J-Trading Oy Ab

J-Trading Oy Ab

Kuriiritie 15, 01510 VANTAA

Laadukkaat tuotteet ympäristön hoitoon ja kalustamiseen

J-Tading Ympäristönhoidon asiantuntemusta ja johtavat tuotemerkit 40 vuoden kokemuksella. J-Trading Oy Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut ympäristötuotteiden markkinointiin ja jälkipalveluihin. Yrityksen tuoteperheitä ovat: Ympäristönhoitokoneet Piha- ja puistokalusteet Leikkikenttävälineet Harrastuskenttävälineet Myynti, varaosat ja huolto… kaikki samassa talossa.

Tutustu näihin

Tämän vuoden luettelosta löydät kaiken tarpeellisen.

Ladattavat tiedostot

HAGS Rosenlund kalusteet

HAGS Rosenlund kalusteissa yhdistyy modulaarisuus, toiminnallisuus ja kauneus. Rosenlund -kalustesarja on suunniteltu kaikkien käytettäväksi. Rosenlund tuotesarjan tuotteita yhdistelemällä on mahdollisuus luoda erilaisia kalusteyhdistelmiä, mahdollistaen useita valinnanvaraisia tuotekokonaisuuksia julkisiin tiloihin.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

HAGS Sofiero Bar kalusteet ja Sofiero tuoteperhe

HAGS Sofiero -kalustesarja on loistava ratkaisu moniin kaupunki- ja julkisiin tiloihin. Neutraaleilla väreillä, tyylikkäillä muodoilla ja ergonomisilla ominaisuuksilla tämä sarja sulautuu harmonisesti ympäröivään ympäristöön. Sofiero -kalustesarja on modulaarinen. Rakensitpa sitten pitkää suoraa penkkiriviä tai haluat kaarevuutta muiden rakenteiden ympärille "building around", saat Sofierosta ratkaisun kaikkiin kohteisiin. Uutuutena on Sofiero Baarikalusteryhmä, jossa neljän (4) jakkaran ja pöydän yhdistelmä on sekä mukava että klassisesti muotoiltu, ja jolla saat kohteisiin uutta miellyttävää ilmettä.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

HAGS Playcube kiipeilykuutiot

HAGS PlayCube kiipeilykuutiot tarjoaa fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia leikkiarvoja. Poikkeukselliset geometriset muodot kutsuvat seikkailemaan ja kiipeilemään haastavaan ympäristöön. Vaihtelevat tasot ja kädensijat kannustavat kiipeilyyn ja tilan havainnointiin, mikä kehittää itseluottamusta, kun taas negatiivisesti kallellaan olevat aukot kutsuvat sisään maan tasassa myös pienempiä tutkimusmatkailijoita. PlayCubeilla on ainutlaatuinen ja silmiinpistävä arkkitehtuuri, jonka kaikki tunnistavat. Ne houkuttelevat ja kannustavat lapsia tutkimaan kuution muotoa ja sen haasteita kuin myös kehittämään lapsen niin fyysistä kasvua kuin geometristä ajattelutapaa.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

HAGS Loly Climber kiipeilykaari

HAGS Loly Climber on saanut inspiraationsa vuoristoradan innostavasta silmukasta. Sillä on retromainen veistoksellisesti kiehtova ulkonäkö, kun taas rakenteen muodon tarkoitus on tarjota tuntien mittaista jännitystä ja hauskaa leikkiä. Loly Climberin muotoilu herättää välittömästi huomiota ja kiinnostusta. Tämä ainutlaatuinen kiipeilyrakenne houkuttelee välittömästi lapsia ja tarjoaa heille jännittäviä haasteita fyysiseen ja kognitiiviseen kehitykseen erilaisten liikkumistapojen avulla.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

HAGS Uniplay "Ninja Warriors" esterata

HAGS Unimini esterata tarjoaa valmiita esterata yhdistelmävaihtoehtoja tai voit luoda oman ratasi käyttämällä haastavien ja jännittävien esteiden valikoimaa. Tämä on hauska tapa treenata ulkona luonnollisessa ympäristössä ja parantaa samalla ylä- ja alavartalon voimaa, näppäryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Kaikissa esteissämme on kaksi vaikeustasoa (vihreä ja punainen), joten käyttäjät voivat osallistua yhdessä, harjoitella, parantaa taitojaan ja lopulta vaikkapa kisailla ystävien kanssa kuten "Ninja Warriors" ohjelmassa ikään.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

HAGS NRG+ uudet NRG toimintavälinesarjan lisäosat

NRG+ tarjoaa uusia tapoja yhdistää ja laajentaa NRG toimintavälinesarjaa 6:lla uudella lisäosalla ja 4:llä uudella yhdistelmällä. NRG + lisäosat tarjoavat uusia jännittäviä tapoja yhdistää NRG -tuotteet yhteen ja muodostaa uudenlaisia tasapainoiluja kiipeilymahdollisuuksia. Näitä NRG -lisäosia käyttämällä saat yhdistetyksi jo mallistossa olevia NRG -tuotteita toisiinsa laajemmiksi ja haastavammiksi kokonaisuuksiksi.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

ESCOFET Urban Concrete Elements

ESCOFET on luonut uusia betonisia istuin- ja istutustuotteita, joiden muotokieli on hyvin arkkitehtoninen mutta jossa on huomioitu niin urbaanit kaupunkiolosuhteet kuin luonnonmukaiset kohteet. Kokobetonisista ja kuitubetonisista tuotteista on valittavissa erittäin kestävät ja huoltovapaat tuotteet kaikkiin ympäristön tarpeisiin, tarvitset sitten yksittäisiä tuotteita kevyellä ilmeellä tai järeämpiä kokonaisuuksia mm. liikenteen rajaamiseen ja suojaamaan rakennusten edustoja.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

SineuGraff ympäristökalusteet

SineuGraff on 50-vuoden ajan valmistanut laadukkaita ympäristökalusteita. Uutuutena kalusteista on mm. ulkokuntoiluvälineet ja ulkokuntoilukatokset, puupinnoitetut ja täysin teräksiset divaanit, kuten hyönteishotelli-kalusteet. Useassa tuotteessa SineuGraffilla on täysin oma muotokieli, joka taatusti erottuu edukseen perinteistä kalusteista. Esitteessä 'SineuGraff_Sreet Furniture 21st century' on esimerkkinä muutamia SineuGraffin tuotteita. Laajemmin ko. esitteen voi katsoa lisätystä linkistä tai valmistajan sivuilta www.sineugraff.com.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää