Gardena / Oy Husqvarna Ab

Gardena / Oy Husqvarna Ab

PL 29, 01511 VANTAA

Laadukkaat GARDENA-työvälineet puutarhaan

Yli 50 vuotta sitten perustettu Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puutarhaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja sekä järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. GARDENA on osa Husqvarna Groupia.

Uutuustuotteet

Akkuoksaleikkuri GARDENA HighCut 360/18V P4A

Akkukäyttöiset oksasakset teleskooppivarrella ovat ihanteelliset korkealla olevien oksien helppoon leikkaamiseen maasta käsin. Integroidun jatkoputken ansiosta oksasaksista saa jopa 3,6 metrin pituiset, jolloin ulottuvuus on jopa 5 metriä. Irrotettavan varren ansiosta HighCut-leikkurin kuljettaminen ja säilyttäminen on kätevää. 18 V:n POWER FOR ALL -akku varmistaa, että leikkaaminen sujuu helposti, eikä siihen tarvita juurikaan voimaa.

Katso lisää

Puutarhaveitsi GARDENA VeggieCut

VeggieCut-puutarhaveitsi on laadukas työväline puutarhan sadonkorjuuseen. Veitsen mukana toimitetaan vyökotelo, joka on monella tapaa hyödyllinen. Se mahdollistaa sekä turvallisen säilytyksen että veitsen pitämisen terävänä kotelon sivulla olevan teroittajan avulla. Veitsi on astianpesukoneen kestävä ja elintarvikehyväksytty

Katso lisää

GARDENA Micro-Drip

GARDENAn Micro-Drip-kastelujärjestelmä on uudistunut. Monikäyttöistä ja vettä säästävää järjestelmää voidaan käyttää niin parveke- ja terassi-istutuksissa, kasvimaalla, kukkapenkeissä kuin kasvihuoneessakin. Saatavilla on käteviä aloitussarjoja, joita voidaan räätälöidä yksillöllisten tarpeiden mukaan.

Katso lisää