Greenlux Lighting Solutions Oy

Greenlux Lighting Solutions Oy

Mekaanikonkatu 1, 00880 HELSINKI

LED-valoja kasvihuonetuotantoon ammattiviljelijöille

Valoya on vuodesta 2009 lähtien valmistanut markkinoiden parhaita LED-kasvatusvaloja. Tavoitteenamme on auttaa viljelijöitä saamaan suurempia satoja, tuottamaan parempaa laatua ja säästämään energiaa. Valoya on edelläkävijä korkealaatuisten LED-kasvatusvalojen kehittäjänä. Tästä on osoituksena muun muassa puutarhaviljelyn valaistusratkaisujen patenttiportfoliomme, joka on alan laajimpia.

Tutustu näihin

Greenlux Lighting Solutions

Greenlux Finland ja Valoya yhdistivät voimansa ja kulkevat nyt nimellä Greenlux Lighting Solutions. Yrityksen vahvuutena on kaksi erillistä brändiä saman katon alla: yleisvalaistukseen keskittyvä Greenlux ja kasvivalaisimistaan jo ympäri maailman tunnettu Valoya. Valoya on vuodesta 2009 lähtien valmistanut markkinoiden parhaita LED-kasvatusvaloja. Tavoitteena on auttaa viljelijöitä saavuttamaan suurempia satoja, tuottamaan parempaa laatua ja säästämään energiaa. Valoya on edelläkävijä korkealaatuisten LED-kasvatusvalojen kehittäjänä. Tästä on osoituksena muun muassa puutarhaviljelyn valaistusratkaisujen patenttiportfolio, joka on alan laajimpia.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Valoa joka tarpeeseen

Valoyan LED- kasvivalaisinvalikoimasta löytyy muotoilu ja teho joka tarpeeseen, aina kasvihuoneviljelystä kasvatuskammioihin. Valaisinten kestävä alumiinirakenne takaa pitkän käyttöiän ja tuotteiden takuu on parhaimmillaan jopa viisi vuotta. Useimmat valaisimet ovat himmennettäviä ja niillä on korkea IP- luokitus, joka takaa kestävyyden pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. LED-valaisimet sopivat sellaisenaan korvaamaan perinteiset HPS- ja HID-valaisimet tai lisävalaistukseen niiden rinnalla.

Edistynyttä spektrinkehitystä

Valoyalla on vuosien kokemus spektrien kehittämisestä ja suunnittelusta. Eri spektreillämme pyrimme vastaamaan kaikkiin eri tarpeisiin ja kasvuvaiheisiin; esimerkiksi AP67-spektri on kehitetty kasvattamaan nopeasti kasvin biomassaa ja käynnistämään kukinnan, kun Solray385- laaja spektri sisältää aallonpituudet UV:sta kaukopunaiseen ja sopii kaikkiin kasvuvaiheisiin. Solray385 on optimoitu auringonvalon kaltainen spektri kaupalliseen tuotantoon ja tutkimuskäyttöön.

Yhteistyö kanssamme

Valoya on tehnyt tutkimusta yli 300 kasvilajilla ja yli 60 spektrillä. Valoya tekee tärkeää yhteistyötä eri viljelijöiden kanssa, jotta pääsemme testaamaan kehittämiämme valaisimia ja spektrejä aidossa kasvihuoneympäristössä. Näin varmistamme, että kehittämämme tuotteet vastaavat viljelijöiden tarpeisiin ja auttavat kasvattajaa tuottamaan parhaan mahdollisen sadon kustannustehokkaasti. Valoyan ratkaisuihin luottavat sadat asiakkaat ympäri maailman. Niiden joukossa on kahdeksan maailman kymmenestä suurimmasta maatalous- ja kasvihuonetuotannon yrityksestä.