Hansa-Machines

Hansa-Machines

Mäkipuistontie 14, 28430 PORI

Kokenut suomalainen konealan asiantuntija

Hansa-Machines on toiminut konealalla jo yli 30 vuoden ajan, ja on tänä aikana toimittanut tuhansia laadukkaita koneita ja laitteita eri alojen ammattilaisille. Yleisimmät valikoimissamme olevat laadukkaat, eurooppalaiset vihertyölaitteet (mm. Laski-kantojyrsimet ja -oksahakkurit, Xava-täryseulat ja Alitrak-minidumpperit) löytyvät suoraan varastoltamme ja ovat valmiit toimitettavaksi nopeallakin aikataululla. Myös varaosavarastomme on laaja, ja ammattitaitoinen huoltopalvelumme on käytettävissä ympäri Suomea tapauskohtaisesti joko liikkuvalla kalustolla tai omalla korjaamollamme. Huoltohenkilöstömme tarjoaa myös neuvontaa teknisissä kysymyksissä.

Uutuustuotteet

Xava Garden-Master

Garden-Master on korvaamaton apulaite jokaiseen puutarhaan! Tämä kokoontaitettava täryseula on kompakti, tehokas ja soveltuu monien eri materiaalien seulontaan. Sähkökäyttöinen Garden-Master on helppo käyttää, siirrellä ja varastoida. Korkealaatuiset Xava-seulat valmistetaan Itävallassa.

Lataa tiedosto

Mikasa akkukäyttöinen maantiivistäjä

Uudet ympäristöystävällisemmät maantiivistäjät! Yhteen ja kahteen suuntaan kulkevat mallit liikkuvat kitkattomasti ja ovat Mikasalle tuttuun tapaan jämerärakenteiset. Käynnistys ja pysäytys onnistuvat vain nappia painamalla, ja kädensija on tärinävaimennettu.

Lataa tiedosto