Harviala Oy

Harviala Oy

Alikartano 9, 13330 HARVIALA

Taimet ja ympäristötuotteet

Yli sata vuotta kotimaista taimituotantoa! Harviala Oy on yksi Suomen suurimmista taimistoista, joka on keskittynyt palvelemaan julkisen sektorin ja viherrakentamisen tarpeita. Tukkutaimistostamme löydät laajan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia viherrakentamisen kasveja, kuten lehti- ja havupuita, koristepensaita, ruusuja, marjapensaita, köynnöksiä, hedelmäpuita ja perennoja. Harvialassa toimii ympäristötuotteiden maahantuontiin keskittyvä Envire, joka tarjoaa asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaisesti räätälöitäviä korkealaatuisia tuotteita, kuten aitatuotteet, istutusastiat, puisto- ja pihakalusteet, kivikorit, viherkattotuotteet sekä viherseinät.

Tutustu näihin

Vihreää tekniikkaa, kasvillisuutta, näyttävyyttä!

Harvialan ja Enviren osastolta Lepaa-näyttelystä löydät avaimet kestävämpään lähivihreään. Olemme sitoutuneet edistämään elävän ja kestävän ympäristön suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. Ennakoimalla, kotimaisten lajien valinnoilla, luontoystävällisillä ratkaisuilla ja tuotteiden oikealla sijoittelulla oikeille kasvupaikoille takaat kestävien lähiympäristöjen toteutumisen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota taimien alkuperään, laatuun ja kestävyyteen. Autamme myös valitsemaan oikean taimityypin, kokoluokan ja istutusajankohdan silloin, kun asiakas tarvitsee asiantuntija-apua. Meiltä voit tilata myös täyden istutuspalvelun. Harvialan taimien ja Enviren ympäristökalusteiden tukkumyynti palvelee yrityksiä ja yhteisöjä, kuntia ja kaupunkeja. Tutustu uusittuihin verkkosivuihimme ja tilaa tarjous suoraan verkkokaupasta! 🌿

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Vihreää viihtyvyyttä katoille ja kansille

Viherkatot ovat kauniita ja hyödyllisiä maisematauluja – viherkaton voi perustaa pienellekin alalle! Esikasvatetut kasvillisuusmattomme ovat heti käyttövalmiita ja kauniita katsella, minkä lisäksi ne tarjoavat monia muita etuja ympäristölleen ja käyttäjälle; ne sitovat merkittävästi sadevettä, suojaavat ja pidentävät rakenteiden käyttöikää, eristää talvella ja viilentää kesällä, vaimentaa ääntä ja parantaa ilmanlaatua. Perinteisten maksaruohomattojen lisäksi valikoimassa on maksaruohoyrttimattoja, mehiläis- ja perennamattoa, niittymattoa sekä perennamattoja. Kysy meiltä lisää tuotteista, rakenteista ja asennuspalvelusta! 🌱

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Monipuolisuutta dynaamisella istuttamisella

Kestäviä taimivalintoja voi tukea dynaamisella kasvisuunnittelulla. Ota istutusalueille mallia luonnon kasviyhdyskunnista; suosi kerroksellisuutta, sekaistutusta ja monilajisuutta. Näin saat helppohoitoisen ja taloudellisen, ekologisen ja terveellisen viheralueen. Osastoltamme löydät perinteiset perennat ja modernit koristeheinät dynaamisten viheralueiden toteuttamiseen. Tervetuloa ostoksille! 🌺

Lue lisää

Hyönteishotellit hyönteisten huolenpitoon

Lehdistä, kuivuneista kasvustoista ja risuista puhtaiksi siistityt viheralueet tarjoavat vähemmän suoja- ja pesäpaikkoja. Hyönteishotellit houkuttelevat viheralueilla hyönteisiä asettumaan aloilleen. Enviren valikoimasta löytyvät Boom Stijl -hyönteishotellit valmistetaan aina käsityönä. Tutustu ja tilaa omasi. 🐝

Kuvagalleria

Lue lisää

Harviala akatemia

Harviala Akatemia tarjoaa monipuolisesti viheralan koulutuksia Harvialan koulutuskeskuksessa Janakkalassa. Tarjoamme sisäisesti sekä ulkopuolisella mainostuksella kursseja viheralan tarpeisiin koulutuskalenterimme mukaisesti. Koulutuskeskuksen tavoitteena on kasvattaa yrityksen sisäistä ammattitaitoa. Lisäksi räätälöimme koulutuspalveluita tapauskohtaisesti. Kartoitamme aktiivisesti työntekijöiden osaamista käytännössä työmailla sekä kuuntelemme viheralan toiveita ja tarpeita. 📜

Lue lisää

Uutuustuotteet

Ajankohtaista juuri nyt - Koivun erikoismuodot

Käytä huomiokasvina yksittäin tai muutaman puun ryhminä istutuksissa koivun erikoismuotoja, kuten Punalehtikoivua (Betula pub. ’Rubra) Visakoivua (Betula pen. var. Caerlica) tai Taalainkoivua (Bircalensis dalecarlica). Upea Tummanpunalehtinen Punakoivu kiinnittää katseet istutusryhmissä ja liuskalehtiset ja kauniin erikoiset Visakoivu ja Taalainkoivu toimivat myös ahtaissa istutusympäristöissä, sillä puut jäävät hieman pienemmäksi kuin tavallinen raudus- tai hieskoivu. Tule tutustumaan osastollemme!

Katso lisää

Ajankohtaista juuri nyt - Liuskalehtiset erikoispuut

Viheralueille istutetaan entistä enemmän lehdistöltään erikoisia ja huomiota herättäviä puita. Hapsuharmaalepän (Alnus inc. f.Angustissima) kapealuiskainen ja siro lehti sekä Liuskalehtileppä Johannan (Alnus inc. lac. Johanna) pitkäsuippuinen ja hammaslaitainen lehden muoto erottuu jo kauempaakin. Käytä katseenvangitsijana istutusryhmissä yksittäin tai ryhminä pienille ja isoille pihoille ja puistoille. Osta omasi Harvialasta!

Katso lisää

TRIO - Kestävää ja luontoystävällistä ympäristökalustamista Envireltä

Roska-astia TRIOn säiliöjärjestelmä kutsuu lajittelemaan jätteitä. Trio -roskasäiliöiden tuoteperheestä löytyy useita eri kokoja ja yhdistelmiä, joista löydät sopivat mallit käytettäväksi niin ulko- kuin sisätiloissa. Tuoteperheeseen lisätyt yksittäiset roskasäiliöt tekevät tuoteperheen käytöstä joustavampaa ympäröivä ympäristö huomioiden. Tutustu ja tilaa! Roska-astia TRIOn säiliöjärjestelmä kutsuu lajittelemaan jätteitä. Trio -roskasäiliöiden tuoteperheestä löytyy useita eri kokoja ja yhdistelmiä, joista löydät sopivat mallit käytettäväksi niin ulko- kuin sisätiloissa. Tuoteperheeseen lisätyt yksittäiset roskasäiliöt tekevät tuoteperheen käytöstä joustavampaa ympäröivä ympäristö huomioiden. Tutustu ja tilaa!

Katso lisää

VEER - Inspiroiva kaupunkitila

Istuintuoteperhe VEER on suunniteltu täydentämään maisemointiin käytettyjä portaita, muureja ja reunuksia, tehden niistä uskomattoman mukavia oleskelualueita monipuolisessa kaupunkiympäristössämme. Sekä selkänojallinen että selkänojaton malli voidaan varustaa valaisimella, joka mahdollistaa kirjan lukemisen lämpimänä kesäiltana sekä tuo viihtyisyyttä ympäröivään syksyn pimeyteen. Lisätietoa osastoltamme!

Katso lisää

NYARP - ja TORP - istutusten suojakaulukset helpompaan kunnossapitoon

Istutusten suojakaulukset Nyarp ja Torp helpottavat viherympäristöjen hoitoa minimoiden puiden reuna-alueiden trimmausta sekä suojaten istutuksia törmäysvaurioilta. Tuote on helppo koota ja asettaa suoraan esimerkiksi nurmen päälle, jonka jälkeen nurmi pystytään leikkaamaan siististi reunaa myöten. Tyylikkään ja luonnollisen materiaalin ansiosta tuote sopii kaiken tyyppisiin puutahoihin, puistoihin ja viherympäristöihin. Voidaan asentaa myös aiemmin istutettujen taimien ympärille. Tilaa omasi Envireltä!

Lataa tiedosto Katso lisää

Maanalaiset juuripaakkuankkurit ahtaisiin kaupunkitiloihin

Treelock juuripaakkuankkuri sopii kansipihoille tai muuten hankaliin paikkoihin asennettaville puille, joissa halutaan puiden tuenta ja kiinnitykset näkymättömiin. Treelock-juuripaakkuankkuri varmistaa puun pysymisen vakaasti matalassakin asennuskorkeudessa. Ankkuri on hellävarainen juuripaakulle ja nopeasti asennettava. Juuripaakkuankkurit sisältävät kookoksesta valmistetun juuripaakun suojan, 3 hihnalenkkiä tai maa-ankkurit sekä räikällisen kiristinhihnan. Löydät ankkurin osastoltamme!

Katso lisää

Tutustu eHarvialaan!

Harvialan ja Enviren verkkosivut ovat nyt yhdistyneet ja uudistuneet uuden ulkoasun mukaiseksi. Verkkosivuilta löydät helposti kattavan kasvillisuuden ja ympäristötuotteiden valikoimamme. eHarvialan -palveluportaalissa tuotteet voi kerätä tarjouskoriin tai ostaa suoraan varastotuotteita verkkokaupasta. Sivusto tarjoaa asiakkaillemme entistä miellyttävämmät ja helppokäyttöisemmät sivut sekä sujuvan asioinnin. Tutustu heti!

Katso lisää