J-Trading Oy Ab

J-Trading Oy Ab

Kuriiritie 15, 01510 VANTAA

Laadukkaat tuotteet ympäristön hoitoon ja kalustemiseen

J-Tading Ympäristönhoidon asiantuntemusta ja johtavat tuotemerkit liki 40 vuoden kokemuksella. J-Trading Oy Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut ympäristötuotteiden markkinointiin ja jälkipalveluihin. Yrityksen tuoteperheitä ovat: Ympäristönhoitokoneet Piha- ja puistokalusteet Leikkikenttävälineet Harrastuskenttävälineet Myynti, varaosat ja huolto… kaikki samassa talossa.

Tutustu näihin

Tuoteluettelo

Tämän vuoden luettelosta löydät kaiken tarpeellisen.

Ladattavat tiedostot

HAGS uutuudet 2020

HAGS uutuuksissa liikunnallinen Uniplay esterata sekä uudet modulaariset kaarevat Sofiero istuimet ja pyöreät pöydät.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Esittelyssä HAGS'in uusi tuotantolaitos

Videossa esittelemme uuden HAGS tuotantolaitoksen, joka luonut täysin uudet puitteet kasvavaan maailmanlaajuiseen ulkoleikkiväline ja -kaluste kysyntään.

Lue lisää

SINEUGRAFF kalusteuutuudet 2020

Esimerkkeinä SineuGraff uutuuksista AFFINITÉ kaarevat istuimet, CONVERSATION Lounger, EARTH RETAINERS aluerajausistuimet, MOBILE GARDENS siirreltävät istutusalueet, REFUGE BENCH hyönteishotelli-istuimet ja RUBBER CHAIR löhöilykalusteet. Kaikki tuotteet löytyvät osoitteesta www.sineugraff.com.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

NORNA PLAYGROUNDS (ent. Norleg) uutuudet 2020

Norna Playgrounds on lanseerannut uuden designatun ulkoleikkivälinesarjan, jossa perinteiseen Robinia puuhun yhdistyy ruostumatonteräs. Myös Robinia puun ankkurointi on ko. tuotteissa uudistunut ja tuotteet on saatavana myös pinta-asenteisena.

Lue lisää

Metalco

Desinfiointituotteet

Ladattavat tiedostot