DS Smith

DS Smith

PL 426, 33101 TAMPERE

Pakkausalan yritys toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla.

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan innovatiivisia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä pakkauksia 34 maassa noin 30 000 ihmisen voimin sen Packaging, Recycling ja Paper -liiketoimintaryhmissä. DS Smith vastaa kaikkien markkina-alueiden tarpeisiin: laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, myynninedistämismateriaalit ja teollisuuspakkaukset. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla (Tampere, Nummela, Turku, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tutustu näihin

DS Smith esittelee uutuustuotteitaan eLepaalla

Lepaa on ollut jo vuosikymmenten ajan perinteinen tapahtuma kohdata marja-, hedelmä-, vihannes- ja puutarha-alan ihmisten kanssa ja keskustella esimerkiksi pakkauksista, joissa tuote erottuu edukseen ja voidaan kuljettaa aina loppukäyttäjälle saakka. Tänä vuonna kohtaaminen tehdään verkossa ja se mahdollistaa, että yhä useampi voi tutustua näyttelyyn – ja myös DS Smithin tarjontaan.

Näytä kuva Näytä kuva Katso lisää

DS Smith tietää, että pakkauksen on oltava kestävä – ja kestävä

Aluemyyntipäällikkö Ville Laiho on jo monivuotinen Lepaan kävijä. Ville vastaa DS Smithillä valtakunnallisesti vihannessektorista ja on viime vuosina hoitanut myös DS Smithin messuosallistumista Lepaalla – lue, mitä Villellä on sanottavanaan eLepaasta!

Näytä kuva Näytä kuva Katso lisää

e-Lepaa on tuttu luottotuote konkarillekin, mutta uudessa pakkauksessa

Vaikka ihminen ei tänä vuonna pääse fyysisesti Lepaalle, pääsee Lepaa silti ihmisten luokse – tämä on tietysti mukavaa Lepaan pitkälinjan kävijöille, kuten Ilkka Louhelle. Lue Ilkan mietteitä ja muistoja Lepaasta vuosien varrelta

Katso lisää

Aaltopahvipakkaukset marjoille, hedelmille, juureksille ja vihanneksille

Aaltopahvista valmistetut marja- ja vihannespakkaukset suojaavat herkkiä tuotteita kustannustehokkaasti. Kehittyneet materiaalit ja valmistustekniikat mahdollistavat aiempaa kestävämpien ja kevyempien laatikoiden valmistamisen.

Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Katso lisää

Uutuustuotteet

EcoBowl

ECO Bowl on täysin kierrätettävä aaltopahvipakkaus, jossa on muovinen kalvo pohjalla ja päällä, ja sen käyttö vähentää 85% muovin määrää verrattuna perinteiseen elintarviketeollisuuden käyttämään jäykkään muovirasiaan. Pakkauksessa käytettävä muovi voidaan helposti irrottaa kierrätykseen samoin kuin pohjana oleva aaltopahvi. ECO Bowl on helppo ottaa käyttöön hyödyntäen MULTIVAC:in rata- ja rasiapakkauskoneita, joiden avulla voidaan saavuttaa tuotteiden vastaava säilyvyys kuin vertailukohtana olevilla perinteisillä suojakaasupakkauksilla, mikäli ei jopa parempi.

Katso lisää

Marja- ja vihanneslaatikon kansi

Marja- ja vihanneslaatikon aaltopahvinen kansi sopii valmistamiimme avopakkauksiin ja suojaa tuotteita myyntitilanteessa, mutta mahdollistaa ilmanvaihdon ja kannen alle helposti kurkistamisen.

Katso lisää

Ekologisuutta henkivä aaltopahvinen rasiapakkaus

Ekologisuutta henkivä aaltopahvinen rasia voidaan valmistaa käsin- tai konekoottavaksi, painettuna tai painamattomana ja tietysti elintarvikekelpoisesta materiaalista

Katso lisää

Perunan aaltopahvinen kuluttajapakkaus

Perunakin voidaan pakata kätevään aaltopahviseen kuluttajapakkaukseen, joka toimii samalla myös kuljetuspakkauksena ja helppo kaupassa nostaa esille. Ratkaisu on kehitetty yhdessä Tuorekartano Oy:n kanssa ja palkittu kansainvälisessä pakkauskilpailussa sekä pohjoismaisella että maailmanlaajuisella palkinnolla.

Katso lisää