Husqvarna Oy Ab

Husqvarna Oy Ab

Juurakkotie 5 B 2, 01510 VANTAA

Koneet ja varusteet metsään ja puutarhaan

Yli 330 vuoden ajan Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon.

Uutuustuotteet

CEORA™ robottiruohonleikkuri

CEORA™ mullistaa nurmikonhoidon tulevaisuuden. Erittäin suuren aluekapasiteettinsa ansiosta CEORA™-robottiruohonleikkuri on loistava uusi tuttavuus kaikille viheralueiden ammattilaisille. Järjestelmällinen leikkaus ja virtuaaliset rajat takaavat erinomaiset tulokset ja tekevät suurten nurmialueiden hoitamisesta helpompaa kuin koskaan. Tarkan satelliittinavigoinnin ja virtuaalisten rajojen ansiosta hankalia fyysisiä kaapeleita ei enää tarvita.

Lataa tiedosto Katso lisää

HUSQVARNA P 535HX

Husqvarna P 535HX Hybrid -etuleikkuri pitää suuret nurmikot ja viheralueet moitteettomassa kunnossa ja säästää aikaa erinomaisella leikkuuteholla. Moderneilla graafisilla näytöillä ja helppokäyttöisillä säätimillä varustettu ergonominen käyttöliittymä takaa mukavan ajon pitkinä päivinä. P 535HX voidaan varustaa suuritehoisilla, jopa 180 cm:n leikkuulaitteilla, jotka takaavat erinomaisen tuloksen ja tehokkaan leikkuun kaikissa maasto-olosuhteissa. Ohjaus sujuu helposti myös hankalassa maastossa ja monimuotoisilla alueilla 20 tuuman pyörien, nelivedon ja takarunko-ohjauksen ansiosta.

Lataa tiedosto Katso lisää