EWK Finland Oy

EWK Finland Oy

Venakontie 4, 74130 IISALMI

Helppo rikkakasvien torjunta 100ºC vedellä!

Torju rikkakasvit helposti ja turvallisesti 100°C vedellä Eco Weedkillerillä! Laitteidemme teho perustuu äkilliseen suureen energia-annokseen, joka aiheuttaa tuhoa kasvin solurakenteessa. Koska kuuma vesi ei ole luonnollinen uhka kasveille, niille ei ole kehittynyt mekanismia siltä suojatumiseen.

Tutustu näihin

Eco Weedkiller Pro SP-sarja

Rikkaruohojen torjunnan uusi aika on jo täällä! Eco Weedkiller tuo uutta teknologiaa kuumaan veteen perustuvaan rikkakasvientorjuntaan. Arvojemme mukaisesti kehitämme laitteita yksinkertaisuuden periaatteella. Pro SP-sarja perustuu annoskuumennukseen ja on suunnattu useiden pienien pinta-alojen käsittelyyn. Pro SP on oivallinen osa kokonaisvaltaisessa puutarhanhoidossa. Pro SP –laitteissa vedellä on kaksi tarkoitusta, siirtää lämpö torjuttavaan kasviin ja VARASTOIDA energiaa. Vesi on edullinen ”akku” verrattuna perinteisiin sähköisiin akkuihin. Koska lämmitys tapahtuu sähköllä, voidaan joustavasti valita millä tavoilla tuotettua sähköä käytetään, ja vaikuttaa sen kautta ympäristön kuormitukseen. Rikkakasvien torjuntaa tehdessä laitteen ei tarvitse olla verkkovirrassa.

Kuvagalleria

Lue lisää

Eco Weedkiller Pro-sarja

Lähtökohtana Eco Weedkiller -laitteen kehittämiselle oli luoda laite, jota kuka tahansa voisi käyttää lyhyen perehdytyksen jälkeen. Laitteen käyttö voidaan vaihtaa rikkakasvien torjuntatilan ja painepesutilan välillä yksinkertaisella kytkimellä ja lopusta huolehtii Eco Weedkiller -automaatio. Tämä varmistaa, että laitetta käytetään aina tehokkaasti ja oikeilla säädöillä. Rikkaruohontorjunnan ohessa voit desinfioida esimerkiksi puistonpenkit ja roskakorit.

Kuvagalleria

Lue lisää

Leikkipuistojen käsittely Tuusulassa kesällä 2021

Olemme tehneet kesällä 2021 yhteistyötä Tuusulan kaupungin kanssa ja käsitelleet leikkipuistoja Eco Weedkiller -laitteilla. Haluamme testialueilla korostaa myrkyttömyyttä ja kuinka alueet ovat käsittelyn jälkeen heti käytettävissä. Olemme samalla keränneet tietoa tietoa vesimääristä ja käsittelyyn käytetystä ajasta.

Kuvagalleria

Lue lisää

Vieraslajien torjunta

Eco Weedkiller -laitteet sopivat mainiosti myös vieraslajien torjuntaan. Saamamme palautteen mukaan vielä ei ole löytynyt kasvia, joka olisi selvinnyt Eco Weedkillerin käsittelystä. Se riippuu vain siitä vesimäärästä, joka tarvitaan suorittamaan käsittely. Vieraslajien torjunnassa käsittelyn toistaminen on tärkeää, mutta esimerkiksi lupiinin torjunnassa olemme saaneet lupaavia tuloksia jo vain yhdellä käsittelykerralla!

Kuvagalleria

Lue lisää