DS Smith

DS Smith

PL 426, 33101 TAMPERE

DS Smith valmistaa kiertotalouden mukaisia pahvipakkauksia kaikenlaisiin tarpeisiin

DS Smith on johtava kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunniteltujen aaltopahvipakkausten valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan innovatiivisia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä pakkauksia yli 30 maassa noin 30 000 ihmisen voimin Packaging, Recycling ja Paper -liiketoimintaryhmissä. DS Smith vastaa kaikkien markkina-alueiden tarpeisiin ja palvelee niin pieniä kuin suuria yrityksiä. DS Smithin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, verkkokauppapakkaukset, myynninedistämismateriaalit, myyntitelineet, vihannes-, marja-, hedelmä- ja juurespakkakset, pakkaukset kasveille sekä teollisuuspakkaukset. Suomessa toimimme yli 110 vuoden kokemuksella usealla paikkakunnalla, päätehtaan ollessa Tampereella.

Tutustu näihin

DS Smith esittelee kiertotalouden mukaisia pakkauksia Lepaalla

Lepaan puutarha-alan tapahtuma on paikka, jossa DS Smith on jo vuosia kohdannut kävijöitä ja esitellyt upeita aaltopahvisia pakkauksia niin marja-, vihannes-, juures-, hedelmä- kuin puutarha-alalle unohtamatta monelle yritykselle tärkeitä verkkokauppaan sopivia pakkauksia. Esittelemme osastolla U87 kiertotalouden mukaisia pakkauksia erilaisiin tarpeisiin. Tule keskustelemaan kestävän kehityksen ja kiertotalouden merkityksestä, ja tietysti siitä miten DS Smith voi auttaa yritystäsi pakkausten avulla.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Tavataan Lepaalla livenä

Myyntipäällikkö Ville Laiho on jo monivuotinen Lepaan kävijä. Ville vastaa DS Smithillä valtakunnallisesti vihannessektorista. Tule tapaamaan Villeä ja muita DS Smithin pakkausammattilaisia Lepaalla osastolle U87. Jutellaan erilaisista pakkauslaatikoista ja miten niillä on merkittävä rooli meitä ympäröivässä maailmassa. Osaamisemme, tuotteidemme ja palveluidemme avulla voimme auttaa vastaamaan pakkauksiin liittyviin haasteisiin olipa kyseessä tuoretuote tai tarve löytää pakkaus tuotteillesi verkkokaupassa myymistä ajatellen.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Annetaan hyvän kiertää – parhaat pakkaukset edistävät myös kiertotaloutta

DS Smithin ammattitaitoiset pakkaussuunnittelijat käyttävät alalla aivan uudenlaisia työkaluja kiertotalouden mukaiseen suunnittelutyöhön. Vetovoimaisimmat pakkaukset ovat tuotteita suojaavia, kuljetusta kestäviä ja visuaalisesti kiinnostavia, mutta myös kiertotaloutta edistäviä. Kysyntä näiden ominaisuuksien yhdistämiselle tulee paitsi DS Smithin asiakkailta, myös ennen kaikkea asiakkaiden asiakkailta – kuluttajilta. Tutustu kiertotalouden mukaiseen pakkaussuunnittuun ja poikkea osastollamme U87 juttelemassa kanssamme, miten voimme ratkoa sinun pakkaushaasteesi!

Kuvagalleria

Lue lisää

Pakkaus auttaa siirtymisessä kiertotalouden mukaiseen toimintaan

Kestävällä kehityksellä on kasvava merkitys kuluttajien ostopäätöksissä. Yritykset puolestaan asettavat yhä kunnianhimoisempia kestävän kehityksen tavoitteita ja haluavat integroida kiertotalouden periaatteet koko toimitusketjuunsa. Soveltamalla pakkausten suunnitteluprosessissa DS Smithin ja Ellen MacArthur -säätiön luomia kiertotalouden mukaisen suunnittelun periaatteita syntyy pakkausratkaisuja, jotka auttavat saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja valmistautumaan kiertotalouteen.

Ladattavat tiedostot

Uutuustuotteet

Vahva 2-aaltoinen marjalaatikko

Tule tutustumaan vahvaan, 2-aaltorakenteiseen marjalaatikoon. Pakkauksen näyttävä ulkoasu on yhdessä viljelijöiden kanssa suunniteltu. Pakkaus viestii kotimaisuudesta, tuoreudesta ja raikkaudesta. Laatikon 2-aaltoinen rakenne on kestävä ja siinä on optimoitu käytetyn materiaalin määrä. Laatikko on nopea koota, mikä mahdolistaa samalla myös paremman työergonomian. Vahva 2-aaltoinen marjalaatikko on myyvä, käyttäjäystävällinen ja maapallon huomioiva ratkaisu, ja siihen voidaan pakata 5 kg irtomarjoja.

Katso lisää