Ecolan Oy

Kalevantie 2, 33100 TAMPERE

Jalostaa teollisuuden sivuvirroista lannoitteita

Suomalainen yritys Ecolan Oy jalostaa teollisuuden sivuvirroista tuotteita maa- ja metsätalouteen sekä maa - ja ympäristörakentamiseen. Vastaanottopalvelumme avulla teollisuuden käyttökelpoisista sivuvirroista saadaan raaka-ainetta hyötykäyttöön. Tuotevalikoimaamme kuuluvat ECOLAN AGRA® lannoitteet, mitkä on kehitetty täydentämään kasvien ravinteiden saantia luonnonmukaisessa viljelyssä, ECOLAN SILVA® tuhkalannoitteet metsälannoituksiin sekä ECOLAN INFRA® maanrakentamiseen kehitetyt uusiomateriaalit. Ecolan Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Liperissä, Viitasaarella, Nokialla ja Rovaniemellä.

Tutustu näihin

ECOLAN AGRA® 8-4-2 laatulannoitesertifioitu luomulannoite

Laatulannoite-sertifikaatti on kansallinen laatujärjestelmä kierrätysravinteista tuotetuille lannoitevalmisteille. Sertifikaatti on toukokuussa 2020 myönnetty Ecolan Agra® 8-4-2-lannoitevalmisteelle, joka on osa Ecolan Oy:n kierrätyslannoitteiden valikoimaa. Luonnonmukaiseen viljelyyn soveltuva Ecolan Agra® 8-4-2 valmistetaan Nokialla ja sen pääraaka-aine on kotimainen lihaluujauho. Pelletöity kierrätyslannoitevalmiste voidaan levittää tavanomaisilla pinta- ja kylvölevittimillä. Ecolan Agra® 8-4-2-lannoitetta myydään 700 kg suursäkeissä kaikissa Lantmännen Agro Oy:n myymälöissä.

Ladattavat tiedostot

Uutuustuotteet

ECOLAN AGRA® 10-4-2

ECOLAN AGRA® 10-4-2 soveltuu viljojen, öljykasvien, perunan ja puutarhakasvien lannoitukseen. Sitä voidaan käyttää myös nurmikasvien lannoitukseen. Soveltuu käytettäväksi luonnonmukaisessa viljelyssä täydennyslannoitteena viljelysuunnitelman mukaisesti. Suositeltava käyttömäärä peltoviljelykasveilla on 500-1000 kiloa hehtaarille.syysviljojen kylvölannoituksessa noin 250 kiloa hehtaarille. Jälleenmyyjä: Lantmännen Agro Oy

ECOLAN AGRA® 13-0-3

Soveltuu typpilannoitukseen, mikäli fosforin tai muiden ravinteiden tarvetta ei ole. Voidaan käyttää myös kylvölannoituksessa starttityppenä tai kasvukauden alkupuolella täydennyslannoituksena sadon lisäämiseksi ja laadun parantamiseksi.