Digita Oy

Digita Oy

Jämsänkatu 2, 00520 HELSINKI

Digitalisaation mahdollistaja

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Digitan tietoliikennepalveluihin kuuluvan esineiden internet eli IoT mahdollistaa maatalousyrittäjälle viljelmien olosuhdeseurannan helposti ja luotettavasti.

Tutustu näihin

Digita mahdollistaa ja Datasense toteuttaa

Digitalla on esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi erilaisille maanviljelyn olosuhdeseurannan ratkaisuille. Digitan korkeiden mastojen ja kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuvan verkon ansiosta erilaisten verkkoon liitettyjen laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta, yksinkertaista ja toimintavarmaa. Datasense toimittaa laadukkaat sensorit ja palvelut ympäristötutkimukseen, sääolosuhteiden ja ilmanlaadun mittaukseen, täsmäviljelyn tueksi ja sisäilmaston laadunvalvontaan. Monipuolisten laitteiden ja LoRaWAN-verkkoyhteyden lisäksi, samasta osoitteesta saat mittauspalvelut, pilvipalvelut ja datan analysoinnin. Datasense toimittaa kokonaisvaltaiset ratkaisut suunnittelusta, järjestelmätoimitukseen ja ylläpitoon.

Lue lisää

Digitan IoT- ja verkkoratkaisut maanviljelyssä

Digitan IoT tuo maatalousyrittäjälle olosuhdeseurantaan ratkaisun mahdollistaen kasvihuoneiden ja puutarhojen olosuhdeseurannan helposti langattomilla sensoreilla. Systemaattinen ja automatisoitu olosuhdeseuranta mahdollistaa kasveille optimaaliset olosuhteet ja niiden ansiosta laadukkaat tuotteet sekä mahdollisuuden kasvattaa tuotantoa.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet