksemme julkaistaan 9.8.2021 ja ne ovat voimassa koko messuviikon ajan 15.8.2021 asti.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Taimimyyjän terveiset syksylle 2021 ja keväälle 2022

Kuuntele videolta Jarvenkyla Oy:n taimimyyjän Maria Rautsin terveiset, että mitä taimirintamalla on tarjolla alkavalle syksylle ja ensi vuodelle. Kun haluat tehdä tilauksen taimista, soittele Marialle (050 571 7333) tai laita sähköpostia maria.rautsi@jarvenkyla.fi.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Otsoniveden avulla tehokasta puutarhatuotantoa entistä puhtaammin

Jarvenkyla Oy kehittää yhdessä Järvenkylän maatilan kanssa otsonivesijärjestelmää, jonka avulla saadaan tuotettua tehokkaasti entistä puhtaampaa satoa. Otsonivesi tuhoaa hometta, härmää ja monenlaisia tuholaishyönteisiä ja mahdollistaa näin kemikaalivapaan tuotannon kasvihuoneissa ja kasvutunneleissa. Myös tuotteiden myynti- ja käyttöikä saadaan pidentymään otsonivesikäsittelyn avulla. Lue lisää projektista, sen tavoitteista ja etenemisestä ja katso eLepaata varten tekemämme video aiheesta https://youtu.be/oUf0K4kqc7A.

Kuvagalleria

Lue lisää

Joko sinulle tulee uutiskirjeemme?

Tilaa Jarvenkylan uutiskirje ja pysy ajantasalla uutuustuotteista, ajankohtaisista tapahtumista ja erilaisista kampanjoistamme. Klikkaamalla "Lue lisää" pääset tekemään tilauksen.

Lue lisää

Tutustu toimintaamme katsomalla esittelyvideomme

Video käynnistyy klikkaamalla Lue lisää.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Mehiläistarvikkeet

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme kattamaan mehiläistarhureiden tarvikkeet. Saat meiltä hyvin kattavasti mehiläisten hoidossa ja hunajan tuotannossa tarvitsemasi välineet. Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme tai tulla tutustumaan niihin myymälässämme.

Katso lisää

Uusia luomutaimilajikkeita

Kevääksi 2022 tulee tarjolle luomuparsan juurakoita sekä luomupensasmustikkaa. Luomuparsasta on saatavissa isoja juurakkoja, joista voi kerätä vähän satoa jo vuoden kuluttua. Lajikkeina Xenolim ja Backlim. Luomupensasmustikkaa on tulossa kevään toimituksiin sekä satotaimia lajikkeina Duke ja BlueCrop että pienemmässä koossa Patriotia.

Katso lisää

BioToi Retki-WC

Tämä ympäristöystävällinen siirrettävä käymäläjärjestelmä on kevyenä ja koottavana todella helppo ottaa mukaan ja säilyttää. Tuote on suunniteltu hygieeniseksi ja tukevaksi kestäen kuormituksen aina 125 kiloon asti. BioToi Retki-WC soveltuu hyvin esimerkiksi ammattimaiseen marjojen- ja sienienpoimintaan ympäristöissä, joihin asianmukaisia käymälöitä on muulla tavoin vaikea järjestää. Kätevä myös mm. retkeilyssä, veneilyssä ja muissa ulkoilmaharrastuksissa.

Katso lisää

Erilaisia mainos- ja opastuotteita

Tuo yrityksesi ja tuotteesi esin hankkimalla näyttäviä mainostuotteita sisä- ja ulkokäyttöön. Kauttamme on tilattavissa laaja valikoima erilaisia tuotteita ja joitakin saatavilla myös suoraan varastostamme. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme.

Katso lisää

Entistä kestävämpiä kastelujärjestelmiä sähkömuhvihitsaamalla

Sähkömuhvihitsaaminen on yksi yleisempiä PE- ja PP-putkien liittämismenetelmistä mm. infrarakennuspuolella ja nyt tuomme tämän mahdollisuuden myös viljelyn puolelle. Sähkömuhvihitsauksessa putken päät liitetään toisiinsa tarvittavan osan kanssa ja sähköhitsauskoneen avulla hitsataan/sulatetaan putkien liitokset toisiinsa. Menetelmän avulla voidaan tehdä varmoja ja pitkäikäisiä liitoksia varsinkin kun PE-putket (siniraitaputket) usein asennetaan maan alle ihmissilmän tavoittamattomiin. Jarvenkylan uutuustuotteilla voidaan liittää putkikoot 63-110mm toisiinsa. Valikoimissamme on mm. muhveja, kulmia, tulppia ja monia muita sähköhitsattavia osia. Jatkossa on mahdollista myös vuokrata sähköhitsauskone.

Katso lisää