Huiskula Oy Taimitukku

Huiskula Oy Taimitukku

Huiskulantie 52, 20380 TURKU

Taimet ja puolivalmisteet

Huiskulan Taimitukku on erikoistunut ryhmä- ja ruukkukasviviljelijöiden tarvitsemien taimien ja puolivalmisteiden kauppaan. Kevätkuvaston lisäksi valikoimistamme löytyy mm. syysryhmäkasvien, ruukku- ja joulukukkien taimia ja sipuleita. Lisätietoja saa myyntiedustajiltamme tai suoraan Taimitukusta.

Tutustu näihin

Huiskulan Taimitukku - Taimiluettelo 2022

Taimitukun kevätkuvasto 2022 on ilmestynyt. Tutustu uudistuneeseen valikoimaan.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

Calibrachoa Eyeconic Pink

Isokukkaiset Eyeconic-miljoonakellot ovat kasvutavaltaan puoliriippuvia. Ryhmästä on saatavilla vanhan tutun Eyeconic Purplen lisäksi uutuuslajikkeet Eyeconic Pink ja Eyeconic Cherry Blossom. Kaikki lajikkeet ovat saatavissa oman juurrutuksen 65 kpl kennoissa.

Pelargonium Sunrise Holly

Kaunis hempeän vaaleanpunainen uutuuslajike Sunrise-ryhmään. Lajike on kasvultaan keskivoimakas. Holly on saatavissa oman juurrutuksen 83 kpl kennoissa.

Petunia Capella Hello Yellow

Hellow Yellow on kirkkaankeltainen uutuuslajike Capella-ryhmään. Kasvutavaltaan se on muita ryhmän lajikkeita isokokoisempi. Saatavilla oman juurrutuksen 65 kpl kennoissa.

Scaevola Indigo Touch

Kompaktikasvuinen, indigonsininen siniviuhkolajike, jonka kasvutapa on tiiviin kompakti. Lajike haaroo hyvin ja on pystykasvuinen/ puoliriippuva. Saatavilla oman juurrutuksen 65 kpl kennoissa.

Pelargonium Zonale Estelle

Ruotsin kruununprinsessan mukaan nimetty erikoislajike Estelle hurmaa hempeällä vaaleanpunaisella värityksellä. Kasvutavaltaan lajike on keskivoimakas. Saatavilla 84 kpl kennoissa.

Verbena Drums -ryhmä

Drums-ryhmän verbenoita voi viljellä ilman sääteitä ruukuissa tai kompakteissa amppeleissa. Ryhmästä löytyvät seuraavat lajikkeet: Blue, Dark Purple, Purple, Purple Red, Red, Red Shades, Red White ja White. Kasvutavaltaan Drums-lajikkeet ovat erittäin tiiviitä ja ne tulevat kukkaan aikaisin. Saatavilla 143 kpl kennoissa.

Sutera Scopia Gulliver Compact

Tiiviskasvuiset ja isokukkaiset Gulliver Compact lajikkeet Purple ja Rosa soveltuvat sekä ruukkuihin että amppeleihin. Saatavissa omasta juurrutuksesta 65 kpl kennoissa.

Verbena Vanessa Red

Vanessa verbenat ovat puoliriippuvia ja runsaskukkaisia. Ne soveltuvat sekä ruukkuviljelyyn että amppeleihin. Ryhmästä löytyvät seuraavat lajikkeet: Bicolor Pink, Dark Pink, Purple, Red ja White Impr. Saatavissa omasta juurrutuksesta 65 kpl kennoissa.

Petunia Go!Tunia Cosmic Pink

Tiiviskasvuinen uutuuslajike soveltuu hyvin ruukkuviljelyyn tai kompakteihin amppeleihin. Saatavissa 126 kpl kennoissa.

Lataa tiedosto

Petunia Capella Rose

Capella Rose korvaa valikoimissamme aikaisemmin olleen Neon Pink -lajikkeen. Rose on kasvutavaltaan tiiviin pallomainen ja se soveltuu sekä ruukkuihin että tiiviisiin amppeleihin. Saatavilla oman juurrutuksen 65 kpl kennoissa.