Gardena / Oy Husqvarna Ab

Gardena / Oy Husqvarna Ab

PL 29, 01511 VANTAA

Laadukkaat GARDENA-työvälineet puutarhaan

Yli 50 vuotta sitten perustettu Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puutarhaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja sekä järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. GARDENA on osa Husqvarna Groupia.

Uutuustuotteet

Oksasakset GARDENA ExpertCut

ExpertCut-puutarhasaksissa on erittäin terävät ja kestävät terät valmistuksessa käytetyn ainutlaatuisen karkaisuprosessin ansiosta. Saksien paino on vain 160 grammaa, ja ne tuntuvat käytössä mukavan kevyiltä.

Katso lisää

Paineruisku GARDENA EasyPump 5 l

EasyPump soveltuu erinomaisesti kasvien ja pensaiden ruiskuttamiseen. Integroitu litiumioniakku mahdollistaa tasaisen paineen ja ruiskuttamisen ilman pumppaamista. Paineruisku on varustettu toisella täyttöaukolla, jonka kautta 5 litran säiliö on helppo täyttää ja tyhjentää. Integroitu mitta-astia annostelua varten.

Katso lisää

Vesimittari GARDENA AquaCount

AquaCount-vesimittari auttaa hallitsemaan puutarhan vedenkulutusta ja samalla säästämään vettä. Mittari voidaan liittää suoraan vesihanaan tai puutarhaletkun päähän, ja sitä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuorassa asennossa. Suuri käännettävä näyttö on helppolukuinen, ja se sisältää 4 hyödyllistä toimintoa veden käytön seuraamiseksi.

Lataa tiedosto Katso lisää

GARDENA EcoLine

GARDENA EcoLine on markkinoiden ensimmäinen laadukkaiden puutarhatyökalujen sarja, jonka valmistusmateriaaleista huomattava osuus on pääosin kotitalouksilta kerättyä kierrätysmateriaalia. Jokaisen tuotteen muoviosista vähintään 65 % ja metalliosista vähintään 25 % on kierrätysmateriaalia. Sarjaan kuuluu mm. kastelupistooli, sadetin, istutuslapio, voikukkarauta ja saumakaavin.

Katso lisää

Pihaputkisto GARDENA Pipeline

GARDENA Pipeline on uudistunut. Pihaputkiston ja vesipistorasioiden avulla vettä on helppo saada sieltä, missä sitä tarvitaan - ilman perässä raahattavia tai pihalla lojuvia letkuja. Uusia tuotteita sarjassa ovat Pipeline-sadetin ja kätevät aloitussarjat.

Katso lisää