Hortilab Oy Ab

Hortilab Oy Ab

Vasavägen 41, 64200 NÄRPIÖ

Kotimainen viljavuus- ja puutarhatutkimuksiin erikoistunut laboratorio

Hortilab Oy Ab on kotimainen Finasin akkreditoima (T187) ja Ruokaviraston hyväksymä laboratorio. Meillä Hortilabissa on kokemusta maatalous- ja puutarhasektorin analyyseistä yli 40 vuoden ajalta. Teemme kaikki puutarha-alan tarvitsemat ravinneanalyysit maasta, turpeista (myös muista kasvualustoista), raakavedestä, puristenesteestä, ravinneliuoksista, kasveista, hedelmistä yms. Kasvinitraattianalyysit. Lannoitelain mukaiset analyysit maanparannusaineille ja kasvualustoille.

Tutustu näihin

Kotimainen laboratorio

Hortilab on yksityisessä omistuksessa oleva, täysin kotimainen laboratorioalan yritys. Kotimaisuus on meille itsellemme todella tärkeä asia, josta olemme suunnattoman ylpeitä! Meille on myönnetty toiminnastamme avainlippu-merkki!

Lue lisää

Laadukasta ja luotettavaa

Lähes 40 vuoden kokemuksella, erittäin pätevällä henkilökunnalla ja huippumodernin laitekannan ansiosta Hortilab on alallaan yksi maamme johtavista laboratorioista! Hortilabin analyysipalvelu ja useimmat analyysimenetelmät ovat FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoimia, T187 (Katso pätevyysalue www.finas.fi). Tämä takaa asiakkaillemme analyysituloksia, joiden oikeellisuus on kansainvälisen, laboratorioille tarkoitetun standardin SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaista. Lisäksi Hortilabilla on Luotettava Kumppani-jäsenyys! Jäsenyys kertoo, että me Hortilabissa hoidamme asiamme avoimesti ja yrityksemme lakisääteiset velvoitteet ovat aina ajan tasalla.

Kuvagalleria

Lue lisää

Ilmaista näytteenottomateriaalia

Tiedämme, miten kiireistä arki kasvihuoneilla ja puutarhoilla voi toisinaan olla. Helpottaaksemme säännöllisten analyysien toteutumista, haluamme tarjota näytteenottomateriaalia ilmaiseksi! Meiltä saat niin näytepullot puristeneste-, ravinneliuos- ja raakavesianalyyseihin kuin näyteruiskut puristenesteiden keruuseen sekä näytepusseja kasvianalyyseja varten. Lisämaksusta turvekasvualustan puristenestenäytteenottoon saatavilla perunapuristimia.

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Kasvinitraattianalyysit nyt 3-5 päivässä

Hortilab on investoinut uuteen tekniikkaan ja kehitellyt analyysimenetelmän kasvinitraatin mittaamiseksi. Menetelmä otettiin käyttöön ja Hortilab analysoi nyt kasvinitraatin täysin itsenäisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että kasvinitraattitulosten toimitusaika on lyhentynyt ja on normaalisti 3-5 arkipäivää. Jos myös laaja kasvianalyysi on tilattu, raportoidaan kaikki tulokset, myös nitraatti, samalla kertaa. Tulokset löytyvät sähköisen Tulospalvelumme (www.hortilab.fi) kautta heti niiden valmistuttua.

Lataa tiedosto Katso lisää

Raakavesianalyysia täydennetty

Olemme täydentäneet raakavesianalyysiin automaattisesti kuuluvaksi myös pH.n määrityksen. Analyysipaketin sisältö: Johtokyky, alkaliteetti, KMnO4-luku, pH, nitraattityppi, P, K, Ca, Mg, S, Fe, B, Cu, Mn, Zn, Na, kloridi, Si. Teemme raakavesianalyysejä keskitetysti aina torstaisin (huomioi pyhäpäivät, jolloin analyysipäivä on tiistai).

Lataa tiedosto Katso lisää