Hankkija Oy Ammattipuutarha

Hankkija Oy Ammattipuutarha

Peltokuumolantie 4, 05801 HYVINKÄÄ

Hankkija on monipuolinen maatalousalan toimija.

Hankkija Oy on monipuolinen maatalousalan toimija. Lepaan näyttelyssä esittelemme ammattipuutarha- ja ympäristökonetarjontaamme.

Tutustu näihin

Uudet kartonkirasiat

Hankkijan uudet kartonkirasiat ovat nyt saatavana! Korista myyntipöytäsi uudella herkullisella Hankkijan marjakuosilla. Videolta näet, miten helposti ja nopeasti rasian kokoaminen onnistuu.

Lue lisää

Pitkävaikutteinen lannoite Plantacote

Plantacote Pluss 6M-lannoite soveltuu kaikille puutarhakasveille ja erityisesti koriste- sekä viherkasveille. Yksi lannoituskerta kattaa kasvin ravinnetarpeen puoleksi vuodeksi!

Kuvagalleria

Lue lisää

Suunnittelupalvelut

Hankkijalla työskentelee kastelusuunnittelun osaajia. Tule tapaamaan heitä osastollemme U117!

Lue lisää

Kasvualustojen lavatarjoukset

Hankkijalta laadukkaat kuluttajapakatut kasvualustat ja lannoitteet! Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima erilaisia puutarhamulta ja -turvetuotteita, puutarhalannoitteita sekä -kalkkeja. Kysy lavatarjous myymälästämme!

Kuvagalleria

Lue lisää

Kätevä reunanauha

Hankkijalta ammattilaisille! Reunanauhat kiinnityspiikkeineen; erittäin kestävä ja joustava reunanauha. Kestää asennuksen ja käytön murtumatta vuosia. Luja kiinnitys saadaan käyttämällä kiinnityspiikkejä.

Lue lisää

Luiskakennosto viherrakentamiseen

Hankkijalta ammattilaisille! Luiskakennostot sopivat erityisesti vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja erinomaista maa-ainesten sitovuutta.

Kuvagalleria

Wolf Garten- ja Fiskars-työkalut

Hankkijalta laadukkaat puutarhan työvälineet sekä ammattilaisille että kuluttajille! Meiltä laaja valikoima ammattimaiseen käyttöön soveltuvia Wolf-Garten- ja Fiskars-työvälineitä.

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Altakastelumatto

Kotimaiset kierrätysmateriaalista valmistetut altakastelumatot tasaavat ja ylläpitävät kosteutta. Päällipinnan valkoinen muovitus optimoi valonsaantia ja helpottaa puhtaanapitoa. Tuotteesta on saatavana eri leveyksiä.

Katso lisää