DS Smith

DS Smith

PL 426, 33101 TAMPERE

DS Smith on kiertotalouden mukaisten pakkausten valmistaja

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva johtava kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunniteltujen aaltopahvipakkausten valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan innovatiivisia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä pakkauksia yli 30 maassa noin 30 000 ihmisen voimin Packaging, Recycling ja Paper -liiketoimintaryhmissä. DS Smith vastaa kaikkien markkina-alueiden tarpeisiin: laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, myynninedistämismateriaalit ja teollisuuspakkaukset. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla, Tampere, Nummela, Turku, Akaa, Kuopio ja Ii.

Tutustu näihin

DS Smith kertoo kiertotalouden mukaisista pakkauksista e-Lepaalla

Perinteinen Lepaan puutarha-alan tapahtuma on paikka, jossa DS Smith on kohdannut kävijöitä ja voinut esitellä upeita aaltopahvisia pakkauksia niin marja-, vihannes-, juures-, hedelmä- kuin puutarha-alalle. Tämä vuosi ei ole poikkeus, eikä e-Lepaakaan ole enää ihan uutta, mutta nyt esitteleminen tapahtuu turvallisesti verkossa. Esillä ovat kiertotalouden mukaiset pakkaukset ja keskustelua sävyttää kaikkineen kestävän kehityksen ja kiertotalouden merkitys, ja tietysti se miten DS Smith voi siinä auttaa!

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Luonnonmukaisuus on valttia niin tuoretuotteissa kuin niiden pakkauksissakin

Aluemyyntipäällikkö Ville Laiho on jo monivuotinen Lepaan kävijä. Ville vastaa DS Smithillä valtakunnallisesti vihannessektorista ja on viime vuosina hoitanut myös DS Smithin messuosallistumista Lepaalla – lue, mitä Villellä on sanottavanaan e-Lepaasta, pakkauksista ja kiertotaloudesta. Ja osallistu kilpailuun!

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Annetaan hyvän kiertää – parhaat pakkaukset edistävät myös kiertotaloutta

DS Smithin ammattitaitoiset pakkaussuunnittelijat ovat saaneet uutta pontta ja uusia työkaluja kiertotalouden mukaiseen suunnittelutyöhön. Vetovoimaisimmat pakkaukset paitsi tuotteita suojaavia, kuljetusta kestäviä ja visuaalisesti kiinnostavia, myös kiertotaloutta edistäviä. Kysyntä näiden ominaisuuksien yhdistämiselle tulee paitsi DS Smithin asiakkailta, myös ennen kaikkea asiakkaiden asiakkailta – kuluttajilta. Lue mitä pakkaussuunnittelija Marianne Puistoniemi kertoo kiertotalouden mukaisista pakkausratkaisuista.

Kuvagalleria

Lue lisää

Osallistu DS Smithin kilpailuun, jossa etsitään pakkaukselle uutta elämää!

Miten DS Smithin valmistamaa upeaa 100% kierrätettävää aaltopahvista mansikkalaatikkoa voisi hyödyntää uudelleen, kun se on täyttänyt ensimmäisen tehtävänsä ja kuljettanut mansikat kotiisi? Missä voisit laatikkoa käyttää? Muuttaisitko sen muotoa vai käyttäisitkö samassa muodossa? Osallistu kilpailuun ja kerro mahdollisimman kattavasti kuvaillenhttps, millainen uusi käyttötarkoitus mansikkalaatikolla voisi olla sinun kotonasi.

Lue lisää