Humuspehtoori

Humuspehtoori

Arajärventie 320, 36600 PÄLKÄNE

Maanparannusaineet ja luomulannoitteet

Humuspehtoori Oy ja KotiPihan puutarhatuotteet valmistaa maanparannusaineita ja luomulannoitteita. metsäteollisuuden ja maatalouden sivuvirroista, jolloin niissä olevat ravinteet hyödynnetään takaisin kasvien käyttöön. Näin tuotetut lannoitteet ja maanparannusaineet parantavat maan kasvukuntoa monipuolisesti ja samalla lannoitteiden hinnat pysyvät edullisina. Humuspehtoori Oy on kiertotalouden edelläkävijä. KotiPihan verkkokaupan lanseeraamisen myötä palvelemme ammattiviljelijöiden lisäksi myös kuluttajia suursäkkituotteilla. Vuosikymmenien kokemusten ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa sekä laadukkaita, kustannustehokkaita tuotteita. Lähes kaikki tuotteemme ovat luomuhyväksyttyjä, mutta toimivat hyvin myös tavanomaisessa viljelyssä.

Tutustu näihin

Uutuustuotteet

PuutarhaTaika

Kompostoitu hevosenlanta on tunnetusti tehokas luomulannoite, joka toimii niin kukkapenkissä kuin perunapellossa. Humuspehtoorilta voit nyt tilata PuutarhaTaikaa suursäkissä suoraan kotiin kuljetettuna. Yhdellä säkillä lannoitat isommankin pihan koko kesäksi.

Lataa tiedosto Katso lisää

PihaHehku

Luomumultamme PihaHehku koostuu kompostuoidusta hevosen- ja/tai broilerinlannasta, puukuidusta ja hiekasta. Puukuitu vapauttaa ravinteita hitaasti ja parantaa maan vesitaloutta. Multaa ei tarvitse erikseen lannoittaa pariin vuoteen, eikä se painu kasaan. Tätäkin aarretta voit nyt tilata suursäkeissä.

Lataa tiedosto Katso lisää

Biohiili PuutarhaTaika

Biohiili PuutarhaTaika on kompostoitua hevosenlantaa lisätyllä biohiilellä.

Katso lisää