Huiskula Oy Taimitukku

Huiskula Oy Taimitukku

Huiskulantie 52, 20380 TURKU

Taimet ja puolivalmisteet

Huiskulan Taimitukku on erikoistunut ryhmä- ja ruukkukasviviljelijöiden tarvitsemien taimien ja puolivalmisteiden kauppaan. Kevätkuvaston valikoiman lisäksi löytyy mm. syysryhmäkasvien, ruukku- ja joulukukkien taimia ja sipuleita. Tilaukset ja tarkemmat tiedot saat myyntiedustajiltamme tai suoraan Taimitukusta.

Tutustu näihin

Huiskulan Taimitukku - Taimiluettelo 2024

Taimitukun kevätkuvasto 2024 on ilmestynyt. Tutustu uudistuneeseen valikoimaan.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Calibrachoa x Petunia The Power Sisters Pretty Pam

Parhaat puolet pikkupetuniasta ja petuniasta. Isot kukat petunian tapaan, mutta ei tahmeaa lehdistöä. Näyttävä uutuus amppeliin ja ruukkuihin. Hyvä säänkesto.

Brachyscome Fresco Bright Pink

Kirkaan pinkeillä kukkiva uutuuslajike nukenkauluksesta. Kasvutavaltaan tiiviin puolipallomainen. Soveltuu hyvin amppeleihin.

Calibrachoa MiniFamous Neo Double Loopy Pink

Kerrottukukkaisella uutuuslajikkeella on kaksiväriset kukat. Kasvultaan Neo Double -lajikkeet ovat runsaan riippuvia ja ne soveltuvat parhaiten amppeleihin.

Canna CannaSol Happy Carmen

50-60 cm korkeuteen soveltuva kanna soveltuu maisemointiin, keskuskasviksi istutuksiin tai yksittäiseksi katseenvangitsijaksi ruukkuun.

Lataa tiedosto

Pelargonium Marcada Violet

Puoliriippuva Pelargonium Marcada Violet -lajikkeella on voimakkaan violetin väriset kukat. Lajike soveltuu amppeleihin ja isompiin ruukkuihin.

Osteospermum 3D Steel Blue

Hieno kerrottukukkainen sinivalkoinen 3D Steel Blue -tähtisilmä on ainutlaatuisen näköinen. Kasvultaan lajike on suhteellisen tiivis.

Petunia Bonnie Blueberry Sky

Selectan Sky-petunioiden perheen uusin tulokas. Kukkien kermanväriset terälehden reunat ja pilkutus lisääntyvät runsaassa auringonpaisteessa. Hieno lisä amppelivalikoimaan.

Portulaca Mega Pazzazz Mango Twist

Isokukkainen Mega Pazzazz Mango Twist portulakka pärjää paahteessa ja kestää hyvin kuivuuttakin. Kiitollinen kukkija ruukkuihin ja amppeleihin.

Verbena Drums Blue White

Tiiviskasvuiset Drums-verbenat ovat helppo viljellä. Niitä ei tarvitse säätää tai latvoa ollenkaan. Ne ovat parhaimmillaan ruukuissa tai laakeissa vadeissa.

Begonia Bewitched Night Owl

Näyttävä lehtibegonia Bewitched Night Owl soveltuu hyvin sekä lisukkeeksi ruukkuistutuksiin että yksittäiseksi katseen vangitsijaksi puutarhaan. Lajike on helppo viljellä ja se on parhaimmillaan puolivarjossa.