GASA GROUP Young Plants

GASA GROUP Young Plants

Logistikvej 4, DK-5250 ODENSE SV, Denmark

Taimia ja puolivalmisteita

Gasa Youngplants on osa suurempaa Gasa Groupia. Gasalla on vankka kokemus kaikenlaisen kasvimateriaalin toimituksista ympäri eurooppaa. Me Youngplantsilla voimme hyödyntää tätä tietotaitoa myös jokaisen suomalaisen puutarhurin parhaaksi. Mitä vain globaaleissa kasvimarkkinoissa tapahtuu, olemme aina ajan hermolla. Asiakkaamme saavat aina parhaimmat ja tärkeimmät uutuudet tuorreeltaan viljelyyn. Unohtamatta kaikkia perinteisiä ja totuttuja viljeltäviä kasveja. Tervetuloa kansainväliseen joukkoomme, Gasan taimilla onnistut.

Tutustu näihin

Kaiken maailman taimet ammattiviljelyyn.

Gasa Youngplants tarjoaa lisäysmteriaalia teidänkin tarpeeseen. Kysäise ensiksi meiltä niin et jää ilman.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Taimiluettelot Gasa Youngplants 2023-2024

Katalogit hyvässä järjestyksessä? Elektroniset kuvastot ovat. Käy katsomassa oheisen linkin kautta Gasan taimikatalogeja. Tuonne koitetaan päivittää tarjontaa. Pitkästä listasta saa hyvin kuvan meidän laajasta tarjonnasta.

Lue lisää

Nature to the People - Gasa Groupin brändi-video.

Lue lisää

INTRINSA, Dümmenilta uusi askel koristekasvien jalostuksessa

INTRINSA-jalostuksessa käytetään paremmin kasvin omia luontaisia ominaisuuksia kasvitautien ehkäisyyn. Menetelmällä on saatu vahvistettua kasveja sisältäpäin. Kemiallisten aineiden käyttöä saadaan vähennettyä. Esimerkiksi näitä on jo saatu torjuttua; tupakan mosaiikkivirus, krysanteemin valkoruoste, tulilatvan härmä.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Pelargoni Santana

Santana lajikkeet ovat reilun kokoisia. Kukat ovat suuria ja kasvutapa erinomainen. Lajikkeet ovat niin sanottuja 'interspesific' pelargoneja, ne sopivat niin ruukkuviljelyyn kuin vaikka amppelikasvatukseenkin.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Petunia VISTA

Proven Winners Petunia, joka sopii erityisen hyvin julkis-istutuksiin hyvän sään kestävyytensä ja uudistumis kykynsä ansiosta.

Kuvagalleria

Lue lisää

Begonia I'CONIA Bacio, lisää lajikkeita Dümmenin I'CONIA sarjaan.

Dümmenin I'CONIA begonia-sarja laajenee. Uudet suurikukalliset Bacio-begoniat. Hyvä kasvutapa niin ruukkuun kuin amppeliinkin.

Kuvagalleria

Lue lisää

Confetti Garden valmiit mix taimet

Confetti Garden taimet ovat helppo ja nopea keino tehdä näyttäviä, hyvin myyviä tuotteita. Amppeleihin ja isompiin ruukkuihin. Suositeltavat toimitusviikot viikosta 12 eteenpäin. Myös myöhäisiin eriin saatavilla. Useita uutuuksia kaudelle 2024:

Kuvagalleria

Lue lisää

Dahlia Summer Bees

Uudet daalialajikkeet yksinkertaisin kukin. Niemenkin perusteella erityisesti pölyttäjiä silmällä pitäen jalostettu uutuus. Viljely onnistuu monessa eri ruukkukoossa. Jalostaja suosittelee 15- 19 cm ruukkuja.

Kuvagalleria

Lue lisää

Dahlia Novation, uusi daalialajikkeisto Dümmen Orangelta

Novation daaliat, uusi perus ruukutuotantoon sopiva lajikkeisto. Ruukkukoot 10 - 13 cm. Tasainen aikainen sarja, kookkaat kerrotut kukat. Voidaan viljellä ilman kasvunsääteitä.

Kuvagalleria

Lue lisää

Dümmen ruukkuneilikat

Hyvä valikoima neilikoita isompaan ja pienempään ruukkuun. Valikoimassa myös useita confetteja, eli kolme eri lajiketta samassa potissa.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Pelargoni Savannah Pink Shades

Dümmen pelargoni. Tummalehtiseen Savannah-sarjaan loistava uusi sädehtivä pinkki lajike.

Katso lisää

Uusi lajike Survivor Idols-sarjaan, Paperbloom

Survivor Idols hieman voimakaskasvuisempi Dümmenin lajikesarja. 12 - 13 cm ruukkuun. Uusi hieno väriä vaihtava puolikerrottu lajike Paperbloom.

Katso lisää

Begonia I'CONIA First Kiss Orange

Uusi lajike Dümmenin I'CONIA begonia lajikkeistoon. First Kiss Orange sopii mainiosti niin ruukkuun kuin amppeliinkin. Upea vahva oranssi väri ja kerrotut kukat.

Katso lisää

Terassiruusu So Zen, patioille, parvekkeille tai vaikka käytettäväksi ryhmäkasvien kera.

Yksinkertainen kaunislehtinen ruusulajike, vaikkapa kokeiltavaksi amppeliin. Jalostaja Meilland. Toimitetaan puolivalmiina.

Salvia Salgoon, Lake Como

Uusi sininen lajike Salgoon-sarjaan. Korkeutta ja näyttävyyttä istutuksiin. Kasvi on myös pölyttäjille mieleen.

Lataa tiedosto Katso lisää

Petunia, Amazonas Plum Cockatoo

Entistä mielenkiintoisempia ja erikoisempia värejä petunia maailmaan. Danzigerin Amazonas Plum Cockatoo.

Katso lisää

Petunia, Petchoa Beautical Red Maple

Petchoa risteymässä yhdistyy Petunian ja Calibrachoan parhaat ominaisudet. Sakata Ornamentalsin jaloste.

Lataa tiedosto Katso lisää

Värinokkonen, Down Town Vegas neon

Dümmenin Freaky Leaves värinokkoset ovat jo käsite. Kokonaan uutena ryhmänä Down Town lajikkeet, esimerkkinä Vegas Neon.

Katso lisää

Marketta Simba Dark Pink

Simba-sarjaan uusi upea pinkki lajike. Kukan väri vaihtuu kukan vanhentuessa. Huomionarvoista näissä myös että, Simba lajikkeiston lehdet eivät ole herkkiä kellastumaan.

Lataa tiedosto Katso lisää

Begonia rex, Spacestars Maia

Upeat lehtibegoniat niin sisä-kuin ulkokäyttöönkin. Useita erikoisia lajikkeita saatavilla ympärivuotisesti. Esimerkkinä uusi Maia Improved

Lataa tiedosto